Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt szerintetek?
munkahelyén a feleségem főnöke s a nejem közt azt hiszem kapcsolat alakult ki.
miből gondolom?
mert a feleségemmel kirobban vita után nem ment oda dolgozni s a főnöke sem hívott föl hogy a legjobb embere akire mindent rábízhatott még kulcsot is kapott kinyitni az éttermet ha szükséges s bezárni is ha úgy van.
nem mondta menjünk ki s tisztázzuk hisz így elveszti a legjobb munkaerőt aki kulcsfontos a működéshez.
s a főnöke miután felhivtam hogy beszéjünk mert fontos.
azt éreztem tartzózkodik ill. aggódik. mivel azt kérdezte személyesen? vagy inkább telefonon beszéljünk?
hmmmm.
elhivtam magamhoz nem akart bejönni de mégis rászánta magát.meg akartam kötni a kutyát , lehajoltam s a pasi hátraugrott , azt hitte meg akarom ütni. miért????
mindegy...fél óra beszélgetés után kikisértem s a kapuban azt kérdezte: amugy milyen a szexuális kapcsolatom a feleségemmel???!!!!
holott idegen s 3-szor beszéltünk egy év alatt.
a kérdése alatt ugrált a bal szemöldöke s rángatózott a szája.
pffff.....
FONTOS: a feleségem ennek a pasinak a afcebook profilját nézte minden reggel.délben.este..még volt hogy éjjel is.
rákérdeztem,az mondta az étlap rendelések miatt.
de az étteremnek van oldala is...de nem,,,igaz azt is nézte,,, de minek akkor külön megnézni az ő profilját is,,hisz ott is ugyan az van ami az étteremmel kapcsolatos.
de ott sztem más posztokat nézett róla.
ez az illető valentinra kapott 3-napos wellness pihenőnkön.
ráink irt,vagyis a nejemre. hogy reméli mi már reggelizünk. mert a csapat már eszik.
valentinkor ilyesmivel zavar? hmmm.
ezt mutatta is a nejem...
de azt nem mutatta a feleségem mit irt oda.
leirom: azt hogy lehetne ugyanez a kaja ha hazaérünk?
a főnöke válasz: nem ! mert akkor "lángos lesz jól lecsepegtetve" smile: nyalós kacsintós.
feleségem válasza: tökéletes: szivecskével.
ezeket persze sosem láttam.csak két hónapja...más profilról megtekintve.
segítsetek abban hogy biztos legyek a dolgomban.
nem elhagyni akarom , hanem a férfi büszkeségem, s a döntési jogom megtartását megőrizni.
hiszen tudom nem hagynám el : hacsak nem kuszább ennél is a dolog...
köszönettel s tisztelettel mindazoknak akik időt szánnak a problémánkra.
üdv!
ennyi elég nektek ahhoz hogy legyen véleményetek?
Sajnos az ember ilyen. Szerintem te idősebb vagy nálam, bár tény, lehet több minden van a hátad mögött, de az is tény, hogy a mai világban hosszú, monogám párkapcsolatot nagyon nehéz fenntartani. Nagyon nehéz hűségesnek lenni, mert a média folyamatosan nyomja az ember pofájába, hogy megérdemled a jobbat, szebbet, szexibbet stb. Erre rá jön az, hogy az ember nem sajnos érzelmileg nem egy betonbiztos találmány, érzelmileg nagyon instabilak vagyunk, főleg úgy, hogy hosszú éveket töltünk el egy férfi vagy nő mellett, egy idő után túlságosan unalmassá, túlságosan kismérté válik a másik, a kapcsolat laposodni kezd, szürke és vontatott lesz, és egy idő után az ember éhezni kezd a pezsgésre, az érzelmekre, amit a párja már nem tud kiváltani belőle, de kell az a hormon, az a plusz, az a szikra, és ebből jön az, hogy beköszönt a kapcsolatba a hűtlenség. Jön egy vonzó pasi/nő, és borul minden, tombolnak a hormonok, az érzelmek, de vannak hátráltató tényezők, mint pl gyerek, család, lakás, otthon, stb, ezért nem mond le a biztosról, mert kell neki, de a szerelem is kell, ezért aztán inkább a titkos viszonyt választja, hogy legyen biztos háttere, de érzelmileg is legyen valami, ezért a szeretőt is megtartja. Minden bizonnyal szerelmes abba a pasiba és nem akar, vagy nem tud lemondani róla, mert olyan érzelmeket él át vele amit veled már nem tud. Ezért hazudik, ezért csavarja, ferdíti a dolgot.
