Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt szerintetek?

Figyelt kérdés

munkahelyén a feleségem főnöke s a nejem közt azt hiszem kapcsolat alakult ki.

miből gondolom?

mert a feleségemmel kirobban vita után nem ment oda dolgozni s a főnöke sem hívott föl hogy a legjobb embere akire mindent rábízhatott még kulcsot is kapott kinyitni az éttermet ha szükséges s bezárni is ha úgy van.

nem mondta menjünk ki s tisztázzuk hisz így elveszti a legjobb munkaerőt aki kulcsfontos a működéshez.

s a főnöke miután felhivtam hogy beszéjünk mert fontos.

azt éreztem tartzózkodik ill. aggódik. mivel azt kérdezte személyesen? vagy inkább telefonon beszéljünk?

hmmmm.

elhivtam magamhoz nem akart bejönni de mégis rászánta magát.meg akartam kötni a kutyát , lehajoltam s a pasi hátraugrott , azt hitte meg akarom ütni. miért????

mindegy...fél óra beszélgetés után kikisértem s a kapuban azt kérdezte: amugy milyen a szexuális kapcsolatom a feleségemmel???!!!!

holott idegen s 3-szor beszéltünk egy év alatt.

a kérdése alatt ugrált a bal szemöldöke s rángatózott a szája.

pffff.....

FONTOS: a feleségem ennek a pasinak a afcebook profilját nézte minden reggel.délben.este..még volt hogy éjjel is.

rákérdeztem,az mondta az étlap rendelések miatt.

de az étteremnek van oldala is...de nem,,,igaz azt is nézte,,, de minek akkor külön megnézni az ő profilját is,,hisz ott is ugyan az van ami az étteremmel kapcsolatos.

de ott sztem más posztokat nézett róla.

ez az illető valentinra kapott 3-napos wellness pihenőnkön.

ráink irt,vagyis a nejemre. hogy reméli mi már reggelizünk. mert a csapat már eszik.

valentinkor ilyesmivel zavar? hmmm.

ezt mutatta is a nejem...

de azt nem mutatta a feleségem mit irt oda.

leirom: azt hogy lehetne ugyanez a kaja ha hazaérünk?

a főnöke válasz: nem ! mert akkor "lángos lesz jól lecsepegtetve" smile: nyalós kacsintós.

feleségem válasza: tökéletes: szivecskével.

ezeket persze sosem láttam.csak két hónapja...más profilról megtekintve.

segítsetek abban hogy biztos legyek a dolgomban.

nem elhagyni akarom , hanem a férfi büszkeségem, s a döntési jogom megtartását megőrizni.

hiszen tudom nem hagynám el : hacsak nem kuszább ennél is a dolog...

köszönettel s tisztelettel mindazoknak akik időt szánnak a problémánkra.

üdv!

ennyi elég nektek ahhoz hogy legyen véleményetek?

#megcsalás #nem csalt meg
2024. máj. 16. 17:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:

Mivel közös gyerek van ezért egy család vagytok. Annyi jóindulata lehetne hogy foglalkozik veled hogy jobban legyél.

Ha nem foglalkozik eleget, akkor tegyük fel ha pozitív akarok lenni, tegyük fel hogy nem arról van szó hogy nem szeret.

Akkor mi más oka lehet? Nagyon kellemetlen neki beismerni és meg akarja hagyni neked a kicsi reményt hogy talán nem volt komoly megcsalás, talán csak túl jóban voltak.

Szóval beirsmerni kínos neki, azt úgysem fogod hinni hogy semmi se történt.

Lehet hogy unja is az otthoni közös életeteket.

Talán ezek miatt nem tud közeledni hozzád érzelmileg, vagy egyéb okok miatt kényelmetlen neki hogy veled foglalkozzon.

Ha elmondaná mi segíthet ahhoz rá kéne szánnia magát hogy odafigyeljen rád és a saját érzéseire, hogy jobban megértse magát és téged. Akkor talán rájön mi a lelki oka amiért nem közeledik hozzád.

Anennyiben jófej vagy és szimpatikus akkor nincs oka hogy ne szeressen. Nem szerelemre gondolok.

2024. jún. 23. 08:33
 52/73 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ez lehetetlen de elméletileg képzeljük el.

Ha azt látja feleséged hogy lelki roncs vagy az nem vonzó, nem férfias. Ha játszod a keményt akit nem lehet megbántani az se vonzó mert rideg.

Mi a vonzó? Ha jól vagy, szeretsz csinálni dolgokat, ha tudsz olyan embereket akiknek szereted a társaságát.

Ha a feleséged lennék engem ez vonzana és ha nem azért viselkedsz pozitívan mert elvárásod van cserébe.

Ha csak azért simogatod, ölelgeted.. mert jó érzés, mert szereted őt az vonzó ha olyankor csinálod amikor alkalmas. Mikor ül vagy fekszik és tud rád figyelni.

