Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a párom egy prostival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a párom egy prostival a rosszlányokról. Lebukott, vele elszámoltam. Ami viszont még bennem maradt, hogy a prostival is el akarok számolni. Tudom, hogy ő csak eszköz, nem több, de amiért megkeresném, lent kifejtem?

Figyelt kérdés
Végigolvastam a Viber üzeneteiket az elejétől, és az első alkalom után, amikor befizetett rá, a csaj írt rá a Viberen, gondolom visszajáróst akart belőle faragni. Ti akarnátok a prosti szemébe nézni? Prostik is írhatnak, volt e már ilyen esetük, vagy konfliktusuk kuncsaftok párjával. Nem akarom a csajt bántani, csak látni.

2024. máj. 28. 13:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:

Kedves 40#es

Szerintem a megcsalásra nem lenne indok, hogy nem térdeltem eleget, az én felfogásom szerint, a hűség döntés, legfeljebb szakítani, válni kellene es azután keresni kell más társat, ha a szexuális libidó nagyon eltér. Esetünkben nem ez volt az elhanyagolás témája, mert mindig is szerettem a szexet, és hidd el kérlek, a térdelés, de még a vadabb dolgok sem álltak tőlem távol. Az elhanyagolást arra értettem, hogy a párom az utóbbi években depressziós volt, talán életközépi válságként írnám le, és bár voltak próbálkozásaim, hogy forduljunk szakemberhez, ettől Ő elzárkozott, én pedig egy idő után feladtam.Ez a rosszkedv sokszor morgással, kötekedéssel es potenciaproblémákkal jár, én pedig egy kicsit belefásultam, időnként haragudtam rá. De nagyon jó embernek ismertem meg a sok év alatt, rémálmomban sem jutott eszembe, hogy ilyen hülyeséget csinál. Nagyon megbánta tudom, de Ő is tudja, hogyben ezen soha nem fogok túllépni.

34# es Egy olyan lányt megtalálni, akinek kint van az elérhetősége a neten, nem egy atomfizika, nem kell hozzá fizetnem sem, ugye érthető? Ha úgy gondolom, hogy mégis beszélek vele, megtalálom. De jelenleg azt hiszem, elengedem, csak jó lenne ha mielőtt râír a következő kuncsaftra, megkérdezné, nem hozza e kellemetlen helyzetbe. Nem biztos, hogy legközelebb ilyen békésen záródik a dolog.

2024. jún. 2. 18:04
 42/62 anonim ***** válasza:
44%
40-es vagyok. Ha így van ahogy leírtad akkor elnézést kérek a tapintatlanságomért. De valami akkor se stimmel. Ha másba kereste a boldogságot akkor valamit rosszul csináltál. Nem személyeskedni akarok csak kb ez jön le.
2024. jún. 2. 20:24
 43/62 anonim ***** válasza:
55%
szánalmas egy nő vagy
2024. jún. 4. 19:52
 44/62 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt remélem hogy ez csak valami szokásos trollkodás amit nem is nő írt mert egyszerűen nem akarom elhinni hogy egy ennyire ostoba, rongyként viselkedő nő létezik.
2024. jún. 4. 20:09
 45/62 anonim ***** válasza:
29%

Jaj cica ez már Japánban teljesen elfogadják a feleségek ,hogy a férjek prostiznak is mellettük.

Egyszer Zsíros Desza beszélt is róla vlogjába.

Erre megy a világ.

2024. jún. 4. 20:39
 46/62 A kérdező kommentje:

43, 44,45# Gondolom egy és ugyanaz a személy. Valami nagyon beszorult oda, remélem nem a zabszem a popóba. Esetleg érintett vagy? Prosti vagy k@rvázó párkapcsolatban élő hímtag vagy?

Szerintem a megcsalt nők ilyenkor nem állnak ki magukért, nem baj ha a szexmunkások is megérzik a fokozott figyelmet. 😉

És igen, nő vagyok akit megcsaltak, nem troll.

2024. jún. 4. 21:00
 47/62 anonim ***** válasza:
67%
Szegény csaj nem tehet semmiről, ő csak örömet szolgáltat. :)
2024. jún. 4. 21:06
 48/62 anonim ***** válasza:
62%
Örülök hogy kijött a kérdezőből a kultúra (csak a #44 vagyok), így már mindenki láthatja hogy ez egy incel troll.
2024. jún. 4. 21:06
 49/62 A kérdező kommentje:
44# es Ahogy gondolod. Ha van vér a pucádban, írj rám privátban, hogy megnyugodhass, nagyon szívesen beszélek Veled. Ha velem valaki bunkó, fel tudom venni a kesztyűt, nem okoz gondot felvenni azt a szintet, amit felém tanúsítanak.
2024. jún. 4. 21:14
 50/62 anonim ***** válasza:
88%

Mert szerinted a prostit érdekli a te véleményed? Hívd fel, vagy látogasd meg, aztán oszd meg velünk a találkozó kimenetelét is. Alázd magad még jobban meg.Ennél is.

Én is voltam már megcsalva, nem bocsátottam meg, 10 éves kapcsolat ment a kukába emiatt. De eszembe nem jutott volna, hogy még azzal is alázzam magam, hogy kérdőre vonjam a nőt, akivel az exem félrelépett. Pedig ő nem fizetős lány volt. A hibát csak a kettőnk kapcsolatában kerestem.

2024. jún. 4. 21:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!