Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt szerintetek?
munkahelyén a feleségem főnöke s a nejem közt azt hiszem kapcsolat alakult ki.
miből gondolom?
mert a feleségemmel kirobban vita után nem ment oda dolgozni s a főnöke sem hívott föl hogy a legjobb embere akire mindent rábízhatott még kulcsot is kapott kinyitni az éttermet ha szükséges s bezárni is ha úgy van.
nem mondta menjünk ki s tisztázzuk hisz így elveszti a legjobb munkaerőt aki kulcsfontos a működéshez.
s a főnöke miután felhivtam hogy beszéjünk mert fontos.
azt éreztem tartzózkodik ill. aggódik. mivel azt kérdezte személyesen? vagy inkább telefonon beszéljünk?
hmmmm.
elhivtam magamhoz nem akart bejönni de mégis rászánta magát.meg akartam kötni a kutyát , lehajoltam s a pasi hátraugrott , azt hitte meg akarom ütni. miért????
mindegy...fél óra beszélgetés után kikisértem s a kapuban azt kérdezte: amugy milyen a szexuális kapcsolatom a feleségemmel???!!!!
holott idegen s 3-szor beszéltünk egy év alatt.
a kérdése alatt ugrált a bal szemöldöke s rángatózott a szája.
pffff.....
FONTOS: a feleségem ennek a pasinak a afcebook profilját nézte minden reggel.délben.este..még volt hogy éjjel is.
rákérdeztem,az mondta az étlap rendelések miatt.
de az étteremnek van oldala is...de nem,,,igaz azt is nézte,,, de minek akkor külön megnézni az ő profilját is,,hisz ott is ugyan az van ami az étteremmel kapcsolatos.
de ott sztem más posztokat nézett róla.
ez az illető valentinra kapott 3-napos wellness pihenőnkön.
ráink irt,vagyis a nejemre. hogy reméli mi már reggelizünk. mert a csapat már eszik.
valentinkor ilyesmivel zavar? hmmm.
ezt mutatta is a nejem...
de azt nem mutatta a feleségem mit irt oda.
leirom: azt hogy lehetne ugyanez a kaja ha hazaérünk?
a főnöke válasz: nem ! mert akkor "lángos lesz jól lecsepegtetve" smile: nyalós kacsintós.
feleségem válasza: tökéletes: szivecskével.
ezeket persze sosem láttam.csak két hónapja...más profilról megtekintve.
segítsetek abban hogy biztos legyek a dolgomban.
nem elhagyni akarom , hanem a férfi büszkeségem, s a döntési jogom megtartását megőrizni.
hiszen tudom nem hagynám el : hacsak nem kuszább ennél is a dolog...
köszönettel s tisztelettel mindazoknak akik időt szánnak a problémánkra.
üdv!
ennyi elég nektek ahhoz hogy legyen véleményetek?
Igen, igazad van mindenben szerintem is. Ha valaki a nevemben feltesz engem valahová akkor felháborodok, mérges leszek főleg, hogy ez milyen gondot okozhat a párom és köztem, vagyis az, hogy az nem ő volt az mese. Apád totál ellened megy. Netán még ő is szívesen kavart volna a nejeddel? Miért védi ennyire? Mi az, hogy ez semmiség??? Dehogy az.
Nekem valahogy az egész storybol úgy jön le, nem csak az utóbbi néhány írásból, hogy valahogy mindenki ellened van de viszont nem látom, hogy miért, mert bár ellened beszél mindenki de az érveik nagyonis sántítanak. Már már azt hinném, hogy benned van a hiba hisz mindenki másképp látja de amikor olvasom az érveléseket, a hozzáállásukat, hát nagyon neked adok igazat. Jó lenne belegondolni, miért térít mindenki, miért beszélnek mellé csoportosan, ellened.
60-as válaszolónak.
igen.felvázoltad már mit tegyek,vagy kellene tennem.
igazad van,csak toporgok, s nyírom magam.
az hogy nyitott kapcsolat részemről,az nem lehetséges!
szerelmes vagyok a feleségembe, ez azt jelenti,hogy senki más nem férkőzhet be az életembe semmilyen pontig,sehogyan sem!
