Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt szerintetek?
munkahelyén a feleségem főnöke s a nejem közt azt hiszem kapcsolat alakult ki.
miből gondolom?
mert a feleségemmel kirobban vita után nem ment oda dolgozni s a főnöke sem hívott föl hogy a legjobb embere akire mindent rábízhatott még kulcsot is kapott kinyitni az éttermet ha szükséges s bezárni is ha úgy van.
nem mondta menjünk ki s tisztázzuk hisz így elveszti a legjobb munkaerőt aki kulcsfontos a működéshez.
s a főnöke miután felhivtam hogy beszéjünk mert fontos.
azt éreztem tartzózkodik ill. aggódik. mivel azt kérdezte személyesen? vagy inkább telefonon beszéljünk?
hmmmm.
elhivtam magamhoz nem akart bejönni de mégis rászánta magát.meg akartam kötni a kutyát , lehajoltam s a pasi hátraugrott , azt hitte meg akarom ütni. miért????
mindegy...fél óra beszélgetés után kikisértem s a kapuban azt kérdezte: amugy milyen a szexuális kapcsolatom a feleségemmel???!!!!
holott idegen s 3-szor beszéltünk egy év alatt.
a kérdése alatt ugrált a bal szemöldöke s rángatózott a szája.
pffff.....
FONTOS: a feleségem ennek a pasinak a afcebook profilját nézte minden reggel.délben.este..még volt hogy éjjel is.
rákérdeztem,az mondta az étlap rendelések miatt.
de az étteremnek van oldala is...de nem,,,igaz azt is nézte,,, de minek akkor külön megnézni az ő profilját is,,hisz ott is ugyan az van ami az étteremmel kapcsolatos.
de ott sztem más posztokat nézett róla.
ez az illető valentinra kapott 3-napos wellness pihenőnkön.
ráink irt,vagyis a nejemre. hogy reméli mi már reggelizünk. mert a csapat már eszik.
valentinkor ilyesmivel zavar? hmmm.
ezt mutatta is a nejem...
de azt nem mutatta a feleségem mit irt oda.
leirom: azt hogy lehetne ugyanez a kaja ha hazaérünk?
a főnöke válasz: nem ! mert akkor "lángos lesz jól lecsepegtetve" smile: nyalós kacsintós.
feleségem válasza: tökéletes: szivecskével.
ezeket persze sosem láttam.csak két hónapja...más profilról megtekintve.
segítsetek abban hogy biztos legyek a dolgomban.
nem elhagyni akarom , hanem a férfi büszkeségem, s a döntési jogom megtartását megőrizni.
hiszen tudom nem hagynám el : hacsak nem kuszább ennél is a dolog...
köszönettel s tisztelettel mindazoknak akik időt szánnak a problémánkra.
üdv!
ennyi elég nektek ahhoz hogy legyen véleményetek?
egyébként azóta gazdagodott a feltételezésem beigazolása.
ugyanis találkoztam a feleségem főnökével, s kis vita után azt mondta hogy már eltelt egy év lassan,és ha úgy lett volna akkor most már megmondaná,de nem történt semmi.
erre fel minap a feleségemmel a témával kapcsolatos beszélgetés során,ugyanezt mondta!
leírom: figyelj,elmondtam már ezerszer,hogy nem csaltalak meg,s soha nem is tenném.
ha úgy lett volna akkor elmondaná most már,s ha együtt tudunk élni akkor megy,ha nem akkor nem.
de nem történt semmi!
ez nekem nagyon egybe klappol , tévednék?
Nem akarom védeni a férfit, de a feleséged fenlőtt ember, ha nem tudott ellen állni az az ő felelőssége. Senkit nem vernék meg. A feleséged nem ettől fog tisztelni, ha utána rendőrségi ügy lesz azzal csak bajokat okozol, ettől inkább egy hisztis gyereknek tűnnél aki mindent verekedve akar megoldani.
Próbálom a feleséged megérteni, ez segít a megbocsátásban.
