Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem tud elengedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud elengedni?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő. Szeretők voltunk,én lezártam. Mikor sokadjára is próbáltam megértetni vele. Mikor már tényleg nem értett a szép szóból,durván leoltottam,fenyegetőztem. De mintha meg se hallotta volna!

Na,de választ nem ad csak hallgat!!

Volt vagy van valakinek hasonló esete?

Most tekintsünk el attól,hogy tiltsd le stb. Mondatok

2024. máj. 2. 12:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Pedig azt kellene. Letiltani és blokkolni minden platformon. Ha házhoz megy, akkor feljelenteni zaklatásért. Nem, nem szeret téged, még mielőtt azt hiszed. Vess véget neki és ne reagálj! Amíg reagálsz, addig keresni is fog. Ne legyél buta!
2024. máj. 2. 12:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Dehogy szeret, ez bárkit is,a szeretői viszonyok nemcsak erről szólnak!

Csak fogadja el,fogadná el,hogy az élet megy ezután is!

2024. máj. 2. 12:26
 3/4 A kérdező kommentje:

Privátban jött levélre itt válaszolok.

Igen,azzal is fenyegettem,hogy kitálalok,de erre semmi reakció pl.meg ne tedd vagy hasonlók.

Nem sok értelme lenne...

Neki nem jó a saját élete.

2024. máj. 2. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én exem 4 évig nem tudott belenyugodni abba, hogy elhagytam. Pedig 1 év után kapcsolatban voltam a férjemmel. Nem reagáltam, tiltogattam mindenhol, folyamatosan új profilokat regisztrált. De ő elmebeteg volt, nem normális, kontroll mániás. Addig amíg reagáltam az üzeneteire, annál jobban csinálta. Aztán terhes lettem, gyorsan férjhez mentem és azóta nem is keres. Ennek már 3 éve. Tapasztalatból mondom, hogy amíg reagálsz, válaszolsz, addig nem fog békén hagyni. Szóval, tiltsd le és ignoráld! Majd elfogadja és belenyugszik.
2024. máj. 2. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!