Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt szerintetek?

Figyelt kérdés

munkahelyén a feleségem főnöke s a nejem közt azt hiszem kapcsolat alakult ki.

miből gondolom?

mert a feleségemmel kirobban vita után nem ment oda dolgozni s a főnöke sem hívott föl hogy a legjobb embere akire mindent rábízhatott még kulcsot is kapott kinyitni az éttermet ha szükséges s bezárni is ha úgy van.

nem mondta menjünk ki s tisztázzuk hisz így elveszti a legjobb munkaerőt aki kulcsfontos a működéshez.

s a főnöke miután felhivtam hogy beszéjünk mert fontos.

azt éreztem tartzózkodik ill. aggódik. mivel azt kérdezte személyesen? vagy inkább telefonon beszéljünk?

hmmmm.

elhivtam magamhoz nem akart bejönni de mégis rászánta magát.meg akartam kötni a kutyát , lehajoltam s a pasi hátraugrott , azt hitte meg akarom ütni. miért????

mindegy...fél óra beszélgetés után kikisértem s a kapuban azt kérdezte: amugy milyen a szexuális kapcsolatom a feleségemmel???!!!!

holott idegen s 3-szor beszéltünk egy év alatt.

a kérdése alatt ugrált a bal szemöldöke s rángatózott a szája.

pffff.....

FONTOS: a feleségem ennek a pasinak a afcebook profilját nézte minden reggel.délben.este..még volt hogy éjjel is.

rákérdeztem,az mondta az étlap rendelések miatt.

de az étteremnek van oldala is...de nem,,,igaz azt is nézte,,, de minek akkor külön megnézni az ő profilját is,,hisz ott is ugyan az van ami az étteremmel kapcsolatos.

de ott sztem más posztokat nézett róla.

ez az illető valentinra kapott 3-napos wellness pihenőnkön.

ráink irt,vagyis a nejemre. hogy reméli mi már reggelizünk. mert a csapat már eszik.

valentinkor ilyesmivel zavar? hmmm.

ezt mutatta is a nejem...

de azt nem mutatta a feleségem mit irt oda.

leirom: azt hogy lehetne ugyanez a kaja ha hazaérünk?

a főnöke válasz: nem ! mert akkor "lángos lesz jól lecsepegtetve" smile: nyalós kacsintós.

feleségem válasza: tökéletes: szivecskével.

ezeket persze sosem láttam.csak két hónapja...más profilról megtekintve.

segítsetek abban hogy biztos legyek a dolgomban.

nem elhagyni akarom , hanem a férfi büszkeségem, s a döntési jogom megtartását megőrizni.

hiszen tudom nem hagynám el : hacsak nem kuszább ennél is a dolog...

köszönettel s tisztelettel mindazoknak akik időt szánnak a problémánkra.

üdv!

ennyi elég nektek ahhoz hogy legyen véleményetek?

#megcsalás #nem csalt meg
2024. máj. 16. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:

40

Nem elértettelek.

Arra mondtam hogy miért akarnál válni, mert volt itt aki azt javasolta válj el. Erre mondtam hogy minek válj a megcsalás miatt, ha régen ő is megbocsátotta a tiedet.

Ha váltok az nem a megcsalás miatt lesz, hanem mert kikészíted őt a veszekedésekkel, mert az őszinteségét olyan áron is ki akartad harcolni hogy ebből hosszú távú rendszeres veszekedés lett. Meg elhagyott napokra stb.

Te mondhatod hogy azért volt a veszekedés, szekálás mert őszinteséget nem kapod meg.

Ő meg azt mondhatja hogy azért vagytok rosszban mert állandóan szekálod.

Ez ellent mondás.

Szerintem ha elfogadod hogy nem fogja azt mondani hogy megcsalt, akkor jobb lehet a viszonyotok, vagy kevésbé rossz.