Ezer éve együtt vagytok, ki tudja mennyire unja már a szexet, annak ellenére ha tagadná is.
Minél idősebb annál nagyobb a kisértés mert öregszik egyre kevesebb éve van kiélni magát.
Ha lesz párom és eljutunk ide, annyi tiszteletet adjon meg hogy ha meg akar csalni, legalább titokban legyen, hogy ország világ előtt ne legyek szánalmas balek. És tudni akarok róla, hogy én is barátkozhassak pl társkeresőn fej nélkül.
Persze jobb a hűség talán, de húsz harminc éves kapcsolatban nem tudom hogy mi legyen.
Igen, abból amit írsz az jön le, hogy egyeztetnek, beszélnek róla, ezek egy ember gondolatai amit megosztott a másikkal és ugyanazt mondják. Azt, hogy a főnök egy év elteltével eléd áll és elmondja, hogy megdugta a nejed azt egyszerűen nem hiszem el. Ha eddig nem derült ki egyértelműen akkor most minek árulná el saját magát na meg a nőt? Ez hülyeség. Hogy ezzel mit kezdj azt nem tudom. Nekem egyértelmű a dolog de, hogy hogyan kezeld azt neked kell tudnod. Nem mondatja senki meg, hogy hagyd el vagy ne hagyd..
Különben, a feleséged még ott dolgozik?
Itt csak a lebuktatás oldaná meg a problémát. Mert minél több infót tudsz meg, annál jobban betekerted magad. Kénytelen leszel követni, vagy ha elalszik a telefonját megnézni. Mert így ennek semmi értelme, hogy hazudnak neked, te meg konkrétan beleőrülsz ebbe. Ennek pontot kell tenni a végére, lehet, hogy szemét egy húzás követni, meg nyomozni utána, de az emberi rosszindulat és álnokság rengeteg mindenre készteti az embert, pl arra is, hogy éveken át hűtlen legyen, arra is, hogy éveken át hazudjon, megjátsza magát, arra is, hogy miközben reggel a főnököt elégítette ki szájjal, megy haza hozzád nyelves csókot adni....sok minden van az emberben, mert van benne jó, és gonosz is, és arra is vetemedhet az ember, hogy kutasson, őrült beteg módon kövesse titokban a másikat, vagy nyomozzon.
Sajnos ezeket megkell tenni, hogy tudd mi van, hogy csak egy saját magad által kreált mozit nézel, vagy valóban alapokkal rendelkező hűtlenség van a háttérben.
Én azt mondom tegyél az ügy végére pontot és járj utána magad, mert évek mennek, évek mehetnek el a fejedről így, a bizonytalanság mocsarávan, ideggel, stresszel minden rosszal.
Én el sem tudom képzelni, hogy bírod ezt az állapotot, amikor én ilyen helyzetben voltam én kb szívinfarktust kaptam.
13-nak a válaszom.
igen,,,én is igy gondolom, hogy megbeszélték a dolgokat,mit hogyan mondjanak.
nem dolgozik ott..
amikor a megcsalás gyanuja szóba került, másnap már nem ment oda dolgozni,s a főnöke sem hívott fel engem,hogy ne bolondozzak már, hát a legjobb embere a feleségem,s menjünk ki s beszéljük meg.
szóval sem a feleségem nem ment oda,s a főnöke sem hivott föl.
de a legszebb,amikor már nem birtam s felhivtam én a főnökét hogy találkoznunk kell mot, s beszédem van vele, akkor igy mondta:
és hogy? kimegyek én a munkahelyre? vagy inkább beszéljünk telefonon?
cccccc....
itt már nagyon saras volt a helyzet.
mindegy beszélgettünk,oldottam a hangulatot, s távozásakor,azért föltette a főnöke nekem azt a kérdést, hogy amugy milyen a szexuális életünk a feleségemmel?
remegő szájjal.s ugráló szemöldökkel tette mindezt.