Szóval én erre jöttem rá, hogy egyszerűen monogám párkapcsolatot nem lehet kialakítani, főleg a nőkkel nem, mert a nőknek nem elég pusztán a test, mi férfiak meglátunk két nagy mellett, egy kerek popsit, egy szexi combot és simán áll a cerka, elélvezünk és kész, megyünk tovább, a nők bonyolultabbak, nekik érzelem is kell a szexhez, főleg ha a szeretői viszony már több ideje tart, magától értetődő, hogy kell a nőnek a szerelem, és ha hosszabb ideje hűtlenkedik a pasival, sajnos sanszos, hogy szerelmes belé.
Ez volt az első krva nagy pofon amit az élettől kaptam, hogy lenyeljem ezt, hogy 5-10-15 év után ez elkerülhetetlen, hogy valamelyik fél félrelépjen.
Hogy mit tegyél?
Szerintem eléggé sok választásod van, pl kiléphetsz ebből, elváltok, a másik, hogy bizonyítékot gyűjtesz és szembesíted vele, ha ő hajlandó rá, hogy elengedje azt a pasit és felépíti veled újra a kapcsolatot, akkor ezen dolgoznotok kell.
Vagy maradhatsz így is, ő vagy bosszúból, vagy pedig sajnos az emberi jellem sajátosságától teszi ezt, értem itt a szerelem részét.
Én amikor olyan helyzetben voltam mint te, akkor kiderítettem a dolgot, szembe kellett nézzek azzal, amitől egész életemben féltem és rettegtem, de szembenéztem vele, és kiderült, hogy a barátnőm megcsalt, mondjuk én nem csaltam meg őt, én nagyon elhanyagoltam őt, ezért csalt meg, ezt én lenyeltem. Aztán jött a feketeleves, nekem kellett teperni, hogy úgymond jöjjön vissza hozzám, életem egyik legszörnyűbb időszaka volt, de túléltem, vevő volt rám, aztán jött a dac nála, elkezdett pasikkal írogatni, ismerkedni, de mára már tudom, hogy ez totálisan, kutyahétköznapi dolog, mert az ember ilyen, végignéztem, itt elmondom, hogy itt teljesen átformálódott a személyiségem, itt történt az, hogy beláttam, nincs hűséges nő.
És ennyi, azzal bszik akivel akar, érdekel? NEM, KRVARA NEM!!!
Én ezt elfogadtam, elvileg hűséges, nem csal meg, elvileg, nem csak meg.....
Hát ennyi, én így jártam, de itt vagyok, és nem is olyan rossz ezzel a felfogással élni, 2 év kellett mire átáltam erre, úgy vagyok ha lesz olyan nő, akkor én is kihasználom a helyzetet.
21/21
nagyon-nagyon szépen köszönöm ezt a hosszú s időigényes levezetést amit leírtál nekem!
valahogyan úgy érzem,neked is szükséged van erre hogy kiírd magadból,s megerősítsd magadban a döntésed igazát.
mérlegelem a leírtakat.
s igen, én is úgy gondolom hogy először szerelmes lett belé, ugyanis sokat beszélt róla az elején,nevetve,s csodálva mondta el hogyan kűzd az illető az étterem működése ügyében.
lehet hogy meglátta benne a kűzdő férfit,azt aki soha nem adja föl, s teszi a dolgát,akkor is ha sokszor nehezére is esik mosolyogva dolgozni.
ezt abból gondolom,hogy napi szinten nézte a profilját,reggel ébredéskor,dél körül s este is miközben én a műhelyben dolgoztam kinn a portánkon.
azt mondta a nejem hogy az étlap hirdetések miatt,s hogy a megosztások miatt nézegette a profilját.
de hát a feleségem is megosztotta minden nap az étlepot, s a rendezvényekre való felkérést,azt hiszem igy akart imponálni a főnöke felé.
szóval ha az étlapok miatt nézte volna az étterem oldalát,akkor a saját megosztásai nézte volna, de nem.
név szerint nézte a profilját állandóan.
s ami a legfeltünőbb lett nekem, az az hogy engem a facebookon már nem jelölt be a megosztásain, nem küldött nekem linkeket hogy ez kettőnknek szól.
