Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy szép lány bele tud szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szép lány bele tud szeretni egy nem túl előnyös külsejű, de nagyon okos fiúba?

Figyelt kérdés

Értem én ez alatt, hogy mérnöki végzettséggel rendelkezik, és jó ötletei vannak a szakterületén(gyorsan kúszik felfele), emellett széles a látóköre, de nem néz ki túl jól, és nem egy határozott alkat.

Hangsúlyozom, szép lányok után érdeklődnék!

2011. dec. 9. 21:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Biztos. Ez nem túl sok info. Ennyiből bárki lehet az illető. A mérnöki végzettség nem értem, hogy jön ide. Hacsak nem úgy, hogy már sok a della, mer akkor krvákat össze lehet szedni, de drágák és előbb utóbb meg lehet unni. Szimplán a mérnöki végzettség és szaktudásod max a főnöködet érdekli. Te se az alapján választasz pár, hogy mi a végzettsége, legalábbis gondolom.
2011. dec. 9. 22:00
 12/26 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten az okos intelligens férfiakat szeretem, a nem túl jóképűeket. De udvarolni nem szoktam férfiaknak, úgyhogy itt már annyiba is marad az egész.

Hogy szép vagyok-e? Valaki szerint szép, valaki szerint átlagos. A szépség mindenkinek mást jelent.

2011. dec. 9. 22:02
 13/26 A kérdező kommentje:

Van pénz is, de spórolós vagyok, nagyon megbecsülöm azt, amiért megdolgoztam, így nem szórom ki az ablakon egyből.

A mérnöki végzettséget azért írtam, mert ezzel is utalni szerettem arra, hogy precíz, megfontolt, visszahúzódó ember vagyok. Előbb gondolkodok, tervezek, és csak utána cselekszem.

2011. dec. 9. 22:42
 14/26 anonim ***** válasza:

Én pont ebben a cipőben járok. :) Mérnöki végzettség, jó szakma, jó munkahely, jó fizetés, viszont kevésbé előnyös kinézet. És szintén nem tudom alábbadni az igényeimet a nők terén. És épp egy gyönyörű, kedves lánnyal ismerkedem, még nem tudom mi lesz belőle, de ha összejönne, maga lenne a csoda. :) Majd beszámolok, kérdező! Szerintem ne adjuk fel!

27F

2011. dec. 10. 07:30
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Bármit is írnak itt a lányok, igazából egyiküknek se számít más, csak a külső meg a pénz. Ha szép lányra hajtasz, akkor pedig mindkettővel jól kell állnod, különben semmi esélyed!
2011. dec. 10. 08:42
 16/26 anonim ***** válasza:
Elég csak piszokul gazdagnak lenni és legyen egy átlagos külsőd meg jó dumád(amit a pénz fog jó dumává tenni mert ad egy raklap önbizalmat)és olyan nőid lesznek, hogy naponta váltogathatod őket.
2011. dec. 10. 09:09
 17/26 anonim ***** válasza:
nem kell gazdagnak lenni, csak legyen munkahelyed, terveid, céljaid. nagyon fontos az, hogy értelmes legyél, ez pedig megvan, aki azt írja, hogy csak pénzzel lehet felszedni vkit, az rossz úton jár.. lehet, hogy találnál barátnőt, de nem lelkitársat az biztos!
2011. dec. 10. 09:22
 18/26 Makiverem97 válasza:
Ez fáj olyan debil válaszok mond nem látál már tonda párokat akik nem szépek figy kevés olyan csaj van akit a belső dolgok is érdekelnek inkb a nem tul szép csajok közt keresgéj azoknak jobb a szivük mert tudják mien rossz mikor nem ugy néz ki ahogy akar.
2011. dec. 10. 11:56
 19/26 anonim ***** válasza:
attól hogy "nem nézel ki túl jól" még eljárhatsz kondizni és lehetsz határozott. ha egy pasinak jó a teste és férfias, erős egyéniség az már félsiker nálam.
2011. dec. 10. 13:18
 20/26 A kérdező kommentje:
Nem fogok kondizni járni, mert nincs időm, meg erőm hozzá. Én szellemben vagyok erős, más meg fizikumban/megjelenésben.
2011. dec. 10. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.