Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép lány bele tud szeretni egy nem túl előnyös külsejű, de nagyon okos fiúba?
Értem én ez alatt, hogy mérnöki végzettséggel rendelkezik, és jó ötletei vannak a szakterületén(gyorsan kúszik felfele), emellett széles a látóköre, de nem néz ki túl jól, és nem egy határozott alkat.
Hangsúlyozom, szép lányok után érdeklődnék!
óóó nyugi én tapasztaltam!!
volt egy csinos szexi csajszi tényleg jól nézett ki, de neki a külső nem számítot....sőt! Néha nagyon nem számított, ő saját maga tiszta volt adott magára foglalkozott magával, de a pasi lehetett olyan is aki a kéményből mászott ki vagy a szennyesből, ő akkor is azzal jött össze.
(mondjuk kicsit buta is a lány de annyira nem)
Lényeg neki nem számított abszolút a külső, lehetett vékony, kövér, nagyon kövér, izmos sportos, tökmindegy volt....
Megtörtént, csak én nem vagyok ennyire penge a későbbi szakmámban (vegyész).
De a szép lány barátnőm belémszeretett, én meg előnytelen külsejű vagyok, és nem is gazdag. No lám.
Hogy ti mekkora trógerek vagytok!!!!
Engem ez érdekelne elsősorban, az esze!
Kezdjen hülyékkel, aki akar, én csakis értelmes férfi mellett tudok megmaradni. Ráadásul vannak ambíciói, halad a szakmájában, nem egy munkakerülő alak.
Ez az elsődleges..
A többieknek ne higgy, az hagyján, hogy hülyeséget írnak, de még csak nem is nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!