Hűha Durva ez a szitu , nagyon érdekes viszont sajnálom is ..sőt átérzem ! En csak 24 éves vagyok a barátnőm 23- viszont teljesen az az érzésem hogy megcsal ! Volt egy exe jòval előttem , aki bejelölte facebookom, és üzeneteket küld neki hogy hianyzik stb , azt mondta mincs jelentősége de nem tiltja le, mindezek mellett nekem azt mondja mikor még talàkoztak nem történt semmi csak csòk és max taperolás, NA PERSZE !!
Bocsanat a helyes írás miatt nincs idom sokat irni melozok .
Kérdező legyszives irj hogy mitortenik tudni akarom a történet veget
"mikor még talàkoztak nem történt semmi csak csòk és max taperolás, NA PERSZE"
Ez a kapcsolatod ideje alatt történt? Vagy az exével szakítás után, amikor még veled nem volt együtt? Bocs ha naív hülye kérdés de biztosra akarok menni.
Ha jól értem akkor azt akarod legyen őszinte, a környezeted meg ne őt védje, álljon melléd.
A környezeted nem akarja hogy kikészülj, apukád sem, szerintem ezért mondják hogy vedd lazábban.
Mit tudsz tenni?
1, Ha jó férj vagy plusz jól kielégíted akkor boldog lesz veled.
2, Ha ezek ellenére is nem lesz őszinte vagy csalni akar akkor így jártál.
3, Válás, vagy elfogadod.
4, megbolondulsz
Aki hosszú harminc éves kapcsolatba kezd ott sok dolog előfordulhat, ezt vállaltad mikor őt választottad. Benne van a pakliban hogy nagyon megváltozik akár rossz irányba harminc év alatt. Kitartást.
65-ös választ adónak.
szerintem mindenki aki házasságot köt,akkor az a döntés azt takarja hogy vele szeretné leélni az életét.
persze,30-év sok változást, élet helyzet változás hozhat.
de!
attól még hogy hibázik, hazudnia kell akkor is makacsul,ha a párja már tönkremegy ebbe?
igen..igazad van... belebolondulok ebbe.
#60 válaszoló vagyok.
Amúgy ezt te tisztán csinálod végig? Mert én amikor abba voltam mint most te, én nagyon durván elkezdtem xanaxot, forint enni, nem szedtem, hanem szó szerint ettem ezeket a gyógyszereket.
Tiszta fejjel nem tudom te, hogy bírod.
Tisztán csinálod?
Mi lesz ha sose vallja be a teljes igazat?
Mert lehet hogy így lesz.
Mindent megteszel a kapcsolatért akkor is ha most tudnád előre hogy sose lesz őszinte de a kapcsolat menthető?
Ha menthető, de őszinteség nélkül, akkor mi lenne?
Meg akarod menteni akkor is vagy elválsz?
67-es válaszolónak.
mielőtt kirobbant nálunk a vita,azelőtt egy fél éven át szinte minden nap ittam,azt hittem feladja a májam,de nem sikerült neki.
fogytam 24-kilót.
az ital másfél éve csak alkalmanként,születésnap,persze ha el tudok menni,mert a kedvem, s a családi vita miatt sokszor inkább azt is kihagytam,mert nem akartam elrontani senki szülinapját a savanyú arcommal.
szóval nem iszom.
idén a 6.-söröm ittam meg minap fűnyírás közben, az is inkább csak frissítő desperados volt.
a gyógyszerek,az sajnos elkerülhetetlen.
frontinom van. de 2-szem kiüt lefekvés előtt.
durván ennyi jut.
jó étvágyam van, szinte zabálok, 1-kávé reggel ha a családom itthon van.
ha nincs itthon akkor azt sem iszom,mert eszemben sincs.
édesség az jöhet, meg gyümölcs , s tej.
de már nagyon rég elegem van mindenből.
nem akarok most nagyon belemenni semmiféle afférral a nejemmel. mert 2-nap múlva temetésre megyünk, ott lesz az egész család.
szóval vissza kell fogni magunkat.
erre koncentrálok jelenleg.
de azért köszönöm a kérdéseid, s tudatom mindenkivel a további fejleményeket hogyan alakul majd..
Remélem jól leszel. A kávé hangulat javító hatású és egészséges.
Azt olvastam talán 30 vagy nem tudom hány százalékkal kevesebb az öngyilkos a kávét ivók közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!