Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek arról, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, aki a beteg, pl rákos házastársa mellől szexelgetni jár es szerelmi kapcsolatot alakít ki, diszkréten, “jogom van élni” felkiáltással?

Figyelt kérdés

Tehát boldogan megy dugogat a pasijaval, vagy nőjével, akibe mar reg szerelmes is…

Valóban igaz, hogy joga van élni, először rossz érzést keltett bennem, hogy valaki ilyet tesz, de nem tudom eldönteni, hogy mennyire van ebben igaza?

Mondjuk a tarsa epp a kórházban ő meg farokban ugral mert egy elete van, vagy ferfikent nyalogatja terden allva a nőjenek a nemiszervét.

Nem undorító ez azert valahol?

Vagy tenyleg muszaj jólérezze magát?

2024. ápr. 22. 09:06
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:

Valjon el csak egyszerűbb megvarni, hogy meghaljon.

Mondjuk ha a tars beleegyezésével csal akkor is rossz a beteg félnek, mert el van foglalva a betegségével, es nincs is ereje ezzel foglalkozni sok esetben, amíg súlyos beteg, neki ez egy apróbb gondnak tűnhet, szóval borzasztó

2024. ápr. 22. 12:01
 22/57 anonim ***** válasza:
68%

Olvastam azt a választ amiről ez a kérdés szól. A férfi akivel csalja a férjét írta.

Ugyanolyan féreg mint a nő.

A nő a jólét miatt marad a férjjel, többet ér neki a pénz mindentől még a faszitól is aki nyomogatja.

2024. ápr. 22. 12:04
 23/57 anonim ***** válasza:
41%
Könnyű mondani ezt a váljon elt.Van,aki szereti,ragaszkodik a másikhoz.Ha van egy évek óta beteg párom,aki ápolásra szorul,segitségre,akkor váljak el tőle,és hagyjam megpusztulni?Azért itt is vannak fokozatok.Ha pár hónap után történik a megcsalás,akkor mocskos dolog.De évekig senki nem lesz hűséges.Legfeljebb,aki nem szeret szexelni.De nem is hagyom el csak azért,mert ápolnom kell.
2024. ápr. 22. 12:16
 24/57 anonim ***** válasza:
85%
#23 ahhoz túlzottan szereted, hogy elválj tőle, de ahhoz nem, hogy megcsald😂Te nem őt szereted, hanem saját magadat. Csak azért nem válnál el, mert “jaj mit szólnának mások, ha elhagynám a beteg páromat, biztos egy görénynek gondolnának, inkább vele maradok, de titokban félredugok”. Szó sincs itt szeretetről, csak a saját híredet akarod védeni.
2024. ápr. 22. 12:20
 25/57 anonim ***** válasza:
Nagy szar házi vagyok én is, de ez gáz.
2024. ápr. 22. 13:03
 26/57 Grizesteszta ***** válasza:
80%
#20: 'váljon el, ennyike.' Ha értelmesen belegondolsz a lehetséges helyzetekbe, ezt te sem mondhatod komolyan. Valahol #8 körül írtam le egy kollégám történetét: mit kezdett volna a halálosan beteg, de viszonylag lassan leépülő, majd 4 évig vegetáló nő akkor, ha a férj - a szeretőzés helyett- elválik tőle? Fel se fogta a helyzetet, de akkor is 'erkölcsösebb' lett volna a válás, mint a szerető? ( aki nem kaland volt, hanem komoly, mert a gyászév letelte után össze is házasodtak.)És adta volna a feleséget gondozó intézménybe azért, hogy neki lehessen szexkapcsolata? Mert nyilván előbb volt a szex, utána lett szerelem, de akkor is az volt a keret, hogy a feleség kezelése, gondozása kifogástalan legyen. De igazad van, jobb lett volna, ha kidobja a nőt az erkölcs nevében.:) Jaj, ész hová mégy?
2024. ápr. 22. 13:18
 27/57 anonim ***** válasza:
100%
Sokan az egészséges párjuk mellől is félrejárnak, ahol lehetne akár javítani is a helyzeten. Így, hogy nem is lehet javítani a helyzeten, szerintem nem sokkal rosszabb. A saját életét senki nem köteles feláldozni egy másikért.
2024. ápr. 22. 13:18
 28/57 anonim ***** válasza:
90%

Ez semmi!

Exem elmesélte hogy sajnos tolókocsiba került az ex élettársa és megjelentek a nő rokonai Angliából hogy elvigyék és ott ápolják. Szomorú szerelmi történet.

De az igazság az volt hogy ő elmenekült a süllyedő hajóról mint egy patkány és a nőt láttam néhány hete itt egy városban. Tolókocsiban ült valóban, de a gyerekeivel volt. Semmilyen rokon nem vitte el ápolni…..

Ez a görény lépett le amikor a nő agyvérzést kapott. Aztán lehet hogy pont tőle….

Én még idejében szakítottam vele.

2024. ápr. 22. 13:21
 29/57 anonim ***** válasza:
29%

#26:

El lehet válni nyugodtan, vagy bírjon magával míg meg nem hal a másik, esetleg legyen őszinte hozzá és mondja meg, hogy mást szeret, kíván, nem bírja ki szex nélkül, hogy legalább az a halálos beteg tudjon róla!!!

"De igazad van, jobb lett volna, ha kidobja a nőt az erkölcs nevében.:) Jaj, ész hová mégy?"

Aki nem tud hová menni válás után az magára vessen, a házasság nem jelenti azt soha, hogy "örökké" együtt leszel a másikkal és be kéne rendezkedni egy felnőtt embernek nemtől függetlenül úgy hogyha vége valami/valaki által akkor legyen hová mennie.

2024. ápr. 22. 13:23
 30/57 anonim ***** válasza:
47%
A patkány sosem volt egy gerinces állat, és mindig próbálja kimagyarázni azt, amit nem lehet.
2024. ápr. 22. 13:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!