3- szor beszéltem vele egész életemben, s ilyet meg mer kérdezni?
s még azt is megtettem hogy mondtam a feleségemnek menjük ki egy ebédre ahol dolgozik, s majd én fölteszek egy kérdést a főnökének, s abból tudni fogom, volt e valami vagy sem.
a feleségem nem jött velem ki,,mert azt modnta nem kell a cirkusz.
ja és én sem mehetek oda egy sört sem meginni, mert ő most táppénzen van.
s hogy néz ki hogy táppénz mellet, a férje kimegy egy sört meginni...
ilyet?
hogy?
szerintedmegcsalt?
16/16 - nak a válaszom.
igen,pontosan én is igy gondolom hogy megcsalt.
de tagad!
s még ezen infókon kivül,sok-sok olyan kétes dolog van,amit nem tud megmagyarázni nekem.
azt hozzáteszem nem cirkuszolni mentem volna ki az étterembe,mert azt bármikor megtehettem volna.
hanem vele kettesben ebédelni,s mikor majd odajön hozzánk a főnöke akkor egy kérdést tettem volna föl.
semmi olyasmit ami megcsalásra utaló kérdés.
hanem sima hétköznapi lett volna, de a reakcióból,már tudtam volna mindent.
a feleségem,nem mert kijönni velem,csak ezt kérdezgette,hogy mégis mit kérdeznék meg a főnökétől.
s igen,nem ment dolgozni, azt mondta szégyenli hogy mi otthon veszekedtünk,s ezért nem megy oda a gyanusításom miatt!
épp ez az!
a feleségemnek ki kellett volna engem rángatni a munkahelyére,hogy gere,s mondt itt kire vagy féltékeny,s tudod mit? nem dologzok itt igy tovább,napi 10-12- órát,mert igy fölösleges.
de nem tette meg?
nem vitt ki,s kérésemre sem jött ki velem.
s a főnöke sem hivott,hogy gyertek már,hát mit hülyéskedek,mikor a legjobb emberét veszti el.
egy infó még s lezárom:
a nejem 1-évig dolgozott ott.
a konyhán volt nagyon sokszor,hogy csak ketten voltak,sőt az egész étteremben csak ketten voltak, mert egy vendég sem volt.
a lényeg!
anyám egy cukrászdában dolgozik, s vele szemben laknak a feleségem volt főnöke.
anyámhoz sokszor járt a feleségem oda.
s nekem nem mondta hogy képzeld már, a cukrászdával szemben laknak az étterem főnöke s felesége.
egy évig együtt dolgoznak, s mindenről-szó szerint beszélnek.
hát szinte az első kérdések közt szerepel hogy hol laknak.
s azt mondta nekem,hogy nem tudta,ezért nem mondta.
fenét,hát nem kérdezte meg a főnökét,hogy és ti hol laktok?
ez is egy kamu!
mi az oka?
17/14 válaszolok.
nagyon,nagyon igazad van!
pontot kell tenni az ügy végére,mert belerokkanunk,én is,a nejem is, s a lányunk is, aki ugy gondolom tudja,s titkolja ezt előttem.
ha 100%- biztos lennék benne, vagyis vallomás lenne akkor tudnék döntést hozni,amit már meg is tettem magamban előre.
persze az csak arra érvényes,amit gondolok hogy tett.
ha csúnyább dolog is van a háttérben,hogy akár több ember is volt már az életében,akkor az megint más szemszögbe helyezné a döntésem.
az infók alapján amit megadtam,pedig lehet venni 100%-nak,mert szerintem idegen emberek akik nem ismernek minket,ezen infók hallatán,azt mondanák,hogy megcsalt!
tavaly karácsonykor ott tartottam hogy összehívtam a családot,anyós, sógoraim,a feleségem testvérei,s a nejem "barátnője"-akire még nem tértem ki,pedig kellett volna. szóval mindenki ott volt.
miért hívtam össze? mert nem akartam még egy olyan karácsonyt,szilvesztert,ami kételyekkel telt és titok övezi,a karácsonyfa szent jelképe mellett.
