Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotok ennyiszer megcsalt volna, de beismerné, hogy beteg?
A gerinctelenség nem betegség, hanem döntés kérdése.
Lehet valaki szexfüggő anélkül, hogy közben egy rohadt féreg módjára átveri azt, akit állítólag olyan nagyon szeret.
Nem tudom hogy van gyomrod hozzá ezek után, és hogy lehetsz ennyire vak.
Jaj, szegényke, úgy megsajnálnám!
Ja, nem, kib@sznám azonnal, mint minden normális ember. De jó, hogy a sok csaj között talált egy ilyen hülyét, aki ezt is benyeli😂
Tényleg van ilyen, hogy valaki beteg, és nem képes monogám kapcsolatban élni, de akkor ne lépjen párkapcsolatba, amíg nem oldotta meg pszichológussal.
Nekem is volt olyan exem akinek szüksége volt másra is, de inkább szakított mielőtt megcsalt volna, mert nem egy rohadék aki átgázol mások lelkén, a pasiddal ellentétben.
" akaratlanul is visszaadja a nőknek. Szexfüggő, hiába szexelünk naponta, egész nap az jár a fejében, mint kiderült, a munkaidőm alatt átjáróházat csinált az albérletmből, sorra vitte fel a lányokat megb.szni."
Ellentmondásos az egész szöveg.
Elvileg téged szeret, akkor miért rajtad vezeti le???
Azoknak a nőknek nem jelent semmit ő, csak szexelnek, de veled meg együtt él a te albidban! Mekkora féreg már.
Igen, szexmániás lehet, de mellette ócska hazug hűtlen csúszómászó is.
Undorító és te meg buta, naív tyúk vagy, ha vele maradsz.
Nem fog rajta segíteni senki, mert egyszerűen a vérében van a félrebaszás, képtelen komoly párkapcsolatra.
Tudom miért nem kezdek soha szépfiúkkal.
Basszus miért nem b***d ki hogy a lába se érje a földet???
Mondd, hogy ez csak valami kamu!!
Ezt nem hiszem el..
Én úgy kibasznám, mint macskát sz.rni!!!!
Élősködő, gerinctelen, ráadásul manipulatív is..
Pont az ilyen kis naiv lelkekre utaznak ezek a mocskos, mint amilyen Te is vagy.
Ne legyél önmagad ellensége. Soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!