Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt szerintetek?

Figyelt kérdés

munkahelyén a feleségem főnöke s a nejem közt azt hiszem kapcsolat alakult ki.

miből gondolom?

mert a feleségemmel kirobban vita után nem ment oda dolgozni s a főnöke sem hívott föl hogy a legjobb embere akire mindent rábízhatott még kulcsot is kapott kinyitni az éttermet ha szükséges s bezárni is ha úgy van.

nem mondta menjünk ki s tisztázzuk hisz így elveszti a legjobb munkaerőt aki kulcsfontos a működéshez.

s a főnöke miután felhivtam hogy beszéjünk mert fontos.

azt éreztem tartzózkodik ill. aggódik. mivel azt kérdezte személyesen? vagy inkább telefonon beszéljünk?

hmmmm.

elhivtam magamhoz nem akart bejönni de mégis rászánta magát.meg akartam kötni a kutyát , lehajoltam s a pasi hátraugrott , azt hitte meg akarom ütni. miért????

mindegy...fél óra beszélgetés után kikisértem s a kapuban azt kérdezte: amugy milyen a szexuális kapcsolatom a feleségemmel???!!!!

holott idegen s 3-szor beszéltünk egy év alatt.

a kérdése alatt ugrált a bal szemöldöke s rángatózott a szája.

pffff.....

FONTOS: a feleségem ennek a pasinak a afcebook profilját nézte minden reggel.délben.este..még volt hogy éjjel is.

rákérdeztem,az mondta az étlap rendelések miatt.

de az étteremnek van oldala is...de nem,,,igaz azt is nézte,,, de minek akkor külön megnézni az ő profilját is,,hisz ott is ugyan az van ami az étteremmel kapcsolatos.

de ott sztem más posztokat nézett róla.

ez az illető valentinra kapott 3-napos wellness pihenőnkön.

ráink irt,vagyis a nejemre. hogy reméli mi már reggelizünk. mert a csapat már eszik.

valentinkor ilyesmivel zavar? hmmm.

ezt mutatta is a nejem...

de azt nem mutatta a feleségem mit irt oda.

leirom: azt hogy lehetne ugyanez a kaja ha hazaérünk?

a főnöke válasz: nem ! mert akkor "lángos lesz jól lecsepegtetve" smile: nyalós kacsintós.

feleségem válasza: tökéletes: szivecskével.

ezeket persze sosem láttam.csak két hónapja...más profilról megtekintve.

segítsetek abban hogy biztos legyek a dolgomban.

nem elhagyni akarom , hanem a férfi büszkeségem, s a döntési jogom megtartását megőrizni.

hiszen tudom nem hagynám el : hacsak nem kuszább ennél is a dolog...

köszönettel s tisztelettel mindazoknak akik időt szánnak a problémánkra.

üdv!

ennyi elég nektek ahhoz hogy legyen véleményetek?

#megcsalás #nem csalt meg
2024. máj. 16. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom valami gátlásai lehetnek feléd.

Az oldja legjobban a gátlásokat ha nem fél, nem cseszed le, megértő vagy ha nem jó benne pár dolog. Ha elfogadó lennél vele az talán segítene, de nem tudom mi a valódi oka amiért ilyen.

Talán nem kíván téged. Engem az tud jól felizgatni ha éppen van olyan akiért oda vagyok.

Ha oda van a főnökéért nem kell hogy a veled való szex közben rá gondoljon. Viszont ha oda van érte ez elvileg felizgatná és otthon gyakrabban kívánná a szexet. Úgy mondják ezt hogy valaki tüzet tesz bele és ő hazaviszi, ez feldobja az otthoni szexhez a kedvét.

Jelen esetben mivel talán bűntudata van, vagy szégyene amiért hűtlen volt (ha az volt), ezért akiért odáig van ez talán nem felizgatja, hanem a bűntudat szégyen miatt gátlásokat kapcsol be. Ami a nemi vágyait nem engedi elő jönni. Talán.

Vagy nem kiván téged és veled van a baj, vagy gátlásai vannak.