szinte egyedülállóként volt fönn, csak a lányom jelölte meg a posztjain, engem kihagytak.
a születésnapom nem volt fenn az oldalon ami visszanézhető bármikor, bárkinek.
azt mondta a napjában szerepeltem,de ez eltűnik 24-óra mulva, s ki tudja kit jelölt csak rajta hogy lássa.
a születésnapom minden évben a naptárakban bekarikázva,s oda irva szerelmem szülinap, szivecskékkel.
most nem volt benne már a naptárban.
sőt, a munkahelyi naptárában sem amin be volt irva mikor meik napon hány órát dolgozott.
a születésnapomon nem volt odairva ,hogy férjemnek szülinap.
de a munkatársa névnapja beirva persze.
azt gondolom azért nem irta bele a szülinapom, hogy amikor hózárás van,s egyeztetik a ledolgozott munkaórák számát, akkor ne lássa meg a főnöke hogy szülinapom szerelmemnek.
titkolta, ami nagyon fáj.
a szülinapomon készültek fotók, amit a lányom is csinált, s állitólag a feleségem is.
de én egyet sem láttam, lehet már nincs is meg, ezt kérni fogom most hogy mutassák meg,,, mert hogy nem volt a facebokoomra feltöltve a részükről az biztos.
miért????????
azt gondolom hogy a lányom is tudja, volt egy kiírása neki,amit törölt azóta,
mégpedig: hogy az anya lánya kapcsolat nemcsak szülő s gyermeke kapcsolat, hanem barátnő, s "CINKOSTÁRS" , ezt tette ki a facebookra...hát...
mit mondjak...
a nejemnek mutattam,s azt mondta hogy ez csak vicc volt.
végig kell járnom,kerül amibe kerül,mert nem tudom magamban tartani.
azt is mondtam neki, ha szerelmes lettél akkor nagyon rossz lehet neked, s megértem hogy fáj.
de mond el, s ha velem akarod folytatni ,akkor megoldjuk.
de azt gondolom, hogy szereti most is, s fenn tartaná a kapcsolatot, ha lehet, mert olyat élt meg,amit velem soha.
most épp.kijött hozzám,s mondtam neki írok valakivel.
az mondta vessek már véget ennek a dolognak mert kikészítem őt vele.
szóval hibáztat,amiért keresem az igazságot,ahelyett hogy elmondta volna.
de hát ezért keresem,mert nem felel!
amint emlitettem anno lekérte a hivás részeletezőm amikor félreléptem.
készségesen bementem vele a szolgáltatóhoz,s a kezébe adtam a listát,
ezzel akartam tudatni vele hogy őt akarom,s nem titkokat tovább.
tegyem meg én is most ezt?
mit gondolsz?
Szerintem ha állandóan zaklatod a múltról azzal kikészíted és a kapcsolat tönkre mehet.
Nem érdemli meg.
Azzal hogy magadat is kikészíted meg őt is, ártasz a szeretteidnek.
Ne haragudj de ha képes voltál többször is megcsalni akkor semmi jogod ezeket csinálni szerintem és értelme sincs.
Nem merem biztosra mondani hogy hűtlen volt, csak jóindulatból nézzünk két lehetőséget.
Az érdekelne hogy miután megvádoltad és azt hitted hűtlen volt, azután kezdett furán viselkedni ő, a főnök és egyéb emberek, vagy már előtte is?
Ez nagyon fontos, mert mikor a tudtára adtad hogy szerinted hűtlen, annak híre mehetett a munkahelyén és ez is lehet oka annak, hogy a főnök vagy bárki furán viselkedett onnantól.
Másik lehetőség hogy félre érthető helyzetben látta meg valaki a főnököt a feleségeddel és féltek hogy vissza hallod, emiatt is viselkedhettek furán utána.
Mivel te többször is megcsaltad fiatalabb korotokban így a férfi büszkeségednek nem akkora a megalázás, mintha te sosem csaltad volna meg és egyáltalán nem érdemelted volna meg.
Nem azt mondom hogy bosszúból tette, ha tette, de talán a nagy kisértéskor arra gondolt hogy neki is egy élete van, és ha te kiélhetted magad, akkor ő miért ne élvezhetné az életet, talán ezt gondolta. Szóval nem feltétlen bosszú, talán csak vágy kiélés.
