Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember rossz feleség vagyok ha el megyek a randira?
Gondolom lefeküdtek, ez kész tény volt már az elejétől fogva, kérdés ide vagy oda.
Kérdező csak megerősítést akart, hogy helyesen cselekszik
Na megvoltál neki?
Én nem itélkezek, de kiváncsi vagyok megemlítetted neki a nyitott kapcsolatot, mit mondott, sejt e valamit?
Kérdező,
Ez tényleg egy nagyon nehéz helyzet. Akkor lenne a legkönnyebb, ha a férjed felajánlaná ezt a lehetőséget magától. Mármint, hogy elmondaná, hogy tudja, hogy neked hiányzik a szex és nem akar téged megfosztani ettől. Megengedi a nyitott kapcsolatot csak szeretne tudni róla. Neki is jobb lenne, ha boldognak és felszabadultnak látna téged. Viszont ebben a helyzetben neked kéne felhoznod ezt ami nagyon nehéz.
Pfff......
Férfi barát...
Remek "barát" lehet az, aki kihasználja egy nő gyenge pontját.
Mert kétséged ne legyen affelől, hogy csak ürítésre kellesz neki, bármit is suttog a füledbe
"Ha nekik így ez okés, akkor szerintem ez az ő dolguk."
Kiírt ide egy kérdést, amire semmi szükség nem volt, mert ő már akkor döntött..
Ha zavarja az, hogy nem mindenki simogatja a buksiját, helyeselve, hogy jól teszed anyukám, akkor ne írjon ki kérdést.
Végül pedig igazad van, ez az egész az ő dolguk lenne, de mivel kiírta a kérdést, így mindenki dolga már. Szabad ország, szabad véleménnyilvánítás. Én leírtam a véleményem, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!