Nem azt mondom hogy mindent nézz el neki pl megcsalás, utána meg tegyél úgy mintha minden rendben lenne, de kiváncsi vagyok hogy ha úgy bánsz vele ahogy majd leírom, akkor mennyire fog jobban szeretni.

Én azt tenném, engem az izgat ha beleélem magam neki milyen érzés lehet mikor egy érzékeny, vagy csikis helyen simogatom... Oda figyelni rá és elképzelni hogy ahogy hozzá érek az nekem milyen érzés lenne. Együtt jól érezni magunkat.

Lehetnek akadályok amik miatt, ezekhez nem lesz kedve. Azt is majd részletezném, de ha eléred hogy ketten jól érezzétek magatokat, szeretet simogatás, bújás, nyalás stb minden elvárás és hátsó szándék nélkül, mintha friss pár lennétek szerelmesen. Minden rossz érzést emléket félre téve... Ha megkapja ezt egy nő akkor azt hiszem értékes férfinak fog tartani mert úgy tudom hogy a nők érzelmesek (kivéve aki nem), ha szabadnak érzi magát és nem erőltetsz rá ilyenkor semmit (nem mondom hogy soha semmit ne akarj tőle, de kellenek szabad időszakok ahol nincs elvárás, szabadság van, olyan mint egy gondtalan nyaralás, ahol megértés szeretet együtt érzés van). Te megteheted hogy ilyen élményeket élj meg mert van nőd. Nekem nincs, nagyon lelkis szeretetteli vagyok, nőies a lelkem, nem vagyok meleg csak érzelmes. Mint egy jó szerető aki imádja a nőt, szenvedélyes stb.. szóval nekem nincs párom, gátlásos vagyok, magamnak való szégyenlős.. de neked van párod. Kiváncsi vagyok hogy ha beléd rakom azt a hozzá állást hogy szerintem milyen egy jó szerető, akkor azzal boldog lesz e a feleséged. Sajnos nekem nincs kivel kiélni a szenvedélyes szerető természetemet.

Viszont kiváncsi vagyok te hogy leszel.

Ha tudja a feleséged hogy azért bánsz így vele mert jól esik azt talán engedni fogja. Ha nem fél attól hogy ez a kedveskedés csak egy manipuláció hogy rávedd az őszinteségre vagy bármire.

Élvezhetitek egymást, tapi stb. Ha érzi hogy tetszik neked, kivánod őt, értékesnek érzi magát. Azt gondolom szeretik a nők az ilyesmit, ha nem zaklatva vagy rosszul csinálod.

Szóval ha én lennék a feleség ilyeneket akarnék tőled hogy jobb legyen köztetek az érzelmi kötelék.

Azt kéne megfigyelni hogy közeledj hozzá úgy hogy ahhoz neki is legyen kedve, ne legyen teher neki.

2024. jún. 23. 10:27
 53/73 anonim ***** válasza:
Jut eszembe szivesen beszélgetnék a feleségeddel. Az hasznos lenne. Tudok titkot tsrtani hogy amit elmond nekem azt senkinek nem mondom. Mert ha megismerem mit érez valójában irántad és mire vágyik akkor jobban tudok segíteni talán.
2024. jún. 23. 10:31
 54/73 anonim ***** válasza:
Jobban vagy? Ő hogy van?
2024. jún. 24. 23:40
 55/73 A kérdező kommentje:

hello!

hát, nem igazán mesés a helyzet.

mondtam neki írtam a neten,mert nem kapok tőle megnyugtató választ semmire sem.

ideges lett érte, s azt mondta hogy hogyan adhat véleményt olyan valaki róla,aki nem is ismeri őt!

s hogy inkább idegeneknek hiszek, minthogy niki hinnék!

azt mondta nem csalt meg,de nem tud mit tenni ha nem hiszek neki! ...hmmm...

de hát mondtam neki: hogy épp ez az... olyan emberek véleménye kell aki pártatlan,s nem ismer minet, a csak abból táplálkoznak ami információt itt megadok.

mondtam neki írjon ő is nyugodtan, akár együtt velem,s majd olvassuk,hátha segítséget kapunk.

de nem ,ideges, ingerült, s ezt igy nem igazán értem mire vegyem tőle.

én lehetnék ideges, hisz 21-emberből 17- azt választotta hogy megcsaltál.

akkor nem én lehetnék ingerült?

mégsem vagyok az,hisz ezt a zsigereimben éreztem,s érzem most is.

s épp ezek a napi reakciók miatt,ez az érzés csak erősödik bennem.

szval, így vagyunk...

nem látom az alagut végén a fényt sajnos.