Ha nem hagyod abba ezt, nyaggatást, zaklatást, akkor idegileg ki fog borulni szerintem és elhagy vagy neked fog támadni. Ez amiket mondtál a legtöbb emberből agressziót hoz ki előbb utóbb. Másfél éve zaklatod.

A feleséged, de a törvények szerint joga van nem őszinte lenni, nem erőszakolhatod rá.

Amit csinálsz azzal tönkre teszed mindkettőtök életét.

Mondhatod hogy neked van igazad, te csak őszinteséget akarsz. Mennyi veszekedés árán?

Eleget szenvedett, ha volt is hűtlen, elég büntetés volt neki hogy másfél évig kikészítetted és régen többször meg is csaltad.

Szerintem hagyd békén. Nem fog szeretni ha tovább szekálod azzal hogy legyen őszinte.

Ha jófej leszel jó társaság, akkor talán el lesztek együtt.

Bár mindezek után nekem nem biztos hogy lenne kedvem ellen állni a vonzó főnöknek akivel nyiván boldogabb.

Bocs emiatt. Csak szerintem a viselkedéseddel megkönnyíted hogy más férfi elszedje tőled.

Azok után amiket egész életedben tettél hibákat, elfogadhatnád ha nem akarja megadni az őszinteséget.

Én a helyében tuti elhagynálak ha tovább idegesítenél.

Ha meg kapod amit kérsz, bevallja hogy megcsalt. Utána mivel fogod szekálni? Hogy kiket kedvel, ki udvarol neki? Mindig lesznek kérdéseid.

2024. jún. 18. 12:10
 42/73 anonim ***** válasza:
41 ezt olvasva azt hittem a feleség írta. Ne viccelj már, hogy azért romlik meg minden mert a férj őszinteséget vár el. Szerinted az a megoldás, hogy hazudozzanak egymásnak, csalják egymást jobbra balra csak beszélni nem kell róla és akkor nyugi van meg szerelem? Hát nagyon nem. Egyfolytában azzal kösz, hogy a férj is csalt. Egyrészt 11 éve, másrészt megbánást tanúsított és tett, kapart a kapcsolatért. A feleség nyíltan megmondta, hogy nem érdekli az egész, sem a megcsalás, sem a férj semmi, mindenki azt gondol amit akar, ő inkább elmegy pár napra. Ez nem az, hogy teszek a kapcsolatért, hogy igyekszek. Ha nem látod a különbséget az már a te bajod. És, hogy mennyi ideje nyaggatja a férj... Persze, mert nem kapott válaszokat. Ha kapott volna akkor vagy belenyugszik vagy elhagyja de egyenlőre semmi nem lett megmagyarázva, sem pro sem kontra. Ráadásul sokan ebben a történetben úgy viselkednek mintha nem lepte volna meg őket a megcsalás feltételezése. Ha ez szerinted nem szorul magyarázatra akkor nem értem te hogyan élsz valakivel vagy egyáltalán van e kapcsolatod. Azért szeressen a feleségem mert nem firtatom, hogy megcsalt? Ezt te komolyan mondod? De ezeken kívül azt is látni, hogy ha nincsen veszekedés akkor sem érdekli sem a férj sem kapcsolat. Csak élnek egymás mellett és a nő eltűnik pár napra olykor, a fene sem tudja olyankor mit kivel. Szóval ne haragudj de amiket írsz irtó nagy ostobasagok.
2024. jún. 18. 13:15
 43/73 anonim ***** válasza:

41 vagyok.

Az érthetőség kedvéért. Rendben van hogy őszinteségre vágyik, de ezt ki akarta erőszakolni, másfél évig szekálta, veszekedtek, napokra elmenekült a feleség mert idegileg nem bírta. Ha jól emlékszem ezeket olvastam.

Nem azt mondom hogy ne legyen őszinte a feleség. Azt mondom hogy ha szekálással vagy veszekedéssel próbálja a férj kierőszakolni az őszinteséget, akkor tönkre fogják egymást tenni idegileg és a kapcsolat még rosszabb lesz mint volt.

