Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csináljak hogy megváltozzak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy megváltozzak?

Figyelt kérdés
A páromnak sokkal több kapcsolata volt előttem, mint nekem. Ez nekem nagyon zavarja az egomat és az agyamat és bosszú vágy van bennem konkrétan a semmiért?! Ezek mellett paranoiával élek és csak azon jár az agyam, hogy mikor nem vagyok ott mennyi nővel találkozhat:D Tudom gyerekes nem kérek az ilyen válaszokból…tanácsot kérnék, hogy ne tegyem tönkre a kapcsolatot! Előre is köszi!

2022. jún. 7. 22:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
egkerdezhetem, hogy hany eves vagy?
2022. jún. 7. 22:54
 12/27 A kérdező kommentje:
20L
2022. jún. 7. 22:56
 13/27 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy, ahogy elobb is irtam, onbizalom.... 20 evesen meg nincs ertelme oszkepet festeni a ferfiakrol. Es ahogy mondtam, ha feltekenykedsz azzal fogod ot mas no karjaiba kldeni. Ebbol csak az a gond, hogy ha ez megtortenik letudod azzal, hogy te tudtad elore hogy ez fog tortenni es minden ferfi gonosz. Nem fogod latni a sajat felelosegedet a dologban.
2022. jún. 7. 23:03
 14/27 A kérdező kommentje:
Az a baj , hogy màr megvan az összkép…és ha még sokat csalódok véglegesen meg is lesz…és igen pont azzal a mondattal tudnám le.
2022. jún. 7. 23:08
 15/27 anonim ***** válasza:

A jelenlegi parom eleinte ugyanugy onbizalom hianyos volt, sokat segitett, hogy majdnem allandoan dicsertem, ugyan ugy az alakjat mind azt is amit tett. Persze a feltekenysegrol mar az elso alkalomal szoltam neki, hogy az nalam szakito ok. Marmint az, ha feltekenyseg miatt indit vitat.

A sok dicseret vegul meghozta a gyumolcsot, azota szereti a sajat testet, nincs biazlom hianya, es bennem is bizik.

Akar ezt ti is kiprobalhatjatok, semmibe nem kerul megkerni a baratodat, hogy kicsitt biztason dicserjen stb

2022. jún. 7. 23:12
 16/27 A kérdező kommentje:
Kicsit kínos megkérni, de muszáj lesz az ő érdekében is! Köszi szépenn
2022. jún. 7. 23:24
 17/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező , mindkét oldalon vannak olyanok akik szívesen visszakúsznak az exhez. Én 23 évesen egyik exemmel sem jönnék össze újra , és már csak normálist lányt szeretnék magam mellé. Az 5 éves kapcsolatban pont hogy a csaj volt aki megcsalt , szóval ez mindkét oldalban benne van.

Az egyetlen amit tenni tudsz , hogy a lehető legjobban kiismered a partnered , és ha kicsit esélyt látsz abban hogy nem tudsz bízni benne , akkor felejtős a dolog. Ha pedig valakiben teljesen megbízom és megcsal , hát az szar , de legalább tanulsz ez esetből.

2022. jún. 8. 08:59
 18/27 A kérdező kommentje:
Hát szerintem ezt képtelen leszek feldolgozni…s mi van akkor ha nem derül ki hogy megcsaltak? És úgy kell leéld az életed hogy nem tisztelnek és erről te nem is vehetsz tudomást????
2022. jún. 8. 13:10
 19/27 anonim ***** válasza:

igazad van , jó kérdések. Sajnos aki profi a megcsalásban , az úgy megcsal hogy észre se veszed soha , tehát nem tudsz ellene tenni , aki meg béna az úgyis kiderült. Tehát ezt nem te befolyásolod.

De amúgy meg ha sose derül ki akkor nem éled le rosszul az életed hisz azt hiszed hogy nem csalnak meg.

Nekem is nehezemre esik megbízni azok után hogy voltak emberek akikre az életemet bíztam volna, és átbasztak. De muszáj felülkerekedni.

2022. jún. 8. 13:36
 20/27 A kérdező kommentje:
Jaj köszönöm ezt a normális választ! Nehéz megbízni akár 1 trauma utàn is. Ha nem is kapok megoldást legalább kiadtam magamból és látom nem csak én vagyok így…
2022. jún. 8. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!