Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt szerintetek?
munkahelyén a feleségem főnöke s a nejem közt azt hiszem kapcsolat alakult ki.
miből gondolom?
mert a feleségemmel kirobban vita után nem ment oda dolgozni s a főnöke sem hívott föl hogy a legjobb embere akire mindent rábízhatott még kulcsot is kapott kinyitni az éttermet ha szükséges s bezárni is ha úgy van.
nem mondta menjünk ki s tisztázzuk hisz így elveszti a legjobb munkaerőt aki kulcsfontos a működéshez.
s a főnöke miután felhivtam hogy beszéjünk mert fontos.
azt éreztem tartzózkodik ill. aggódik. mivel azt kérdezte személyesen? vagy inkább telefonon beszéljünk?
hmmmm.
elhivtam magamhoz nem akart bejönni de mégis rászánta magát.meg akartam kötni a kutyát , lehajoltam s a pasi hátraugrott , azt hitte meg akarom ütni. miért????
mindegy...fél óra beszélgetés után kikisértem s a kapuban azt kérdezte: amugy milyen a szexuális kapcsolatom a feleségemmel???!!!!
holott idegen s 3-szor beszéltünk egy év alatt.
a kérdése alatt ugrált a bal szemöldöke s rángatózott a szája.
pffff.....
FONTOS: a feleségem ennek a pasinak a afcebook profilját nézte minden reggel.délben.este..még volt hogy éjjel is.
rákérdeztem,az mondta az étlap rendelések miatt.
de az étteremnek van oldala is...de nem,,,igaz azt is nézte,,, de minek akkor külön megnézni az ő profilját is,,hisz ott is ugyan az van ami az étteremmel kapcsolatos.
de ott sztem más posztokat nézett róla.
ez az illető valentinra kapott 3-napos wellness pihenőnkön.
ráink irt,vagyis a nejemre. hogy reméli mi már reggelizünk. mert a csapat már eszik.
valentinkor ilyesmivel zavar? hmmm.
ezt mutatta is a nejem...
de azt nem mutatta a feleségem mit irt oda.
leirom: azt hogy lehetne ugyanez a kaja ha hazaérünk?
a főnöke válasz: nem ! mert akkor "lángos lesz jól lecsepegtetve" smile: nyalós kacsintós.
feleségem válasza: tökéletes: szivecskével.
ezeket persze sosem láttam.csak két hónapja...más profilról megtekintve.
segítsetek abban hogy biztos legyek a dolgomban.
nem elhagyni akarom , hanem a férfi büszkeségem, s a döntési jogom megtartását megőrizni.
hiszen tudom nem hagynám el : hacsak nem kuszább ennél is a dolog...
köszönettel s tisztelettel mindazoknak akik időt szánnak a problémánkra.
üdv!
ennyi elég nektek ahhoz hogy legyen véleményetek?
70-es válaszolónak.
ha a kávé ennyire jótékony hatású,akkor holnaptól hármat iszok naponta.
ugyanis már többször megfordult a fejemben az az opció is,amire utaltál.
lehet mindenkinek jobb lenne, s önfeledten boldog lehetne a feleségem,s ez nagyon fontos nekem.
de van egy nagy lányom, akinek szüksége van rám,s hy nem lennék,hogyan támogatnám?
gyávaságnak mondják azt aki megteszi, de remélem nem kerül sor erre nálam sem.
Nem azt mondtam hogy azt hiszem öngyilkos leszel.
Az öngyilkosok aránya kisebb mert lelki állapot javító a kávé azt hiszem három vagy négy naponta és egyéb egészséges hatásai vannak sok dologra is.
Inkább lennék nyitott kapcsolatban vagy akármilyenben mint öngyilkos.
nyitott kapcsolat?
az szerintem nem azokhoz a párokhoz tartozik ameikből ha csak az egyik is szereti a masikat,akkor beleférjen neki.
nem hogy nyitott kapcsolat, de még csak egy flört sem.
de a kávé jó ötlet,,,kávézzunk akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!