Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy megváltozzak?
A jelenlegi parom eleinte ugyanugy onbizalom hianyos volt, sokat segitett, hogy majdnem allandoan dicsertem, ugyan ugy az alakjat mind azt is amit tett. Persze a feltekenysegrol mar az elso alkalomal szoltam neki, hogy az nalam szakito ok. Marmint az, ha feltekenyseg miatt indit vitat.
A sok dicseret vegul meghozta a gyumolcsot, azota szereti a sajat testet, nincs biazlom hianya, es bennem is bizik.
Akar ezt ti is kiprobalhatjatok, semmibe nem kerul megkerni a baratodat, hogy kicsitt biztason dicserjen stb
Kedves kérdező , mindkét oldalon vannak olyanok akik szívesen visszakúsznak az exhez. Én 23 évesen egyik exemmel sem jönnék össze újra , és már csak normálist lányt szeretnék magam mellé. Az 5 éves kapcsolatban pont hogy a csaj volt aki megcsalt , szóval ez mindkét oldalban benne van.
Az egyetlen amit tenni tudsz , hogy a lehető legjobban kiismered a partnered , és ha kicsit esélyt látsz abban hogy nem tudsz bízni benne , akkor felejtős a dolog. Ha pedig valakiben teljesen megbízom és megcsal , hát az szar , de legalább tanulsz ez esetből.
igazad van , jó kérdések. Sajnos aki profi a megcsalásban , az úgy megcsal hogy észre se veszed soha , tehát nem tudsz ellene tenni , aki meg béna az úgyis kiderült. Tehát ezt nem te befolyásolod.
De amúgy meg ha sose derül ki akkor nem éled le rosszul az életed hisz azt hiszed hogy nem csalnak meg.
Nekem is nehezemre esik megbízni azok után hogy voltak emberek akikre az életemet bíztam volna, és átbasztak. De muszáj felülkerekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!