A gátlásokat úgy tudja elengedni ha azt mondod semmi baj, az sem baj hogy ő most milyen és az sem baj hogy a múltban mit tett és az sem baj ha most is oda van a főnökéért vagy valakikért. Emberi dolog hogy időnként nagyon megtetszik valaki a párunkon kívül (ha csak tetszik az nem bűn).

Ha ez bűntudatot és gátlást okoz az árthat a nemi életnek.

Szeresse úgy magát ahogy van a múltjával együt, a mostani hibáival is együtt szerintem.

A másik hogy ha veled van baj, akkor megfigyelhetnéd mit csinálj máshogy. Lehet hogy túl akaratos vagy ha valamit akarsz.

Én az érzéseimet és figyelmemet rá irányítanám. Simogatás sok helyen, bőrön át is, nem csak ruhán keresztül. Benyúlni a póló alá és a hátát, oldalát, csikis érzékeny helyeket simogatni. Nem durván. A bőr érző idegei ha túl határozottan simogatod egy idő után már nem olyan csikis és érzékeny. Magadon kitapasztalhatod hogyan és hol simogasd. Mellbimbót ujjal csikizni, főleg nyelvvel.

Ha túl csikizi a nyelved akkor lassabban vagy máshogy. Megfigyelések, kisérletezések.

Élvezettel és szeretettel csinálnám ezeket, nem azért hogy kierőszakoljam a szexet.

Ha tudja hogy bármit azért csinálsz mert elvárásod van pl szex, azt úgy érezheti hogy az akaratod ráerőlteted.

Én olyankor is előjátékoznék, simogatás, tapi puszik sok helyre, amikor nem akartok szexet, hanem csak mert jó érzés ilyeneket csinálni meg így kifejezni a szeretetet.

Jobb ötletem most nincs.

Csodálatosnak kell éreznie magát, jó nőnek, de szabadnak is. Ha azt látja hogy jól érzed vele magad és jóindulatú vagy csak azért mert jól esik vele csinálni dolgokat, vagy csak vele lenni, az talán segít.

Szóval ne mindig a szex miatt előjátékozz szerintem, csak szórakozásnak is jó.

Ha nem vagy kielégítve most és kanos vagy, akkor gondolom sokkal lelkesebben nyalnád meg egyebek amiket szeret. Ha ki vagy elégítve utána nem biztos hogy olyan lelkesedéssel fogsz hozzá érni. Ezért a te kielégülésed hagynám utoljára. Vagy ha nem bírod akkor egy órával a játszadozások előtt kielégíthetne kézzel vagy szájjal.

2024. jún. 17. 16:35
 32/73 anonim ***** válasza:

Kérdező ne haragudj, de amit itt írogat neked a 31es ez butaság. Lehet neki nem de nekem biztos. Ez szinte olyan mintha a feleséged írná. Mindent fogadj el, jó ez így, dolgozz magadon stb...

Mondom a saját elgondolásom. A szex hiánya ill abbamaradása az egyik leggyakoribb jele a megcsalásnak. A többin kívül amik már feljebb le lettek írva. Nem láttam sehol hol laktok, mármint nem konkrét helység, hanem esetleg a egy kisváros, falu stb. Miért fontos? Mert kisebb városban, faluban egyszerűen nem marad titok semmi. Márpedig ebben a történetben senki, de abszolút senki sem volt meglepődve amikor a nejed hűtlenségéről volt szó. Legyen az a főnök, a futár, a rokonok. Én bármelyikük lennék, de akár a nejed is, és nem tudnék a hűtlenségéről az első reakcióm az lenne, hogy "hülye vagy, miket beszélsz???" Itt senki nem lepődött meg és senki meg sem próbált meggyőzni, hogy nem igaz. Mindenki elfogadta, hogy ez van, tudsz róla, számukra csak az volt a kérdés, hogy most ebből te mit akarsz kihozni. És egy ember esetleg reagálhat furcsán, nem várta stb... De mindenki pont ugyanúgy??? Egyetlen ember nem akadt aki kétsége vonta volna? Ha esetleg van barátod akiben bízol és tudhat valamit én őt kérdezném a barátságunkra való tekintettel, hogy mondja el ha halott vagy tud valamit. Ill lehet, hogy tudnál hatni néhány családtagra, de te ismered őket, nem biztos. De esetleg négyszemközt hátha valaki hajlandó elmondani legalább némi infót.

