Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rossz ember rossz feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember rossz feleség vagyok ha el megyek a randira?

Figyelt kérdés
Mi férjemmel 8 éve vagyunk együtt de sajnos 2 éve baleset miatt kerekesszékbe került. de szeretem a férjemet attól függetlenül hogy így megváltozott az életünk, viszont pár hónapja megismertem egy férfit aki kedves hozzám meg jól ki jövünk és irtózatos bűntudatom van ez miatt férjemnek nem beszéltem róla nem akarom hogy azt higgye hogy már nem szeretem vagy elhagyom! ez a férfi el hívott végül is randira és nem tudom mit is tegyek. mennék is meg nem is. rossz ember rossz feleség vagyok ha el megyek a randira?

máj. 28. 19:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
79%
Ő nemhogy már rég félredugott volna, de el is hagyott volna.
máj. 28. 19:51
 12/82 anonim ***** válasza:
77%
Most miert is nem válsz el? Ápolod segited meg ezek mennek?
máj. 28. 20:02
 13/82 A kérdező kommentje:
11 es szerintem igazából a lelke mélyén férjem is érzi vagy tudja hogy ez így nem jó. mert néha olyan mint ha utalna rá elviccelve hogy lehetne valakim, de ez viszont nekem is nagy küzdelem saját magammal mert szeretem a férjemet és tudom hogy ez nem helyes, de félig üres az életem, hiányzik az intimitás a testiség is
máj. 28. 20:11
 14/82 anonim ***** válasza:
85%
Csak ez majd ott fog teljesen elcsesződni amikor szerelembe esel valamelyik jövendőbeli szeretőddel. A szex az kiváló táptalaja a mélyebb érzelmeknek.
máj. 28. 20:21
 15/82 anonim ***** válasza:
100%

Igazából mi a szándékod? Őt semmiképp sem hagynád el? Csak kellene valami/valaki "plusz"? Ebben az esetben: ŐSZINTESÉG! Ennyi. Én a helyedben tök őszintén beszélnék erről, persze nem rögtön belevágni a lecsóba és kész tények elé állítani. Hanem valahogy eljutni odáig, hogy tudjál róla beszélni, hogy hát neked lennének "ilyen olyan" igényeid és hogy ő ehhez hogyan áll hozzá. Amennyiben nem szeretnéd elhagyni (és ő sem téged), mert tudod így is szeretni (és ő is téged) hosszú távon és jó társak vagytok ettől függetlenül és nem másik társat keresel, akkor még akár az is lehet, hogy esetleg rá is bólint, ha diszkréten tudod csinálni a dolgot.

Amennyiben viszont az a terved/szándékod, ha előbb-utóbb úgy is elhagyod emiatt, akkor szintén: őszinteség, csak akkor inkább úgy, hogy hagyd el, mielőtt bármit tennél.

Amúgy nehéz ügy, részvétem neked is, férjednek is... nálunk ugyanez a helyzet állt elő néhány éve, a feleségem tök őszinte volt, mi ezt nagyon szépen megbeszéltük, azóta is együtt vagyunk és mégjobban szeret, mert hagyom élni. Pedig én mondtam neki, hogy nyugodtan lépjen tovább, élje az életét, fiatal, csinos, de nem, ő megmondta, hogy semmiképpen sem hagyna el, el nem tudja mással elképzelni az életét úgy egyébként. Nálunk mondjuk nem ilyen dolog miatt alakult így, némileg más, de hasonló körülmény miatt. Vagyis teljesen más a helyzet, de a lényeg ugyan az, hogy egy ilyen helyzetben az ember felesége "joggal" szeretne többet... nem részletezném, ha nem muszáj.

Egy a lényeg, hogy titokban SZERINTEM ne csináld. Sokkal rosszabb, ha utólag derül ki, mint ha előre megbeszélnéd vele. Persze, így is lehet rossz kimenetele a dolognak, ha ő ezt nem tudja elfogadni.

Tényleg nehéz ügy, bár nálunk végül is könnyen ment és azóta is szuperul tudok így működni.

máj. 28. 20:23
 16/82 A kérdező kommentje:
17 es elmondom és megbeszélem férjemmel előtte! ha úgy döntök hogy elfogadom a randit a férfivel
máj. 28. 20:38
 17/82 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nem vagy rossz ember, hogy is fordul meg a fejedben ez es masokeban?

2 eve segited es ott vagy, mellette allsz es most sem akarod elhagyni, szereted. Inkabb csodalatos az en szememben.

Szerintem ha szembesitened ezzel, rosszul esne neki. Szerintem amikor viccelodik, akkor kene neked is ravagnod hogy “pontosan!”

Biztos ertene.

Hogy elkeruld az erzelmeket, a randi se olyan legyen ahol mint egy par romantikaztok, csak es kizarolag szex legyen es ne targyaljatok ki a mindennapjaitokat sem, csak annyit ami eleg hogy annyira megismerd hogy tudd nem egy rosszeletuvel fekszel ossze.

máj. 28. 20:42
 18/82 anonim ***** válasza:
57%
Én nem tudnám elviselni a tudatod hogy a feleségem mással dug. Nem várnám el tőle ezután hogy szex nélkül éljen hanem inkább elválnék és elengedném.
máj. 28. 20:46
 19/82 anonim ***** válasza:
41%

"félig üres az életem, hiányzik az intimitás a testiség is"

"ha úgy döntök hogy elfogadom a randit a férfivel"

Te már rég eldöntötted...

Csak megerősítést vártál, hogy jól cselekszel.

Hát nem. Egy ócska lotyó vagy.

De tökmindegy mi mit írunk itt, te el fogsz menni megb.szatni magad, nem is egy alkalommal...

máj. 28. 20:56
 20/82 A kérdező kommentje:
19 es nagyon szépen köszönöm
máj. 28. 20:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!