Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? Megvaltozott a baratom.
"Mar leultem vele megbeszelni, tisztaba van vele h megvaltozott es nem tud vele mit tenni"
Hát pedig próbálja meg, ha szeretne veled maradni. HA pedig új lány van a képben, akkor is legyen őszinte és beszéljétek meg, ki merre tovább.
Ez a titkolózás elég gyanús, nem feltétlenül jelenti, hogy megcsal, de egy őszinte beszélgetés jó lenne, szerintem van mit tisztába tennie fejben..
Bármi is a gond, tudasd vele, hogy ne szégyellje előtted, ha akarjátok meg tudjátok oldani, de ha begubózik és elzárkózik, ez nem fog változni.
A "nem tudok vele mit tenni" meg bullshit, ha egyedül nem megy neki a problémája megoldása, akkor vonjon bele téged is, még ha cinkes dolog is játszódik le benne.
Bár ez a fajta őszinteség keveseknek megy, szóval max idővel kiderül..
Sajnálom, én is ugyan igy vagyok mint te..
Csak en bele törödtem es elfogadom igy hogy megváltozott..nekem
is hiányzik a régi énje, de felfogtam hogy sosem
lesz olyan mint régen ..akármennyire akarom, es próbálom vissza kapni
En megvaltoztattam. Olyan,mint regen . Rajtatok mulik.
N
Ne kérd a régi őt, az lehetetlen. Egy ember a 180fokos fordulatból nem fog mégegyszer ugyanennyit tenni, ez garantált. Azt kérd hogy innen változzon előre. Kérd, hogy legyen ismét őszinte a kapcsolatotok, és mondd hogy megértessz mindent, azt is ha valakiúj van a láthatáron, de nem szeretnéd ezt a négy évet csak úgy eldobni, és ha meglehetne akkor te szeretnél ebből a válság helyzetből vele együtt kiláballni. Egy kapcsolatban vannak ilyen fordulópontok. Én közel 5 éve vagyok együtt a párommal, és hasonló dolgokat már jó néhányszor megéltünk, persze nem ilyen szélsőségesen. Az első nagy változás rögtön fél évvel az összekerülésünk után jött mikor ő bekerült egyetemre. Volt mikor olyat is kaptam tőle hirtelen felindulásból, hogy ő márpedig senki miatt nem fog megváltozni, vagy egy lépést is bármerre tenni ha ő nem akar. Aztán ezzel megbántott, majdmélyen átgondolta a dolgokat, minden visszatért a régi kerékvágásba. A régi őt soha nem fogom visszakapni, és nem is akarom, mert azóta már eltelt közel 5 év. Ha mindeketten akarjátok a változást és egymással akarjátok akkor menni fog, de kitarás kell hozzá és feltétlen szeretet.
Ha szeretnél írhatsz privátban és beszélgethetünk, hátha valami hasznosat is tudok mondani Neked :)
Első vagyok
Amúgy igen, ezt én sem értem, ne keverjük itt a dolgokat:
az ember mindig változik valamennyit az évek során, akkor van baj, ha nem...
Itt most arról van szó, hogy "mikor talalkozunk olyan mintha idegesitenem, allandoan kotoszkodik meg veszekszik velem."
-> valami baja van, talán más van a láthatáron, de nem akarja ő sem elengedni, közben persze ingerült.
Nem a megváltozásról/ régi énjéről van szó van szó, hanem a hozzád való viszonyulásáról... Nagyon más a 2 dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!