Ami a feleséged illeti én azt mondom, hogy a híváslistát kérd ki, nem kell ehhez, hogy neki is tetszen. Te is így tettél anno legyen így most is. De mindentől függetlenül nem kéne őrlődni, tudod, hogy megcsalt. A rosszabb, hogy nem hajlandó leülni, és beszélni veled vagyis már semmit nem jelentesz neki. Semmibe vesz, nem érdekli mit gondolsz, mit teszel. És ebből nekem csak az jön le, hogy el kell válni. Egyszerűen 100 jel van ami azt mutatja, hogy megcsalt. Sőt, az is lehet, hogy mások a család stb már más ügyeiről is tudnak ezért nem szólt senki semmit, inkább nem feszegették a dolgokat nehogy másra is fény derüljön egy elfajzott veszekedés során. Erre utalna az is, hogy nem voltak meglepve. Mindenki tudta, csak te voltál a balek. Én a helyedben nem próbálnék már utána járni, nincsen értelme ennyi "bizonyíték" után. Inkább a nejed érdeke lenne megpróbálni meggyőzni ha nem igaz, megmagyarázná, hogy lehet, hogy enhyi jel arra mutat. De őt nem érdekli. Ezért téged sem kéne, hogy érdekeljen. Vess véget a dolognak és kész vagy fogadd el... Ezt már te tudod.

2024. jún. 17. 19:14
 33/73 anonim ***** válasza:

#31 es vagyok.

Azért írtam azokat mert a kérdező úgy döntött megbocsát a feleségének és helyre akarja hozni a kapcsolatot.

Én direkt nem mondom hogy maradjanak együtt vagy váljanak el. Egy 35 éves kapcsolat ahol a férfi többször is volt hűtlen, meg már egyre idősebbek. Nem tudom érdemes e a férfinek ezek után háborogni. Amikor 11 éve ő volt többször hűtlen, akkor a feleség nem vált el. Megbocsátott. Ha a férfi hűtlen akkor nem válnak, de mikor a nő hűtlen akkor válnak?

Nekem mindegy válnak e. Csak azt mondtam én hogyan bánnék a feleséggel abban az esetben ha mindenképp meg akarja menteni a kapcsolatot.

Én nem tudom hogy meg e kéne menteni vagy inkább válni.

2024. jún. 17. 19:35
 34/73 anonim ***** válasza:
33 ebben igazad lenne ha.. A feleség ugyanúgy megbánta volna a dolgot és rendbe szeretné hozni. De én ezt nem látom. Le se sz@rja a férjét, az érzéseit, a kételyeit. Ha szeretlek és bánom akkor leülünk, elmondod, könyörgöm, hogy bocsáss meg és kezdjük újra, építsük fel újra a kapcsolatot. Így tett anno a férj. Itt most a legnagyobb gond nem a viszont megcsalás hanem a közöny, hogy nem érdekli z egész, ráadásul ahogy írtam, talán több mindenről is szó van nem csak a főnökről, nekem úgy néz ki, hogy sokmindent hallott már a család is és mások is, nekem abszolút ez jön le.
2024. jún. 17. 19:44
 35/73 anonim ***** válasza:

Nem tudom biztosra mert már nem emlékszem minden részletre amiket a kérdező írt, más embereket is olvasgattam ma.

Szóval jó esetben a feleség nem közönyös, hanem azért tagad mindent mert szégyenli. Mert amúgy nem értem miért nem vallja be, ha valóban közönyös, akkor mit érdekli a titkolózás?

Hát ha neked úgy tűnik hogy már tudtak róla mások, családtagok is, akkor már még egy ok hogy minek titkolni.

Idős korára talán ki akarta kicsit élni magát, talán nagyon szereti a másik férfit... Sok 35 éves kapcsolatban előfordulhat ilyesmi.

