Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy megváltozzak?
Attól hogy még valaki nő lehet több partnere:)) ez nem a középkor.
Nem versenyzés csak csupán rossz érzés hogy ő több partnerére gondolhat vissza és találkozhat velük az utcán és hogy ennyi partnerrel biztos megvolt az első szerelme, míg nekem ő az első.
A nullához képest az 1 is sok valóban, de ezen felesleges gondolkozni.
Még az sem világos, hogy mire vagy féltékeny, exekre, vagy úgy általában mindenkire? Miért gondolod, hogy az exekkel találkozik, rájuk gondol?
A féltékenység önbizalomhiányból fakad, ezen te tudsz dolgozni, ha kell pszichológussal, amennyiben okot ad rá, akkor meg nem érdemes vele kapcsolatban lenni, rúgd ki. Ilyen lehet a bezzeg ő hogy nézett ki, mennyivel jobb volt, szebb volt, okosabb volt stb kijelentések, meg ha összejár velük "barátilag" (dugni).
En tisztelem a noket, de ugyan ezt en is elvarom, marmint hogy tiszteljenek. De mikor egy olyan parom van aki azon is hiszti rohamot kap h az edesanyamal telefonalok......hat sok volt ezt turni. 3 evig ment a feltekenyseg a nagy semmire. 3 ev utan mar nem birtam. Ki akartam lepni. Haragudtam ra nagyon, es igen meg akartam bantani. Es pont azzal tettem amiert anyi vitat kezdemenyezett. Ha tisztelt volna o is engem, ilyen nem tortent volna.
Ahogy mondtam a mostani paromnal eszem agaban sincs felre lepni, mar 6 eve egyutt vagyunk. o tisztel engem es en is ot. Azt oszinten megmondom, ha o is elkezdene feltekenykedni nem varnek ujabb 3 evet, hogy majd csak valtozni fog, azzonal ott hagynam felre lepes nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!