Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép lány bele tud szeretni egy nem túl előnyös külsejű, de nagyon okos fiúba?
Értem én ez alatt, hogy mérnöki végzettséggel rendelkezik, és jó ötletei vannak a szakterületén(gyorsan kúszik felfele), emellett széles a látóköre, de nem néz ki túl jól, és nem egy határozott alkat.
Hangsúlyozom, szép lányok után érdeklődnék!
a szerelem nem vak
a szerelem tök hülye..
23F
Egy normális lány, leszarja, hogy Bmw-je van, vagy trabija. Egy normális lányt, ez nem érdekel. Én leszarnám, hogy milyen végzettséged van. Lehet okos gimivel is, tájékozott, csak épp nem futotta tovább menni. Azért senkit nem leeht elítélni. Lehet hülye, tróger állat,diplomásan is, mert mint tudjuk ugye, a diplomához INTELLIGENCIÁT nem osztanak! .
Ne ezekkel a semmit érő válaszokkal foglalkozz, hanem nézz magadba, és ne a pénzedre, helyezésedre, illetve a végzettségedre legyél büszke, hanem MAGADRA. Bárki lehet mérnök, bárki meg tudja azt tanulni, főleg ha apuci vagy anyuci segít. Ne ezzel a részével fog meg a dolgokat, mert ez már elég ellenszeves csak így olvasva is. Légy büszke a tudásodra, mert az csak a tiéd. De ne a végzettségedre. Lehet orvos is buta , akit végig toltak alulról, vagy épp apuci anyuci valami nagy fejes. INkább a jó ötletidre légy büszke. De ezt ne említsd meg a lányokna, na és pláne ne mutasd, hogy mennyi pénzed van, mert előbb utóbb nem fogod tudni eldönteni, hogy ki akar TÉGED, és ki akarja a pénzed.
A válaszom igen. Ha tiszta vagy nincs gond, viszont nem biztos, hogy egy szép lány mellett találod meg a boldogságot. Nekem volt már jóképű pasim, mégis mindig csalódást okozott, a külső nem minden.
Annyira szánalmas itt pár fiú(direkt nem férfit írtam, mert attól távol állnak), képtelenek összeszedni egy csajt, mert úgy viselkednek mint a tinilányok havivérzés idején. Semmi pozitív jellemvonás nincs bennük, ami arra utalna, hogy ők férfiak. A másik nemet hibáztatják kudarcaikért, ahelyett, hogy mélyen magukba nézzenek, hisz túl fájdalmas lenne az igazság. Azt hiszik kedvességgel bármelyik nőt meg lehet venni. Mivel a párválasztás nem ilyen egyszerű és nem jön elsőre össze nekik a nő, a pénzre meg a külsőre fogják, mert ez a legkönnyebb. Ti valóban csak a pénzetekben bízhattok! A nőknek intelligens , talpraesett férfiakra van szüksége, nem rátok.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!