Azt kéne felfogni hogy a feleség nem akar őszinte lenni rég óta, úgy tűnik.

Tehát a férj nem fogja megkapni az őszinteséget úgy tűnik.

Én őszontén kiváncsi vagyok hogyha mégis úgy dönt a feleség hogy őszinte lesz, bevall minden megcsalást, ha volt, akkor tényleg jó lesz utána a kapcsolatuk?

A férfi tényleg elégedett lesz az őszinteséggel es ahogy igérte megbocsát?

Az érdekel, ha mindent elmond a feleség akkor nem lesz szekálva utána?

Majd leírhatná a kérdező hogy ha sikerült elérnie hogy mindent mondjon el a feleség, akkor utánna a kapcsolatuk hogy alakuk majd.

Viszont ha tovább szekálja és a feleség mégsem mond el neki elég infót akkor mi lesz? Hány évig fogja szekálni?

Én is jobban örülnék az őszinteségnek, de ha ehhez évekig kell veszekedni és egymást megutálni, akkor nem biztos hogy megéri.

2024. jún. 18. 14:22
 44/73 anonim ***** válasza:

Tehát a férfi mindent megtesz a kapcsolatért. A hűtlensége rég volt, megbánta. Csak őszinteséget vár, hajlandó megbocsátani a feleségnek ha mindent bevall?

A feleséget nem érdekli ki mit hisz, nem próbálja megmenteni a kapcsolatot, őszinte sem mer lenni?

Ha jól össze foglaltam.

Nem tudom mi az oka ha a feleség ilyen. Talán más férfi érdekli, talán csak megunta a férjét és nyugalomban akar mellette élni, de a kapcsolat nem eléggé érdekli.

Ezeket tőle kéne megtudni.

Ha ennyire ragaszkodik a férj a nőhöz, akkor több lehetőség van.

Egyik, nem szekálva, bosszantva valahogy elérni hogy mindent valljon be. Teljesen megbocsátani, olyan közös program amit szeret a nő. Én pl érzelmes vagyok, szeretem a simogatást oda bújást stb amiket leírtam már ide valamelyik előző oldalon, a kérdező valamelyik kérdéséhez.

A kapcsolat akkor menthető ha a nő jól érzi magát. Nem a férfi ötleteit, szerinte mi a jó, hanem meg kéne tudni a nő mit szeret. Márha a férfi ragaszkodik a nőhöz.

Ha ennyire közönyös a nő akkor nem tudom érdemes e foglalkozni vele.

2024. jún. 18. 14:38
 45/73 anonim ***** válasza:

Abból indulok ki hogy a férj nem akar válni és helyre akarja hozni a kapcsolatot. Az hogy helyre lehet e hozni,

vagy érdemes e inkább elválni, azt nem akarom eldönteni.

Tehát minden amiket írtam arra az esetre vonatkozott hogyha ragaszkodik a nőhöz akkor mik a lehetőségei.

"Szerinted az a megoldás, hogy hazudozzanak egymásnak, csalják egymást jobbra balra csak beszélni nem kell róla és akkor nyugi van meg szerelem?"

Nem, a nyitott kapcsolat csak egyik lehetőség.

Nem azt mondom hogy jó ötlet a nyitott kapcsolat.

Ezt arra az esetre mondtam ha a ferfi mindenképp meg akarja tartani a nőt de a nő lehet hogy szerelmes a főnökébe és meg akarja tartani őt is, szeretőnek.

Ez kellemetlen, de talán jobb mint egyedül. A nő jó lakótársnak, lehet vele szexelni, házimunka és egyéb kiadások megoszlanak. 50 60 évesen ez talán jobb mint egyedül.

Kivéve ha a férfi tud találni másik megfelelő nőt, vagy a nő megváltozik és a kapcsolatot helyre hozzák.

Viszont a férfi azzal a feltétellel tud megbocsátani ha a nő őszinte, de a nő nem akar mindent bevallani.

