Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek arról, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, aki a beteg, pl rákos házastársa mellől szexelgetni jár es szerelmi kapcsolatot alakít ki, diszkréten, “jogom van élni” felkiáltással?

Figyelt kérdés

Tehát boldogan megy dugogat a pasijaval, vagy nőjével, akibe mar reg szerelmes is…

Valóban igaz, hogy joga van élni, először rossz érzést keltett bennem, hogy valaki ilyet tesz, de nem tudom eldönteni, hogy mennyire van ebben igaza?

Mondjuk a tarsa epp a kórházban ő meg farokban ugral mert egy elete van, vagy ferfikent nyalogatja terden allva a nőjenek a nemiszervét.

Nem undorító ez azert valahol?

Vagy tenyleg muszaj jólérezze magát?

2024. ápr. 22. 09:06
1 2 3 4 5 6
 31/57 Grizesteszta ***** válasza:
56%

#29:"Aki nem tud hová menni válás után az magára vessen, a házasság nem jelenti azt soha, hogy "örökké" együtt leszel a másikkal és be kéne rendezkedni egy felnőtt embernek nemtől függetlenül úgy hogyha vége valami/valaki által akkor legyen hová mennie." Ezzel maximálisan egyetértek felnőtt, egészséges vagy ha nem is egészséges, de 'magáról tudó' beteg esetében.

De többedszer írom le: a feleség ágyhoz kötött, 24 órás gondozást igénylő, szinte tudattalan állapotba került a halála előtt 4 évvel. A férj 2,5 évig gondosan ápolta, majd pont ugyan ilyen gondosan ápolta, még 1,5 évig, csak akkor már volt szeretője.

De értem: a vegetáló beteg feje felett megállva kellett volna megmondania, hogy valaki mással ágyba bújik, mert így a nő 'tudott volna róla'. ( fel ugyan nem fogta volna, de hát az már legyen a beteg gondja....:)) Jézus, kimegyek inkább kapálni és megnézem a hangyákat- ők szociálisan érzékenyebbek, mint te itt!

2024. ápr. 22. 13:34
 32/57 anonim ***** válasza:
50%

Aha, de kit érdekel a te történeted úgy őszintén?

A kérdés nem a te sztorid hanem teljesen más, egy rákos beteg tud magáról, igaz a végső stádiumban nem (igazán) mert sajnos olyan fájdalmai vannak, morfiumon van, de még nem olyan beteg tudhatna róla, hogy a drága felesége félrelép mással.

Én arra írtam a válást, vagy azt, hogy tudjon róla legalább.

A te történeted nem ide tartozik, nem tudom minek kevered bele. Ja menj inkább kapálni, az való neked ennyi ésszel. :)))

2024. ápr. 22. 13:38
 33/57 anonim ***** válasza:
64%

24-es nekem nincs jó hírem,épp azért,mert leszarom ki mit mond.És igen szerethetem attól,hogy egy idő után mással vagyok,és a férjem is szerethet attól,hogy egy idő után mással lenne.Normális ember nem kívánja el a másiktól,hogy évekig mellőzze a testi kapcsolatot,csak azért mert neki nem lehet.

Azonkívűl,ha beteg lennék,nem az érdekelne kivel dug a másik,hanem hogyn gyogyulhatnék meg.

Lehet hagyni az álszenteskedést.

2024. ápr. 22. 14:18
 34/57 Grizesteszta ***** válasza:
57%

#33: Tökéletesen egyetértek. Szerintem mindenki ezt gondolja/gondolná, csak van, aki be meri vallani és van, aki ködösít.

#32: Túl 'egyszerű' vagy, ez látszik a véleményedből is és a stílusodból is. Nem sikerül felfogni azt az egyszerű tényt, hogy- ebben egyetértek- nagyon nem szép dolog csalni, de vannak azért olyan esetek, amikor a megcsalt fél jobban jár azzal, hogy szép csendben, diszkréten csalja de egyébként maximálisan mellette áll a másik, mint ha elválna. A betegség tipikusan ez az eset- persze, itt nem a nátháról beszélek, hanem a nagyon gyorsan leépülő. de még elég hosszan élő rákos, SM-es, ALS-es, stb. betegekről.

2024. ápr. 22. 15:02
 35/57 anonim ***** válasza:
32%

Még mindig nem érthető, hogy ha te ennyire okos vagy akkor minek hoztál személyes példát e kérdés alá.

Én a kérdezőnek válaszoltam mint a többi, te másoltad ki amit én írtam, de én nem a te sztoridra reagáltam egyetlenegyszer sem.

Nem én vagyok túl egyszerű hanem te vagy túl komplikált, vagy ostoba, esetleg nem megy a szövegértés valami miatt.

Milyen stílus egyébként? Az, hogy nem érdekel a te ismerősöd? Miért érdekelne? Nem róla szólt a kérdés.

Írj ki kérdést vele kapcsolatban és majd kapsz válaszokat ha annyira érdekel ki mit gondol róla. Nagyszerű ötlet. Remélem azóta megkapáltad a füves virágoskertet és jót beszélgettél a hangyákkal. Kár, hogy nem öntöttek beléd egy kis józan paraszt észt ha te már annyira okos vagy. :)))

2024. ápr. 22. 15:11
 36/57 Grizesteszta ***** válasza:
55%
#35: Szerintem azonos a ket eset; az egeszseges fel ugy dontott, higy valamilyen szinten mellette all, de szexpartnert keres. A kerdesbol nem derulnek ki a kirulnenyek: lehet, hogy ez a legnagyovb aljassag, de lehet, hogy tok etikus- ezt uzenik a hangyak is es mellesleg csokoltatjak a fejedben levo tarsaikat.😊
2024. ápr. 22. 15:48
 37/57 anonim ***** válasza:
28%

Hogyan lenne azonos amikor a másik kérdés alatt a szerető leírta, hogy csak a pénz miatt marad a rákos férjével együtt?

A neved egyébként árulkodó, grízestészta van az agyacskádban agysejtek helyett.

Én szerintem az is baj, hogy a hangyákkal kommunikálsz és még büszke is vagy rá.

Inkább pszichológushoz/pszichiáterhez mehetnél, nem ártana.

2024. ápr. 22. 16:05
 38/57 Grizesteszta ***** válasza:
67%
#37: Na, meg egydzer utoljara! Lehet, hogy a penz miatt marad, de lehet, jogy meg igy is jol jar a beteg, ha nem tud a csalasrol. Rengeteg korulmeny befolyasolja a dolgot, amirol semmit se tudunk. Nem szoktam gonosz lenni, de most kihoztad belolem a boszorkanyt: kivanom, legyen olyan szitu, amikor megcsal/becsap valaki es te azt kivand: nem az a baj, hogy elarult, hanem sz, hogy megtudtad!
2024. ápr. 22. 16:22
 39/57 A kérdező kommentje:
38 as, nincs igazad, maradjunk annyiban.
2024. ápr. 22. 16:28
 40/57 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem igaza van a 38-nak.Csak itt sokan játszák a szentet.És ennek érzelmi oldala is van.Egy idő után hiányozni fog egy társ.És nem minden házasság jó,hogy sajnalják a másikat.
2024. ápr. 22. 16:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!