Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rossz ember rossz feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember rossz feleség vagyok ha el megyek a randira?

Figyelt kérdés
Mi férjemmel 8 éve vagyunk együtt de sajnos 2 éve baleset miatt kerekesszékbe került. de szeretem a férjemet attól függetlenül hogy így megváltozott az életünk, viszont pár hónapja megismertem egy férfit aki kedves hozzám meg jól ki jövünk és irtózatos bűntudatom van ez miatt férjemnek nem beszéltem róla nem akarom hogy azt higgye hogy már nem szeretem vagy elhagyom! ez a férfi el hívott végül is randira és nem tudom mit is tegyek. mennék is meg nem is. rossz ember rossz feleség vagyok ha el megyek a randira?

máj. 28. 19:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
92%

Ez amúgy rohadt nehéz kérdés. Most elképzeltem ha én kerülnék ilyen helyzetbe. Igen, felajánlanám a férjemnek, de megszakadna a szívem ha megtenné. Nem haragudnék, nem ítélném el, sőt megérteném. Inkább magam érezném tehernek.

Ha a férjem járna így... Nem tudom. 40 fölött 2 gyerekkel szerintem nem mennék el.

De tényleg nem tudom. Nem is akarom.

Nem ítéllek el ha belemész.

máj. 28. 21:55
 22/82 anonim ***** válasza:
96%

Nekem 20 évvel idősebb a férjem.

De lehet hogy mégis én robbanok le hamarabb, ezt nem tudni.

De nem randiznék mással, egyrészt a lelkiismeretem nem engedné, másrészt engem taszítana egy olyan pasi aki egy ilyen helyzetet akarna kihasználni. Emberileg mégis miféle?

Meg engem zavar amikor csak dgni akar valaki.

Rajtam senki ne élvezkedjen….

Szerintem a férjem az egyetlen férfi akit el tudok viselni.

Csak sz@revő, kihasználós, gerinctelen, gyáva pasikkal futottam össze korábban, nem szeretném megismételni.

Ha egyszer egyedül lennék újra, nekem esküszöm senki nem kéne, még arra sem!

máj. 28. 21:57
 23/82 anonim ***** válasza:
69%
Ennyi szexmánis embert...arra senki nem gondol,hogy van más érték is az életben? Elkéne válni kérdező.Lehet szereted a férjed,de ég és föld sajnos egy egészséges és egy mozgás korlátozott ember élete.Nyitott kapcsolatnak meg ilyen hülyeségnek semmi értelme.Meg kell adni a tiszteletet a férjednek,és elválni normálisan.Arra nincs remény,hogy egyszer újra járni fog?
máj. 28. 23:43
 24/82 anonim ***** válasza:
84%
Nehéz kérdés. Én, nem sérteném meg a férjemet azzal, hogy közölném vele, hogy randira megyek. A másik dolog pedig, hogy esélyes, hogy beleszeretsz a másik férfiba. Sebzett vad vagy. Érzi a másik férfi. N
máj. 29. 01:07
 25/82 anonim ***** válasza:
35%

"mert szeretem a férjemet és tudom hogy ez nem helyes, de félig üres az életem, hiányzik az intimitás a testiség"

Kérdezőnél nem a "más értékek" a fontosak...

máj. 29. 06:20
 26/82 anonim ***** válasza:
54%
Ha megbeszelitek a ferjeddem akkor menj el szexelni massal, de ne RANDIZGASS, az olyan mintha erzelmileg is le akarnal szakadni rola. Sajnos, valoszinuleg (ha nem eros a szerelmed s ferjed fele), bele fogsz szeretni egy masik ferfiba mig egyutt vagy vele.
máj. 29. 06:56
 27/82 anonim ***** válasza:
94%
Mit teszel, ha a randizgatások után beleszeretsz a randipartneredbe?
máj. 29. 07:47
 28/82 anonim ***** válasza:
75%

Nem vagy rossz ember.

Ember vagy.

máj. 29. 08:23
 29/82 anonim ***** válasza:
38%

Sajnálom a férjed, mozgássérült lett, a feleségének meg azon jár az esze, hogy hogyan tudná megcsalni.

Biztos le leszek pontozva, de nem hiszem, hogy a házasságkötéskor ezt fogadtátok meg egymásnak.

Természetesen minden betegség egyedi és nem ismerem itt a férj helyzetét, de amúgy nem lehetetlen az intimitás így sem. Persze őszintén kommunikálni kell erről mindkét félnek, de gondolom ez házasságban alapvető (legalább is annak kéne lenni).

Én még házas se vagyok, volt műtétem krónikus nőgyógyászati betegség miatt és egyéb okok miatt sem vagyok képes a rendszeres szexuális életre. Párom mégis velem van, mert nem egy lyukat lát bennem, meg egy eszközt, aminek az a feladata, hogy őt kielégítse, hanem egy embert, akit szeret. Pedig férfi, akiket "elvileg" a tökük irányít.

máj. 29. 09:10
 30/82 anonim ***** válasza:
100%
Annyit még hozzátennék, hogy nem kéne neked/nektek ezt a helyzetet segítség nélkül elviselni. Ezt senki sem tudná. Egy párterápia pl. hasznos lehet, ha a férj is nyitott rá.
máj. 29. 09:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!