2024. jún. 25. 10:08
 56/73 anonim ***** válasza:
Hát igen, épp ez az, ha ő hajlandó lenne veled leülni és bár kellemetlen de megválaszolni azokat a kérdéseket amik felmerülnek, megadni a teljes képet főleg ha nincsen mit takargatni akkor ugye nem írnál idegeneknek. Ezt kéne megértenie, bár lehet érti csak hát inkább úgy tesz mint aki nem. Mert te szívesen hinnél neki, ez minden vágyad, hogy kiderüljön, hogy mégsem csalt meg, csak hát nincsen kivel ezt megbeszélni mert akivel főleg kéne az elzárkózik, az terel, kerüli a beszélgetést. És nem szabadna haragudnia rád amiért szereted és bánt a dolog és nem tudsz közömbös maradni. És sajnos ez a hozzáállása szintén csak azt sejteti, hogy nem igazán tud mit mondani mert szerintem ha valaki tudja, hogy nem bűnös akkor a végsőkig küzd az igazáért és nem elzárkózik a válaszok elől.
2024. jún. 25. 10:51
 57/73 A kérdező kommentje:

56-os válaszolónak s mindenkinek aki olvassa a megbeszélést

nagyon nagyon egyet értek veled!

pontosan ezt érzem,s gondolom!

ha nem lenne takargatni való,akkor itt ülne velem,s segítene valahogyan,hogy vége legyen ennek a rémálomnak,ami sajnos nem álom!

ma meglátogatom édes apámat,mert beszélni szeretne velem.

nem biztos ez az ügy is tárgyalesz a megbeszélésnek, de nagyon aggódik értem.

hozzáteszem: 20-évig nem érdeklődött, a lányom születéséneél sem volt jelen.

s egy születésnapra sem jött el hozzá, ill.hozzánk.

a lányommal kb: 3 hónapja beszélget s bandázik a lányom komikus elmondása szerint.

aggódik értem az apám, hallotta a lányomtól hogy miként áll a feleségemmel a házasságunk.

apán rámirt emiatt 2-hete.

s azt mondta vagyis irta,hogy ne legyek ennyire féltékeny!

féltékeny? irtam neki,,,az voltam de egészséges szinten.

nem bántam ha mással táncol a feleségem,s ha barátnőzik,s épp ez az hogy a nejemnek én mondtam mindig.hogy nyugodtan menjen fagyizni vagy egy kávézóba a barátnőjével, hiszen miért lennék féltékeny ha mindent elmondott nekem mindíg.

legalábbis ezt hittem.

tehát a féltékenységem egészséges szinten volt, hogy tudom a feleségem engem szeret,de kiállok érte ha bárki megközelíti,vagy olyat mond neki ami már bántó, és kacér...

de azt mondta a nejem soha de soha ilyen incidens nem volt még,soha nem szólította meg senki, amit azért ennyi idő alatt elképzelhetetlennek tartok.

de mindegy, vissza Apám megbeszélésére.

apám egyedül él huszon éve. alkalmi kapcsolatok sora tartozik a nevéhez, s társkeresőn is fönn van.

ezt azért írom, mert apám azt irta nekem, ne legyek féltékeny azért, mert a feleségem fönn volt a társkeresőn!!!!!

micsoda?

ne legyek féltékeny?

ki ne lenne erre?

ha nem lennék féltékeny emiatt az engem minősítene mert akkor a kapcsolatom a nejemmel semleges lenne számomra.

de nem az!

szerelmes vagyok belé,mondtam ezerszer a feleségemnek, s épp tagnap is ezt mondtam neki, mikor erről a netes segítség kérésemhez kapcsolódik.

ideges miatta.

szóval: ne legyek féltékeny,s nevessek inkább rajta, s legyek boldog. ezt mondta Apám!

ki érti ezt?

mert én nem!

csoda hogy lassan már megbolondulok???

őrült vagyok vagy sem?

itt tartok!

2024. jún. 25. 11:22
 58/73 anonim ***** válasza:

Azért ha egy házasságban élő bárki fenn van társkeresőn az elég sokat elárul arról mit keres. Gondolom nem egy újabb férjet, hogy kettő legyen. Apádat nem értem, majd kérdezz rá, hogy ezt, hogy érti.

Szerintem nem vagy bolond, nekem inkább úgy tűnik, hogy annak néznek téged és ebbe sajnos apádat is beleértem mert ha a saját apád szerint rendben van, hogy a feleséged kant keres magának és te légy nyugodt, nos ez számomra érthetetlen.

