Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak hogy megváltozzak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy megváltozzak?

Figyelt kérdés
A páromnak sokkal több kapcsolata volt előttem, mint nekem. Ez nekem nagyon zavarja az egomat és az agyamat és bosszú vágy van bennem konkrétan a semmiért?! Ezek mellett paranoiával élek és csak azon jár az agyam, hogy mikor nem vagyok ott mennyi nővel találkozhat:D Tudom gyerekes nem kérek az ilyen válaszokból…tanácsot kérnék, hogy ne tegyem tönkre a kapcsolatot! Előre is köszi!

2022. jún. 7. 22:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul közelíted meg ezt a dolgot! Mert nem az a lényeg, hogy hány nővel volt te előtted! Hanem az hogy veled van! Az a fontos, hogy az összes exénél te vagy a jóbb a párod szemében! Csak ez számít!
2022. jún. 8. 13:51
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem jobb az exeinél csak az időintervallum szerint ő épp a legujabb.
2022. jún. 8. 19:11
 23/27 anonim ***** válasza:
*Tehát a sorrendben véletlen nem egy ex ő is.
2022. jún. 8. 19:11
 24/27 anonim ***** válasza:
21 es vagyok! 21 és 22 -est kérdezném! Ti nem azért vagytok a jelenlegi párotokkal, mert ők jobbak az exeiteknél? Másképp nem is lennél vele nem igaz
2022. jún. 8. 19:21
 25/27 A kérdező kommentje:
Engem is érdekelne:)
2022. jún. 8. 20:33
 26/27 anonim ***** válasza:

24 es kérdésem végéről a kérdőjel lemaradt :)

Másképp nem is lennél vele, nem igaz?

Ezt akartam írni!

2022. jún. 8. 21:05
 27/27 anonim ***** válasza:

24

X év .ulva van szakitas

Szoval eloszor összejössz A-val, jártok kiismered szakitasz

Aztan osszejossz B vel jártok kiismered szakitas

Es igy sorban

Nem piramisrendszer van hanem abc

Abcdefgh pasi/nő

Ami lehet cdbahgfe is.

Mert ha b vel jossz ossze eloszor akkor ugye nem ismered a-t eleve.

Vagy forditva a-val jossz ossze nem ismered b-t.

2022. jún. 8. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!