Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek arról, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, aki a beteg, pl rákos házastársa mellől szexelgetni jár es szerelmi kapcsolatot alakít ki, diszkréten, “jogom van élni” felkiáltással?

Figyelt kérdés

Tehát boldogan megy dugogat a pasijaval, vagy nőjével, akibe mar reg szerelmes is…

Valóban igaz, hogy joga van élni, először rossz érzést keltett bennem, hogy valaki ilyet tesz, de nem tudom eldönteni, hogy mennyire van ebben igaza?

Mondjuk a tarsa epp a kórházban ő meg farokban ugral mert egy elete van, vagy ferfikent nyalogatja terden allva a nőjenek a nemiszervét.

Nem undorító ez azert valahol?

Vagy tenyleg muszaj jólérezze magát?

2024. ápr. 22. 09:06
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:

Természetesen hogy el kell válni es meg kell mondani, ez nem is kerdes.

De persze nem 3 nappal a masik gödörbe helyezése előtt.

Akkor mar fölösleges.

Gondoltam szamodra is nyilvánvaló, hogy nem kímélsz senkit a hazugsággal, hanem magadnak adsz időt

2024. ápr. 22. 18:10
 52/57 anonim ***** válasza:
Magyarok vagyunk, így mindegy. Bár megjegyzem: akkor Viktortáék miért pofáznak a kereszténi szeretettől?
2024. ápr. 22. 20:37
 53/57 anonim ***** válasza:
8%

Mélyebben belegondolva a helyzetbe, hogy mondjuk évekig ápolja a férjét, vagy akár feleségét, még valahol erthető is. És igy belegondolva nem is azért itélem el mert máshol próbál testi, netán érzelmi örömökhöz is jutni, hanem a hozzáállása miatt. Hogy így kijelenti hogy "jogom van élni!" Ez ugy hangzik mint aki magasról sz.rik a másikra, csak a saját öröme számít, és max azért ápolja hogy a környezete ne szólja meg.

Mert aki tényleg szívvel lélekkel gondozza, akinek a lelke egy része ebbe belehal, és úgy kezd mással is találkozni, hogy a legnagyobb diszkrécióban, hogy erről senki nem tud, azt nem tudom elítélni. Azt megértem. De így hogy még büszke is rá, ez undorító!

2024. ápr. 22. 20:43
 54/57 A kérdező kommentje:

Szerintem a baj ott van, hogy emberek nem érzékelik időben, hogy rossz kapcsolatban vannak, egyreszt, mert nem kapott sose tiszteletet, szeretetet es nem tudja mit kéne kapjon, elvárjon.

Nem tud leszűrni semmit a kapott infókból.

Másrészt meg sokszor ezek a megcsalók született manipulatorok, nagyon jól hazudnak, amíg elérik a céljaikat.

Elhitetik, hogy hűsegesek, hogy odaig vannak érted, te meg nem tudod őket követni 24 órát se a telefonjat csekkolni.

2024. ápr. 22. 20:45
 55/57 anonim ***** válasza:

"Nem undorító ez azert valahol?"

Mi ön erkölccsősz?

Otthagyhatná. Ehhez képest: Támogatja, segíti, kórházban látogatja.

Az undorító a kérdező.

2024. ápr. 23. 02:58
 56/57 anonim ***** válasza:
100%

"diszkréten, “jogom van élni” felkiáltással"

Hogy lehet diszkréten felkiáltani?

2024. ápr. 23. 10:08
 57/57 anonim ***** válasza:
84%
Én nem értem, azok akik szerint ez rendben van, nekik nem számít a házastársi eskü? Nyilván nem számít erre mindenki, de a pakliban benne van. Akkor meg minek esküdni olyanra, amit nem is gondol komolyan az ember. Vagy csak jóban, de rosszban nem, csak egészségben, de betegség esetén megyek félrek*ni? Akkor nem kell összeházasodni.
2024. ápr. 23. 10:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!