2024. jún. 17. 20:11
 36/73 anonim ***** válasza:
A közönyt úgy értem, hogy nem mond semmit, az nem megbeszélés, hogy "nem csaltalak meg" és kész. Ennél komolyabb a helyzet. Mármint vagy leülünk és megpróbálom meggyőzni érvekkel, hogy nem csaltam meg, elmondok storykat a főnökkel vagy bármit ami segít stb amik azt támasztják alá, hogy nem vagyunk szeretők, vagy bevallom és bocsánatot kérek. De itt a férj kételyek közt maradt. És nem elég az, hogy tagad a feleség mert itt annyi a jel, hogy az már nem lehet véletlen. A család azért nem mond semmit mert nem igazán akarnak ők lenni aki elmondja a férjnek a részleteket ill idegenek pl a futárfiú nem akar ebbe belesodródni, semmi köze hozzá. Azt azért gondolom érted, hogy kellemetlen valakinek elmondani, hogy "az egész város tudta, hogy csal a feleséged csak neked nem mondta meg senki és te vagy a balek aki élt mellette boldog tudatlanságban miközben az egész környék rajtad röhögött". Gondolom a család reakciója mindent elmondott. Csak ültek és senkinek eszébe sem jutott, hogy esetleg téved a férj vagy hülyeség az egész? Szerinted? Ha nem lenne igaz akkor nem ez lenne a várható reakció? Legalább megkerdezni, hogy mégis miből gondolja, stb.. De a nagy csend, mindenki néz maga elé.. Nekem tiszta lap.
2024. jún. 17. 21:32
 37/73 anonim ***** válasza:

Lehet hogy próbált mindent mondani amivel nyugtatja a férjet, de ő sokat szekálta rendszeresen. Kb akármit mondhat a nő úgyis addig van szekálva míg be nem vallja.

Meg ha ennyi ideig tagadta, ezután még cikibb bevallani.

A főnököt is félti talán, meg a munkahelyét ahol szeret lenni.

Azt akarja hogy a férje felejtse el az egészet inkább nyomozgatás helyett. Ennek sose lesz vége ha nem adja fel a kiváncsiságot. Ha bevallja a nő akkor szekálva lesz hogy még kikkel volt, hányszor, miért, mennyi érzelme van most, jövőben hogy lesz, miért bízhat benne ezután... Mindig lesz mivel szekálni élete végéig.

Én feladnám. A hűségük felejtős. Ha hűséges is lesz, a férjben mindig ott lesz a kétség.

Legegyszerűbb nem törődni vele hogy csalta e, fogja e még. Élete végéig ezeken rögeszmézni?

Következő párját is szekálni fogja? Mert nekem ez mániának tűnik, csak akkor lesz vége ha lazára venné és letojná hogy a nő kivel mit csinál.

Különben élete végéig idegeskedhet mert ragaszkodik az őszinteséghez és hűséghez, de ezeket nem kapja meg.

Vagy nem lehet biztos benne hogy megkapja majd mindig 100 százalékban.

Az egészet ott cseszte el hogy többször hűtlen volt.

Ezután a nőnek lehet hogy már a saját boldogsága az első, a férj mindegy mit tesz. Ez egy komolytalan kapcsolat lesz úgy tűnik. Elfogadja vagy szakít.

2024. jún. 17. 22:01
 38/73 A kérdező kommentje:

31- es.

Mindent, vagyis azt hoszem mindent bevetettem már hogy jó legyen kettőnknek a szexuális életünk.

Vettem egy társasjátékot is neki karácsonyra.

Érzekek birodalma.

Kártyák, amin masszázs nyerhető a masik féltől, csókok, egy romantikus vacsora,inden.

2- éve vettem.

Egyszer nem mondta játszunk velw...

A lányom 21- éves. Magtalaltak s jatszottak vele a barátjával.

Nekem ez is, azt jelenti, nem kívánja velem a szwxet

Masszázs olajat rendeltem.

Használtam, s nagyon jól esett neki...

20- peecen átaszoroztam. S nem kellett aktus ahjoz hogy jól érezzük magunkat.

A csókok..

En kérem, s vágyom rá...

Ő nem keresi.

Búcsúpuszi ha indulok valahová, s erkezesemkor ugyanugy.

De ez anyskodás, akár wgy testvérnek is adhatna ilyet.

De szimplán ,nap közben.. ha mondjuk atölelem mosogatás közben..nem fordul felés s csókol..

Hanem azt mondja... Hogy majd este.. s mosogat tovább...

