Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember rossz feleség vagyok ha el megyek a randira?
Csak amiatt írtad ki a kérdést, hogy megerősítést nyerj.
Te eldöntötted, randizni és szexelni fogsz a fickóval.
Férjednek mit mondasz majd, mikor készülődsz?
Semmi gond szivem, elmegyek, kicsit megb.szatom magam, de azért téged szeretlek...
Biztos jólesik majd neki
Most mit vársz kérdező mit mondjunk? Lepontozod a válaszokat,ahol el vagy hordva mindennek,rég eldöntötted te már,hogy kefélni fogsz.
Akkor meg mi a kérdés? Ha van lelkiismereted,az alól nem fog felmenteni,ha vannak épp olyan nulla értékrendű emberek,akik simán mennének és megcsalnák a párjukat.
Lehet ezt is lepontozni! Úgyis tudod legbelül mennyire tisztességtelen vagy a férjeddel.
63 as nak
gondolom azert ez fugg attol hogy mennyi idos vagy milyen sexualis elet utani igenyeid vannak. azt gondolom es en mar nagyon regi hazassagban elek hogy egyaltalan nem mindegy hogy valaki 50-60 evesen vallal onkentes sexmentes evet vagy evtizedeket vagy teszi ezt 30 valahany evesen. Raadasul az meg vegkeppen nem mindegy hogy mondjuk ha meg is fogadod de igenyed lenne ra meddig erzed ezt nem onfelaldozasnak es martiromsagnak. ez ugyan nem tartozik szorosan a temahoz de en 60 felett vagyok a ferjemmel egyutt , rengeteg betegseg, rak stb. utan is szerencsere nagyon aktiv es nagyon jo a sexualis kapcsolatunk. Az en koromban annak ellenere hogy eleg magas libidoval rendelkezem mar el tudom kepzelni ha a paromat baj erne es nem tudnank egymassal sexualis eletet elni lemondanek rola, es megoldanam a gondot magamnak. de 30-40 evesen en is ugy dontenek hogy szeretem a ferjemet es nem hagyom magara semmifelekeppen , de nem koteleznem el magamat a tovabbi eletemben szuzessegre. raadasul en ismerven a ferjem erzeseit tudom hogy megolnem a lelket akar a nyitott kapcsolat otletevel akar az oszinteseggel hogy van valakim. tehat maradna az hogy megkimelnem az onerzetet amit a sex tehetetlenseg ugyis lerombolt es diszkreten idonkent engednek olyan ferfit az eletembe aki MEGERTENE es egyetertene azzal hogy igy folytat velem viszonyt. Es nem ereznem magamat erkolcstelennek.
Attól még az lennél, hogy te nem éreznéd magad annak
64: Köszönöm! Külön öröm, hogy - ha a 66 is a Te hozzászólásod - egy rengeteg mindent megélt, tapasztalt, bölcsebb nőtől kapom ezt.
Sajnos nekem már annyi, ahogy írtam is, repültek a kukába a legértékesebb éveim, és biztos nem lesz már ezek után sem senkim. Megfelelő partnert nem tudok találni, csak olyat, akihez egy ujjal sem vágyom hozzáérni. Tényleg csak az piszkálja nagyon a csőröm, amikor azzal jönnek, hogy az lenne az egészséges, ha tudnék boldog lenni így is, nincs semmi gond az évekig, évtizedekig, élethosszig tartó egyedülléttel és intimitásmemtességgel, van két kezem, oldjam meg és érjem be ennyivel stb., és nem normális frusztráltnak, keserűnek, depresszívnek lennem a helyzetem miatt. Nonszensz. Ők sem viselnék jobban. Esetleg ha aszexuálisak vagy nagyon alacsony libidójúak.
Én férfiként ugyanebben a cipőben járok, igaz nem 10 éve, "csak" 5, de ugyanezt kapom mindenkitől.
Hogy a szexmentes élet miatt nem kellene negativnak, frusztráltnak lennem.
Én már ennyi idő után elfogadtam, hogy senkim nem lesz már, azt nem mondom hogy jól van ez így, de beletörődtem🙂
38 éves férfi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!