Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotok ennyiszer megcsalt volna, de beismerné, hogy beteg?
"mint kiderült, a munkaidőm alatt átjáróházat csinált az albérletmből, sorra vitte fel a lányokat megb.szni. Nem volt nehéz dolga, tipikus szépfiú, nagyon sármos, lehengerlő szövege van"
Csak nálam vijjog maxon az incelkamu sziréna? 🚨🚨🚨
Ez annyira klasszik "ostoba nő vagyok, a pasim borzalmasan bánik velem, de elnézem neki, mert annyira szexi" ócskaság.
Nem elég hogy kihasznál, még félre is dug?
Hol van az önbecsülésed?
Ő nem szeret téged, csak te gondolod ezt.Te meg eltartod,meg elnézel mindent. Hát gratula...
14) nyugi, mindjárt jön a "nem kamu, bárcsak az lenne, én sem hittem volna korábban, hogy ilyen létezik, nem értem, mi történik velem, az eszemmel tudom, hogy rossz, de a szívem hozzá húz, mert *hosszú incel kifejtés a pasi szexuális vonzerejéről*".
Holnapra pedig születik egy új kérdés, miszerint: "az alábbi történet szerintetek is perdöntő nemkamu bizonyíték rá, hogy minden nő rlbanc? *link erre a kérdésre*".
Rinse and repeat.
Te retardált vagy?
Az ilyet kidobja az ember, gondolkodás nélkül.
De...ha úgy döntesz, hogy vele maradsz, akkor soha többé ne merj panaszkodni.
Jaa, hogy téged nem akar elveszíteni.
Véletlen sem az ingyen lakhatást ahol kedvére kúr egesznap..
Te menj el pszichológushoz de sürgősen!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!