2024. jún. 25. 12:54
 59/73 A kérdező kommentje:

58-as válaszolónak.

igen. én is így gondolom hogy ez nagyon nincsen rendben.

s ez nem féltékenység!

mert apám azt mondta hogy túl féltékeny vagyok, mert ez csak a nejemnek egy rosszul sikerült próbálkozás volt, mert én megcsaltam.

de Fater,figyelj már,,,ennek a megcsalásnak amit elkövettem 11-éve történt.

s azóta jelét sem mutattam,s nem is kerestem azt hogy mással kavarjak ujra.

megváltoztam! s nagyon könnyen ment, mert tudom mit akarok,s értékeltem azt ami s akim van.

ilyen egyszerű, s ezért nem értem én sem ezt a dolgot.

nevessem ki,,s mosolyogjak? mert csak egy rossz próbálkozás volt?

mire?

majd megkérdezem Apám személyesen, s akkor adjon olyan tanácsot, ami reális egy olyan férjnek aki szereti a feleségét.

jah,,, s amit még kérdezni fogok tőle, hogy ha látta a feleségem a neten a társkeresőn,,,miért nem szól nekem, vagy írt nekem hogy figyelj már,,valami gond van köztetek,vagy mi ez?

s ha a Faterom látta,akkor mindenki aki fönn van az oldalon,s ismer is minket.

mit gondolnak rólunk?

s ha valaki épp ezt használta ki,s írt neki,,, az a személy akit felkeresett a feleségem hogy törölje a facebookját,meg mindent.

az látta hogy társkeresőn van,s mondta is neki, hogy fönn vagy társkeresőn?

a nejem erre,,,úristen,akkor ezért ideges a férjem, töröld le azonnal.

na de!

azt mondta a nejem, hogy valaki csinálhatta ezt a nevében,de nem ő volt.

hm..

ha ez igy lenne,,,akkor nem mutatja nekem? hogy nézd már,,, ezért vagy ideges?

de nem tette letöröltetet mindent, s nekem meg sem emlitette!

na már most az a személy aki törölte a fiókját, az látta hogy 50-valamennyi fölvett ismerős, s már nem tudom mennyi jelölés vagy bejegyzés,válasz? nem tudom.

ha nem a feleségem csinálta azt a profilt, akkor nem néz bele? hogy úristen, kiket jelölt,vagy írogattak neki a nevében?

de mint irtam is,,

meg sem emlitette nekem.

az agyam már eldurran lassan, s ne legyek már ennyire féltékeny?

az az illető,aki törölte a profilt, fölkerestem,s kérdeztem,,hogy kik voltak azok akik jelölték, vagy válasz,stb...

azt mondta nem tudja, mert anejem azonnal töröltette!

na de,,, azt mondta segít nekem visszaállítani mindent ha szeretném.

mert a nejemnek azóta sem messenger, sem facebok,instagram jelszót nem tud,sem ő sem a lányom, és a tiktok jelszavat sem.

amit persze tagadott hogy van neki tiktok fiók.

a szemembe élesen.

s rákesetem akkor találtam meg.

s a nejem,akkor is engem mondott minden bolondnak, hogy ez a kis szarság miatt aggódom?

de ha szarságnak tartja,akkor miért titkolta hogy van neki?

megbolondulok lassan, a francba, s ne legyek féltékeny, nevessek inkább.... pfffff....

2024. jún. 25. 13:20
 60/73 anonim ***** válasza:

Már hetek óta nézem a szenvedésedet. Rinyálsz, kapálózol, fetrengsz össze vissza ebbe a szarban.

Írtam már, ha kiakarod deríteni kövesd, bérelj fel egy magánnyomozót.

Sosem fogja bevallani, egy nő a hűtlenséget olyan szinten ketté tudja szedni, és eltudja ásni, hogy még saját maga sem tud róla. A barátnőmmel kb ez volt, olyan szinten ketté szedte ezt, hogy hiába csalt, ő nem érezte megcsalásnak, mert olyan értelemben, hogy megcsalás, magát a szót átalakította, és egyszerűen nem ismerte fel a megcsalást. Hiába kefélt mással lelkileg, testileg, ő ezt nem tudta, hogy ez a hűtlenség, és azt sem, hogy velem együtt három férfival csinálta egyszerre, mindegyiknek azt állítva, hogy ő monogám, hűséges stb.

Sosem fogod tudni kihúzni belőle, erre felesleges az idődet pazarolni, felesleges ezen stresszelj, hagyd békén őt ezzel a megcsalás dologgal mert fogd fel NEM FOGJA SOHA BEVALLANI, ez fizikai, kémiai, biológiai, genetikai törvény/tény, így működik a nő, a női elme, a női logika.

Vagy hagyd a francba ezt a kapcsolatot, de úgysem fogod, vagy fogadj egy magánnyomozót/vagy kövesd egész nap hetekig, vagy pedig ásd el, és fogadd el így a párod.

Amúgy ha azon dolgoznál, hogy vele maradsz és leszrod, akkor lehetne részedről egy titkos nyitott kapcsolat, krvazhatnal te is, szexelhetnél te is azzal akivel akarsz.

Más lehetőségeid nincsenek, csak azok amiket felvázoltam.

2024. jún. 25. 13:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!