Mikor hűtlen voltál többször is akkor tudhattad a lehetséges hosszú távú következményeket.
Hogy esélyes hogy előbb utóbb megtudja. Ha mástól nem, akkor lehet hogy elóbb utóbb bűntudatból elmondod neki. Van aki tíz év után vallotta be hogy könnyítsen a lelki ismeretén.
Azt is tudhattad hogy talán majd vissza adja kamatostul valamikor, lehet hogy sok év múlva, vagy tönkre mehet a kapcsolat. A megcsalást ezért utálom, egész életre ki tud hatni, akár a következő kapcsolatokra is, ha az ember nem tudja túltenni magát rajta.
23/23
már előtte is furán viselkedett a feleségem.
ha nem igy lett volna akkor nem is figyelek föl erre.
de már a meggyanusításom előtt fél évvel figyeltem föl arra,hogy kerüli velem a szexuális kontaktot,mindig volt valami kifogása,amiért nem tud velem lenni.
észrevettem hogy mosogatáskor,elmereng s kinéz az ablakon, s hangosan sóhajtozik.
erre a harmadik ilyen eset után rákérdeztem,azt mondta megszokás.
de nekem inkább bűnsóhajoknak tűntek.
fura viselkedés?
születésnapomról.ami most lesz hamarosan,a kérdéses időszakban nincsenek fotók, s nem volt feltöltve facebookra sem,mint azelőtt minden egyes évben.
s ami még feltünő volt, hogy mikor kimentünk együtt az étterembe,akkor a főnöke mindig szinte csak rohanva futtában jött oda,s mondta sajnálja de rengeteg dolga van.
pedig azelőtt,együtt nevettünk,s iszogattunk is ha kikeveredtem az étterembe.
jah s a főnöke, látványosan megtört,s lefogyott,nyúzott lett,mindez akkor amikor még a megcsalással meg sem vádoltam a nejem.
s még egy fontos dolog.
a futár sráccal nagyon jó kontaktban voltam,biliárd, peca,szóval haver viszony.
a kirobbant veszekedés után,került engem, talán félt attól hogy a kérdéseimmel őt is előveszem,s nem akarta hogy elszólja magát.
a főnöke a személyes találkozáskor, a futár gyereket mondta nekem, hogy néha ő is hazakisérte a feleségem,de nem azért mondja hogy jóban voltak,,, s már ugy tett, hogy minek mondta már ezt el,,,de nehogy emiatt őt vádoljam meg. mármint a futár srácot.
eszemben sem volt.
inkább ez elterelésnek tűnt...
szerinted?
amugy én nem mondom azt hogy nem érdemlem meg ha megtette,,, s azt sem hogy haragszom rá érte,,, tudni akarom, s azt még ami fontos, hogy a nejem tudja azt hogy tudom hogy megtette,,s mégis megbocsájtok neki.
ez hatalmasat emelne azon hogy tisztelem,szeretem,s ő s a család a fontos.
de ha tagad, akkor ezt sosem érem el nála.
sőt.
palira vehet bármikor.
szerinted?
#21 "És ennyi, azzal bszik akivel akar, érdekel? NEM, KRVARA NEM!!!"
Én is arra kezdek jutni hogy annyira ritka aki 30 év alatt is hűséges. Sose lehet tudni biztosra hogy tényleg mindig az volt és az lesz. Erős vágyak, érzelmek.
Teljesen szimpatikus amiket írsz.
Én nagyon lelkis, mély érzelmi világú vagyok, sok szeretet. Férfiként. Szóval megértem ha egy nő több férfihez is vonzódik, vagy mindig éppen ahhoz akiért oda van. Én nagyon szeretem az aranyos nőket, a nyitott kapcsolat vonz emiatt. Nagyon tudok szeretni többeket is egyszerre. Sosem voltam hűtlen, nem is akarok.
Ezek miatt megértem ha mást is megkiván.
Én fenntartom a lehetőséget, ha nagyon komolyan veszi a hűséget mert annyira lelki ismeretes, akkor megadom neki a hűséget.
Ha nagyon kíván mást és szeretne lefeküdni vele, vagy simogatást, tapit, csókot akar azt is elfogadom. Akkor a barátnőit, én is megszeretgetem vagy valakit.
Könnyű mondani hogy ő sose fog félre lépni. Ha egy komoly erejű vágy jön akkor sokan nagyon máshogy gondolkodnak. Előfordul sokakkal 40 év alatt. Nincs kedvem azon szenvedni meg fog e csalni vagy megtette e.