2024. jún. 18. 00:36
 39/73 A kérdező kommentje:

34-es

rátapintottál a lényegre s a legfőbb problémára,ami mérgezi a kapcsolatunk és már már lassan nem is a hűtlensége miatt veszekszünk,hanem azért mert semleges neki mit érzek s mi bánthat engem,s mit gondolok.

azt mondta őt nem érdekli semmi sem,semmi,ami velem van, s azt gondolok amit akarok, de ő nem csalt meg.

rendben,,,de mint mondtam,nem ugy tesz mint aki építeni akar,hanem inkább azt szeretné ha nyugalom lenne,béke,s tehetné ujra azt amit csak akar.

s a szex terén is,nem igazán idomul a kívánságaimhoz, inkább azt érzem szeretne visszakonvertálódni arra a szintre,amikor szinte nem volt szex...

én elhiszem hogy nem javít a viszonyunkon ha állandóan szekírozom.

tudom,hisz nekem sem tetszene.

de azt is tudhatná,hogy ha közönyös lennék felé,akkor kit érdekelne mit csinál s kivel.

akkor nem őrölném föl az életem,s a családét a kételyeim miatt.

ami azt hiszem helyt álló!

de próbáltam azt is, egy teljes hónapon át,nem kérdezgettem,.nem szekáltam,s minden rendben volt...

bevallom azt vártam,.hogy magától eljut oda, ha látja hogy jól is tudunk lenni,fogja 2-3 hét után s leültet.

s elmondja ha tényleg tudni akarom, mert igy nem mehet tovább hogy kételyek közt fekszem le s ébredek.

amikor nincs vita,eszében sem lenne az hogy beszéljünk...

akkor akar,amikor tombol bennünk a düh...

én meg akkor nem akarok,,,mert azt gondolom kell egy kis nyugalom, s pozitív töltet, ahhoz hogy el tudjunk beszélgetni valahogyan a dologról.

de mint mondtam,ha jól vagyunk, akkor nem akar beszélni semmiről,ha kérdezek valamit, akkor azonnal az a válasza hogy már megint kezdem?

s már megy is a vita...ami egyre durvább végletekig fajul...

s már már olyankor azt gondolom,hogy ha nem is csalt meg,akkor is akarok tovább élni vele vajon aki olyan dolgokat mond ki ami embertelen...

s leköp...

soha nem viseltem volna el neki ezt, mégis lenyelem, mert féltem hogy baja lesz,rosszul lesz vagy bármi...

azt hiszem erre csak az képes aki valóban szereti a másikat.

s ahogy a prédikátor is mondta:

jóban s rosszban egyaránt...

a jóban, nagyon jól elvolt velem, de a rosszat már nem akarja... ahogyan én sem,,,

de ha a rossz válaszokat kíván meg hogy jobb legyen aztán,akkor miért nem felel?

olyankor autóba ül,s itt hagy egyedül a dühömmel,kételyemmel. napokra...

s ne keressem,. ne hívogassam, s nem is jön vissza amig veszekszem...

de hát ez így újra vitát szül, nemde?

hazatér mint egy háborús hős, én meg mosok ,takaritok,etetem a kutyát, s várok rá az üres házban...

ez igy fer? ez a közönye, felül übereli a hűtlenkedését.

s hogy most ezt í le is írtam, valóban nem tudom mit kezdjek..

akarjam e tovább ezt a mérget nyelni vagy szakítsunk.

amibe sajnos belehalok...szó szerint.ű

2024. jún. 18. 05:20
 40/73 A kérdező kommentje:

31-es

valamit elértettél.

én hűtlen voltam igen 11-éve, elmondtam,adtam időt neki hogy gyógyuljon a seb,s mindent megtettem annak érdekében,hogy érezze hogy ő fontos nekem!

s nem is hagyott el,tehát nem váltunk.

most úgy érzem,nagyon is, hogy ő volt hűtlen.

s nem válni akarok!

hanem azt hogy elmondja,megbánja,megbánta,s ő is harcol értem, mint én ő érte anno!

ha nem derül fény erre mert hallgat, akkor viszont nem bánta meg,s engem hagy tovább szenvedni,akkor nem csak hogy nem szeret,hanem nem is tisztel.

s sosem fog.

2024. jún. 18. 07:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!