Emiatt veszekedések, szekálás, követelőzés hibáztatás.. Ennek nincs értelme.

Meg kellene egyezni a nővel hogy mire hajlandó, azt elfogadni, úgy szeretni ahogy van VAGY elválni. Nekem ezek jutottak eszembe.

Lehet vannak más megoldások is.

2024. jún. 18. 15:57
 46/73 anonim ***** válasza:

Na mi a helyzet? Szétszekálod hogy vallja be?

Jogos e az erőszakoskodás, attól függetlenül nagyon idegesítő és megutálhat.

Mert te mondtad hogy volt hogy leköpött meg durva dolgokat vágott a fejedhez veszekedéskor. Ha jól emlékszem.

Meddig lehet így élni?

Van valami új? Jobban/rosszabbul vagytok?

2024. jún. 19. 17:31
 47/73 A kérdező kommentje:

hello mindenki aki olvassa ezt a posztot.

hogy hogy vagyunk jelenleg?

mivel születésnapom van,a lányomtól tortát kaptam,s a feleségemtől is ajándékot.

amit persze előre tudtam hogy így lesz ha eljön ez a nap.

ígyhát félretettem mindent, mindent ami megöli az elmém.

nem szerettem volna ha a lányom ajándékának nem tudok őszintén örülni,mert ez a viszály ezt is felőrölné.

úgymint,érzem a feleségem kedveskedni akar, s ezt az örömöt tőle sem venném el hogy érezhesse örülök az ajándékának...

ha ezt is "elvenném tőlük" az örömet ha boldognak akarnak látni, akkor minden emberi tulajdonságom,amire büszke voltam,az is felemésztődne.

nem veszekszem,nem kérdezek,teszem a dolgom, s várom mi változik.

tettem már ezt anno egy éve is,egy hónapon át, minta pasinak tüntem a saját " szememben" de akkor sem kaptam választ semmire.

ez a második születésnapom ami eltelt úgy hogy nincs válasz...

kérdezem,szimpatikus ezen viselkedésem jelenleg nektek?

hogy nem mérgezem az agyam,azzal, amivel nem tehetek,s nem változtathatok rajta semmit?

struccpolitika... vajon meddig bírom?

mire lesz jó?

nagyon nehéz helyzetben vagyok, köszönöm nektek a fárasztó,megviselő,átélést amit adtok nekem segítség gyanánt a helyzetembe.

mi a véleményetek?

2024. jún. 20. 01:32
 48/73 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez két élű dolog. Mármint jó lenne ha ez így tudna maradni köztetek és lassan lassan, lépésről lépésre javulnának a dolgok köztetek. Ehhez viszont az kéne, hogy a másik fél is jobbá akarja tenni ha látja a nyugalmat, az kéne, hogy ketten tegyetek érte. Csak így lehet maradandó a nyugalom ha mindkét fél látja a mások oldalról a pozitív visszajelzéseket. Nem jó, hogy ha te elfogadsz mindent mert másképp nem megy miközben a másik erre várt de közben ő nem tett semmit.

Az érem másik oldala viszont, hogy ha valóban megtörténtek a megcsalás/ok akkor ezzel hová jutsz te, lelkileg. Mert akkor ha nincsen őszinteség csak te a nyugalom miatt hagyod az egészet és "elfelejted" akkor viszont jóvá hagytad a dolgot, útmutatót adtál ahhoz, hogyan kell viselkednie a feleségednek ha megcsal. Nem mond semmit, elmegy otthonról napokra stb aztán majd te a nyugalom kedvéért úgyis "homokba dugod a fejed" és minden "jó" lesz. Engem ez emésztene.