Ha neki ez élvezet, akkor egészségére, de velem jól bánjon. Nem vagyok ebben sem biztos, de erre hajlok jelenleg.
Azt viszont elfogadhatatlannak tartom ha azért ismerkedik hogy lecseréljen és ezt titkolja. Ne verjük át egymást. Mondja meg ha valami van. Vagyok annyira jó és intelligens hogy meg fogom érteni szerintem.
24, kérdező
Nem mondom hogy ez a tanácsom, de egyrészt a szerelem izgalma csökken évek alatt. Bármennyire oda van a főnökéért, évek után nem ugyan annyira fog lángolni az érzelem szerintem.
Nekem sokszor volt valaki akiért oda voltam, fél, egy, vagy két évig. Ezek már lerövidültek. Mostmár ha oda vagyok valakiért kb fél év után nem teljes erejű.
Nem mondom hogy ezt tedd, de ha szereted a feleséged, akkor én becsuknám a szemem had élvezze az életet, de velem jól bánjon, minden nap legyen szex. Aztán mit csinál munka idő alatt, mikor nem látom... Ami jól esik, simogatják szeretgetik, tapizzák tegyük fel. Ha ez neki jól esik akkor had élvezze, de otthon engem élvezzen.
Azért mondom ezt mert ha oda van a főnökéért akkor nem lehet mit csinálni. Ha hagyod neki, de jól bánsz vele, simogatod, öleled stb ami neki jól esik azt csinálod, akkor nem fog szerintem eltávolodni tőled érzelmileg.
Szerintem az érzelmi eltávolodás oka a bűntudat, vagy félelem a következményektől. Emiatt távolságot tartott tőled, szerintem ezért volt kevés a szex is. Mert zavarban volt a közeledben.
Talán ha tudja hogy jól vagy és a főnökét is elfogadod, akkor tud közeledni hozzád lelkileg is testileg is.
Nem kell azt mondani neki hogy nyitott kapcsolat mert azzal felbátorítod hogy túlzásba vigye a pasizást. Viszont teljesen feladnám a féltékenységet, nem ellenőrizném csak ha szükséges. Lehet hogy idős korára még ki akarja élni magát, ha te ebben akadályozod akkor vagy téged választ, vagy eltávolodtok.
Én hagynám had csináljon munkaidő közben amit akar, de utána én legyek a fő.
Ezekben egyáltalán nem vagyok biztos, csak lehetőségek.
26/26
értelek, s van olyan dolog amivel egyet is értek veled,ha tetszik nekem ha nem.
az a baj, hogy mindent tagad, még azt is hogy valaha tetszett neki valaki, azt is hogy megszólította valaki.
mindent.
s igy is gondoltam,mindaddig amig fura nem lett velem.
kevés szex, sőt, sokszor csak engem elégitett ki,s mondta neki ennyi elég,ha nekem jó, akkor az neki már elég.
ritka szex, s sokszor el sem jutott velem a csúcsra,s imitálta hogy volt orga...a erre az 5.-vagy 6.- alkalom után, felszóltam hogy mi ez?
hát nem is sikerült, hát érzem,,,s akkor azt mondta nem tud koncentrálni, mert fáj a hasa.
de akkor minek tette úgy mint akinek sikerül? szabadulni akart.
nyitott avgyok bármire, tudja is hogy nekem nincs tabu!
csak miatta konvertáltam le magam annyira ami elfogadható, hiszen úgy gondoltam hogy nagyon szende, és semmi perverz dolog nem érdekli, s meg sem fordul a fejében...
persze most már tudom, hogy ez nem igy van...
ezért is akadtam ki.
mennyi elpazarolt év a nyomi szexekkel, holott, mehetett volna bármi ami kell neki,s nekem is.
mit gondolsz?
A szexuális életeteket helyre kell mindenképp hozni. Mondja meg mit szeret mit nem.
Ha nem mer őszinte lenni és ragaszkodik a hűséges erkölcsös látszathoz akkor bele mehetnél a játékba és te is úgy csinálhatnál mintha ő mindig hűséges lett volna. Szerintem ez a vágya. Egy nőnek hűtlen lenni, a világ jobban elítéli mint a férfit. Szégyen, híre mehet... Megadhatod neki azt az örömöt hogy úgy csinálsz mintha tényleg bíznál a hűségében. Mert szerintem ezt akarja.