szóval ott volt mindenki,s nem uj dolog volt senki számára hogy baj van köztünk.
mert minden alkalommal,ha a feleségemmel összevesztem, akkor szinte mindenkinek elmondta hogy már megint kezdem,s veszekszem,s miattam kell elmennie otthonról,mert azt nem is mondtam még,hogy olyankor elment s nem jött haza,egy nap-két nap-s volt hogy 5-napra egyedül hagyott, a kételyemmel.
s csak ennyit mondott,ne hívogassam,ne irjak üzeneteket,ne keressem.
anyósomnál van,jó helyen,s ne zaklassam.
jah,s hogy lemerül a telefonja,s ezért nem tudom majd hívni,s ne irkáljak, ezért.
nincs töltője a telefonhoz,ezért nem volt elérhető.
száz töltője lehet bármikor,egy olyan világban élünk ami nem okozhat problémát.
szval: összehivtam a családot, s ott mindenki előtt,mondtam,úgy érzem hogy megcsalt a feleségem,s ezért vagyunk itt.
felháborodásnak nyoma sem volt, s csend... senki nem szólt semmit.
oké, mondtam, itt egy kérdés: miért nem vitt ki a munkahelyre ahol dolgozik,hogy tessék,itt mondjam mivel gyanusitom, s nem ment inkább dolgozni sem attól a naptól fogva.
még akkor sem, amikor én mondtam menjünk ki,s ha ugy érzem a vádam alaptalan, akkor boldogan,nevetve,sírva kérek bocsánatot,,, boldogan alázom meg magam,ha ekkora barom vagyok.
de nem vitt ki,s a főnöke sem kérte, hogy menjünk ki azonnal.s beszéljünk!
erre a kérdésemre csak az anyósom,s a feleségen testvére szólt hozzá a feleségemhez ,mégpedig az hogy hát ezt nagyon elrontottad,hogy nem mentetek ki a munkahelyre,mert ezt kellett volna tenni azonnal.
erre a feleségem,hát igen, ezt elrontottam,tényleg ezt kellett volna tenni,de most már mindegy.
aztán a sógoromhoz tettem fel kérdést,aki számomra egy egyenes,s igaz ember!
mondtam neki,te nem is szólsz semmit? nem is kérdezel, vagy tartózkodsz?
azt mondta, hogy ha eddig nem kaptam válaszokat a kérdéseimre, akkor szerintem ennyi idő után fogok majd?
a feleségen hangosan felszólat hogy : NEM!
ezt a kérdést nekem intézte a sógorom, de a nejem szól viszza: NEM!
nem kapok válaszokat semmire sem, mert minden alaptalan, s be kellene már fejezni.
a sógorom ez után annyit mondott,,, hallod?
nem fog válaszolni,,,akkor azt kell eldönteni, hogy tudtok e együtt élni tovább így? vagy nem!
de ez így fer?
ha alaptalanul vádaskodtam,akkor sem jó.
ha igaz a vádam,s titokban akarja tartani,s ugy élni tovább az sem jó.
mert mindig bennem lenne, hogy megtette vagy sem?
s ha igen,akkor még kik lehettek,s hány ember,stb...
ahogy irtad is,,, a saját mozim nézem,vagy pedig valós minden, vagy alaptalan.
ez a kérdés amit le kell zárni!
tehát nyomozzak?
de hogyan?
követni nem akarom.
a telefonja hiváslistáját le tudjuk kérni visszamenőleg 2-évre.
ugyanis ő megtette ezt anno amikor félreléptem.
bementem vele, s kikértük a hiváslistám.
a kezébe adtam s átnézhette.
én is megtegyem most ezt?
s ha nem egyezik bele?
akkor eleve lebukott, nemde?
vagy van más ötleted?