Én most azt javaslom, persze ehhez két ember kell, hogy maradjon így egy ideig a helyzet nyugalomban, addig is próbálj közeledni, lassan óvatosan visszanyerni a bizalmát de ha már elég jónak gondolod akkor elmondanám, hogy mennyire emészt ez a dolog és jó lenne ha normális keretek közt, őszintén, veszekedés nélkül meg lenne beszélve, volt ami volt, nem az a lényeg már, hogy mi volt hanem az, hogy próbáljátok viszzahozni a kapcsolatot, ezért pontot kell tenni a végére mégpedig őszinteséggel, elmondani, megmagyarázni és lezárni örökre. Persze tudom, hogy ezt már próbáltad. Szóval drukkolok aztán majd írj időnként, hogy mi lett. Légy erős.

2024. jún. 20. 09:03
 49/73 anonim ***** válasza:

A 48asnak igaza van. Ahhoz hogy bízhassatok egymásban kell az őszinteség és hogy ő is akarjon tenni érted.

Az volt eddig hogy a feleséged azt akarta ne kérdezd azt a fél évet amikor furán viselkedett, felejtsd el és cserébe jó lesz a szex és a kapcsolat, ezt mondta a nő.

Semmiképp nem akarta elmondani ha volt megcsalás.

Na én ezekből indultam ki, később azt írtad hogy mégse lett jó a szex egy idő után vele, annak ellenére hogy ezt igérte a felejtésért cserébe. Közönyösnek is tűnt, csak nyugalmat akart, hogy hagyd békén. Őszinteséget sem akart, veszekedések, nyaggatás, elmenekül napokra, nem akart eleget tenni a kapcsolatért...

Valami ilyesmire emlékszem.

Ezekből kiindulva nekem úgy tűnt hogy ő már kiábrándult belőled annyira hogy nem akar őszinte korrekt komoly kapcsolatot veled, hanem talán a főnökét imádja, vele akar foglalkozni, talán hűtlenkedni is, veled meg csak egy unalmas nyugodt kapcsolatot ahol békén hagyod.

Ezután nekem kis esélyűnek tűnt hogy rávedd a normális kapcsolatra és őszinteségre.

Arra az esély hogy normális kapcsolat lesz, nem tudom megoldható e, de amik az utóbbi másfél évben történtek azok alapján 50 60 éves korotokra megfordult a fejemben hogy ha menthetetlen a kapcsolat...

1 Te inkább egy jó kapcsolatot akarsz és nem adod fel?

2 Mi van ha nem lesz sosem jó?

Akkor válsz?

3 Nem válsz el és elfogadod hogy már nem szeret, csak lakótársak vagytok és nincs őszinteség, hűség?

Ez a három lehetőség.

2024. jún. 20. 12:34
 50/73 A kérdező kommentje:

48-as és 49-es nek válaszom.

mindkettőtökkel teljesen egyetértek!

le sem tudom írni,mennyire felizgatott hogy valaki végre megért!

igazatok van!

48-as : amit leírtál,már megtörtént.többször is próbálkoztam, a jó,odaadó,s nem zaklató,nyaggató oldalam adni,de volt hogy nem is én,hanem ő fáradt bele.

talán az tette még ocsmányabbá e helyzetet,hogy kihasználta hogy szeretem.

el tudta nézni hogy szenvedek belül,látta rajtam sokszor hogy elmerengtem,s nem tudok önfeledten nevetni, s behúzódtam inkább a műhelyem egy sarkába,s ott kuporogtam sokat,töprengtem s rágtam magam.

egy dolgot viszont mindíg észrevett a nejem rajtam.

lefekvés után, minden egyes nap elsírtam magam.

volt hogy csak a könny folyt patakban,s egy pisszenést sem tettem.

de olyan is hogy zokogásig tört rám.

reggel minden nap úgy ébredtem.

kinyitottam a szemem, s egy perc sem telt bele sírógörcs kapott el.

na és ami szörnyű

az szeretkezés után, vagy volt hogy közben is,,, elsírtam magam...

szeretkezés után, vagy azért mert annyira jó volt,s arra gondoltam mennyi elpazarolt idő amit nelkülözve éltem meg vele.