Hazudni nem szeretek, nem verek át senkit. Ha észre veszem a páromon hogy oda van pár férfiért és szeretne rosszalkodni.. Talán, szavak nélkül éreztetném vele, hogy vegyük lazára a hűséget és neki is engedném hogy azt csináljon amit akar.
Nem vagyok biztos hogy ez jó ötlet, de vágyok kipróbálni.
Ha jó a kapcsolat és őt szánom végleges igazimnak, akkor elfordulnék talán, had szórakozzon, csak ne mások előtt.
Ebben nem vagyok biztos, de engem szó szerint felizgat a nyitott kapcsolat és lelkileg érzelmileg is aranyosnak tartom. Mert így több embert is tudunk szeretni. Nem szerelemre gondolok. Emberileg szeretni, simogatás, tapi minden ami jól esik.
Én lelkis vagyok úgy mint a nők.
Nekem érzelmek is kellenek, szenvedélyesen imádni egymást, szeretet, simogatás, oda bújás, szeretgetés, orál oda vissza ilyesmi. Én pont nem úgy vagyok mint a sima nyitott kapcsolatosok. Én nem érzelmeket elfolytva csinálnám. Pont az érzelmek teszik izgalmassá. Elméletileg. Mert sose voltam nyitott kapcsolatban, de nagyon szimpatikus.
Ha a jövőbeli párom hűséget akar, megkapja, fontos hogy elégedett legyen. Semmiképp nem verem át, amúgy se szoktam senkit, utálom az átveréseket. A párkapcsolat amúgy is szent dolog számomra, vagy mondjuk úgy hogy a párom szent lesz számomra.
28/28
hmmmm....értelek.
ez a felfogás nekem nem nagyon menne.
egyszerűen nem tudnám behunyni a szemem, s engedni hagy dugja más a feleségem.
de képzeld!
ezt is megpróbáltam, hogy azt mondtam neki bízom benne,s tudom hogy nem csalt, meg,csak én gondoltam túl.
s a szexvolt a kellék ahhoz hogy elvonja a figyelmem ,minden kétes "képzelgésemről" sikerült is, 2-héten át jól működött.
mindet adott amit kértem,de ő ezen idő alatt sem kért semmit.
na itt a baj!
nem mondta el a vágyait!
egyszer sem kezdeményezett.
hiába ébredtem fel olyan cerkával mint a vas..kimentem kávézni meztelen,s a hűtő oldalához csapkodtam,annyira kemény volt...
de nem azt mondta hogy gyere és dugj meg alaposan, vagy térdre esett volna s teszi amit kell...
nem...
azt mondta hagyjam,ne üssem a hűtöhöz mert megsérül. meg sem érintette...
elszégyenltem magam,s mentem tusolni...
egy nőnek ha ilyet mutat valaki akit kíván,akkor az nem viszolyog, hanem elkapja azonnal...
a szexuális életünk így egy nagy nulla, minden ötletem,vágyam én mondom ki,,,s ö van amibe belemegy, van amibe nem.
én mondom neki orál közben, hogy ez nagyon jó, ezt csinálja,,,még,,,stb...
de ő vissza nem teszi...
kérdeztem pedig közben,,,jó ha igy csinálom?
gyorsabban? lassabban? stb...
nem szabad mellettem, nem engedi el magát.
2-hét feledtető szex után,ujra viszzatért,lassan minden a régi nyomi szexhez...
a csókok? semmi...
Félre értések ellen mondom. Nem keresem a szenvedélyt, mély érzelmeket, hanem alapból ilyen a természetem, alapból megjelenik bennem.
Se megcsalni se lecserélni nem kell, mert nem azért van sok szeretetem mert új a nő, fellángolás.
Akár mennyi ideje ismerem. Ha új akkor külsőre jobban tetszik mert még nem szoktam meg, de szeretet, érzelmesség szempontjából az számít nekem, hogy milyen a jelleme, nem az hogy új vagy régi.
A nyitott kapcsolat nem azért vonz mert elmúlnak az érzelmek, hanem többféle emberrel megélni változatosabb. Nem mindig ér rá vagy van kedve a párunknak, ezért ha nyitott kapcsolatban lennénk amit megenged a párunk, akkor besegíthet valaki más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!