írtam egy párkapcsolati tanácsadónak e-mailt, mert már nem tudtam mit tenni.
kérdéseimre nem fele, inkább elrohan,stb.
válaszolt a a tanácsadó, s azt irta nekem, hogy minden helyzet,"éles" amit leírtam.
s ez már egy megtörtént esemény következmény lépései amit tesz a nejem.
azt is írta hogy egy új munkahely sok változást hozhat,s más élethelyzeteket teremthet,változásokkal ami a mindennapi életre is kihat.
s ezért lett ez a változás,ami szembetűnően mássá tette a feleségemet.
nyomozzak?
igen, félek attól is hogy ki tudja, lehet hogy az egész boldognak hitt élet a családommal, egy álomkép csak,s közben a nejem, csak a család miatt, s biztonság,okból volt mellettem.
de valójában. más módon élte ki magát,s mással, vagy másokkal.
ez a kép van most bennem!
igy nem tudok létezni,segítsetek kérlek!
Amúgy kihagytad azt a lényeges dolgot eddig, hogy te már megcsaltad őt. Ha jól látom, ezt eddig nem írtad. Tehát ez a kapcsolat, család már ott el lett bszva, hogy hűtlen voltál.
Gondolom megbántad, stb, de most te érzed azt, amit ő érzett akkor. Bár érdemes kérdés, hogy vajon ki lehetett hűtlen előbb?
És mégérdekesebb kérdés, hogyha kiderül, hogy hűtlen, ebből a kapcsolatból lehet e még valaha normális kapcsolat.
Én úgy látom, hogy nem. Szerintem te totál beleőrültél ebbe kérdező, totálisan beteg vagy, de én nem török pálcát a fejed felett, mert én is voltam ilyen helyzetben sajnos, tudom milyen ez.
Szerintem te valahol akarod is, meg nem is, hogy kiderüljön az igazság. Ha kiderül, annak rengeteg következménye lenne, válás, szakítás, közös ház, közös gyerek, konkrétan ketté törne az életed, újra kellene csinálni mindent mással, helyrehozni magad stb.
De ha hagyod így, akkor kb 1-2 éven belül elvisz egy szívinfarktus, vagy egy sztrók.
Szóval én azt tenném, hogy kideríteném, nyomoznék utána, és elé állítanám a megcáfolhatatlan tényeket.
Ő ekkor minden bizonnyal bevallaná, de mi lesz ezután.
De írj már erről a hűtlenségedről, hogy volt ez, mikor?
Amúgy most ő azért csinálja ezt, mert ő is ezen ment keresztül, ilyenkor az ember átmegy szemét szemért, fogat fogért felfogásba, ahogy te akkor nem voltál tudatában annak, hogy mit teszel vele, most ő sincs tudatában annak, hogy mit tesz veled, mert hajtja a bosszú szerinten, ezért csinálja ezt.
19/19
elnézést kell kérnem!
azt hittem tudod azt az infót hogy megcsaltam.
több párbeszéd kérdésem van fönn,s azt gondoltam ebben is benne van.
szóval, félrelépésem 11-éve történt!
amit bevallottam,s nem tagadtam,kérdezhetett bármit,s időt is adtam neki a döntésre,s a felépülésre, s minden bántást,elviseltem, tűrtem,hiszen megérdemeltem!
de hozzáteszem: a nejem akkor érdekes mód,jobban ragaszkodott hozzám,jobban akart engem minden téren.
szexben is,szinte megerőszakolt.
gondolom hogy tudja az övé vagyok.
onnantól nem csaltam meg,nem volt titkom,s büszke voltam a feleségemre, s tiszteltem, hogy boldog tud lenni velem, s tud rám mosolyogni, s szeretni.
bosszú?
11-év után?
s ha bosszú, akkor az akkor bosszú ha megteszi,s tudtomra is adja,,hogy érezzem át én is mit tettem vele anno!
ha titok, akkor a saját kielégüléséért tette.
rosszul gondolom?
infarktus vagy stroke?
mindkét eset közel van.
amikor veszekszünk,vagy olyan ifó jut hozzám, akkor a bal szemem,s a bal arcom elbénul... percekre,,, tudom belehalhatok, de akkor sem lehet igy élni.
szeretem tiszta szívemből.
mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!