Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozott! Mit csináljak? :|
Igazából szerintem a drog a hibás. Minél hamarabb hagyd ott amíg nem súlyosbodik a helyzet, komolyan mondom, ez nem vicc.
HAGYD OTT! Találsz jobbat.
Szia. hát, elég nehéz idő előtt állsz szerintem...
nem tudom, ő e az első szerelem az életedben. szerintem ne akarj túl sokat ettől a kapcsolattól. a srác valószínűleg nem lesz a gyermekeid apja. ezt ne is akard, hisz az életed ne horgonyozd le már most! kár lenne! hidd el, még egy csomó másik pasiba leszel legalább ennyire szerelmes, mint most ebbe!
ha úgy érzed, hogy le kell ülnöd vele beszélni, tedd meg! és légy őszinte, mond meg nyíltan, hogy mi az, ami tetszik, és mi az ami nem! neked sem jó egy olyan kapcsolat, ahol meg kell alkudnod olyan dolgokkal, amiket nem szeretsz! és hidd el, fájni fog! de kell is fajon, hogy majd a sokadik alkalommal, meg tudd becsülni azt az embert, akiért érdemes élned, és aki ugyanígy érez irántad! és ha ez az ember történetesen a mostani barátod, akkor pláne beszéld meg vele!
38F
köszönöm a válaszokat!
nem ő az első szerelem.=D előtte volt egy 1éwes kapcsolatom már de visszatérve nagyon szeretem őt és én szeretnék neki segíteni mindenféle képpen.. ha együtt maradunk ha nem! csak fogalmam sincs hogy..:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!