a másik ok pedig az hogy arra gondoltam,ezeket is tette vagy teszi mással,,, s mi lehet még,amit nem kapok meg... ez kikészít véglegesen.

nem kérdeztem,s mutatni sem akartam hogy rossz nekem,,,volt hogy meglepően jól ment, s reményt láttam akkor hogy talán ha így lesz,s nem kérdezek,nem zaklatom,akkor megváltozik,,valami...ami jobbá teszi a létünk.

de csak egy valami ill. valaki változott meg... ő!

a feleségem megváltozott... s nem csak én vettem észre hanem barátok,s falubeliek, s még a lányom is,,, minap mondta is neki a lányom,hogy Anya, te annyira anyagias lettél...

igen...

én is ugy veszem észre... pedig soha de soha nem volt ilyen...

egyébként eddig tartott a fegyverszünet, ma csúnyán összevesztünk,,,ezért is írok hajnalban, a műhelyemben kuporgok,s agyalok.

49-es :

mindhárom lehetőség ott lebeg előttem nap mint nap.

de az még nem jutott el az agyamig,,,mi van ha a nejem mondja azt egyszer csak,,,oké...elég... megcsaltalak, szeretem,stb...

s el is hagylak,,

ennyi...

az az igazság ezzel nem tudom mit kezdenék,,, rettegek tőle.

s mindhárom pont,amit megjelöltél,attól is.

persze,,igen..és a jó kapcsolatot szeretném,s azt mondja hogy ő is..

de megbeszélés nincs, ne legyek szomorú, ne kutakodjak, s csak azt adja szexben amit épp akar,,,

vagy ha nem akar akkor semmit.

sztem van hogy direkt belémköt,, hogy ne kelljen együtt lennie velem.

én most jelenleg,egy negyedik ponton gondolkodom.

azt adok,amit kapok!

megvárom azt hogy kezdeményez e, ha én nem teszem,

keresi e jobban a társaságom ha teheti.

s figyelek, hogy mit tesz, ha ujra hazugságon kapom,nem tudom. lehet eldurran az agyam s olyat teszek amit megbánok.

nem tudom,,de nagyon nehéz kontrollálni ezt a helyzetet.

megbánásnak jele sincs nála!

sőt!

engem hibáztat, hogy miattam nem boldog a lányunk. hogy én teszem tönkre a veszekedésekkel.

s nem tudom meddig bírom, de egyre többször vagyok használhatatlan emiatt.

nem akarok ténykedni, nem tudok társaságba menni, sehová sem ahol elengedhetném magam.

egyedül horgászni, mert ott nem kell mutatnom a mosolygós arcom,,, mert az elfogyott,,, a humorom még megmaradt,,, annyira vág az eszem még most is e-téren..

hihetetlen,, vagyis nem kattantam még meg,,, csak el vagyok nagyon keseredve.

a minap az ebédnél,lehunytam a szemem,miközben ettem,,,s sokat is ettem,túl sokat...

kérdezte is,,, ennyire ízlett?

ami igaz is,,,nagyon ízlett a főztje,,ezért hunytam le a szemem,,

s mondtam neki,nagyon fínom volt,s azért ettem ilyen sokat,mert nem tudom meddig élvezhetem még ezeket az ízeket...

nagyon szeretem a nejem, s sokszor utálom magam, mert nem tudok egyszerűen nem foglalkozni ezzel az üggyel.

de ki tudna struccpolitikát folytatni???

ki???

az aki megalkuvó, s nem szerelmes a feleségébe...

mert sajnos én az vagyok!

igen! sajnos... ezt a nejemnek is mondtam,,, hogy bár ne szeretnélek ennyire, s ne fájna,,, akkor menne a társasélet.

de szeretem!

nem tudom mi lesz,de valaminek történnie kell...

mert belehalunk..

köszönöm nektek a jó tanácsokat, s az együttérzést!

sziasztok!

2024. jún. 23. 03:42
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!