Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes bízni benne ha megcsalt, de azóta megváltozott?
Figyelt kérdés
Barátnőm mikor összejöttünk megcsalt az exével, lefeküdtek párszor, de utána végleg megszakította vele a kapcsolatot, és megbocsátottam azóta eltelt 8 hónap, és nem volt ilyen. Akkor fogadta meg, ezrét adtam 1 esélyt neki, se többet. Most nem bízom benne néha, igaz együtt élünk de ha nincs velem bizonytalan vagyok. Érdemes bízni benne?2011. okt. 4. 09:40
2/8 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem bocsátottam volna meg neki, de így már felesleges rágódnod rajta. Főleg, ha tényleg betartotta az ígéretét.
Viszont ha kezd laposodni a kapcsolat (ha nem is most, hanem a jövőben), időben dobd ki, mielőtt megint megcsal.
3/8 anonim válasza:
bizz meg benne, ha nem megy akkor kár erőltetni
4/8 anonim válasza:
Mégis mi tart vissza, hogy kidobd? Utána meg keresel valakit aki nem csalt meg (még).
Lapát és menj ismerkedni...
6/8 The Nuke válasza:
Hát lehet hogy akkor én sem tudtam volna megbocsátani annak a nőnek, aki velem ilyet tesz...
Kivéve ha mocsok szerelmes lettem volna..
De ha már így álltok, és azóta még nem tudódott ki, hogy megcsalt megint, tehát ha tényleg nem csalt meg,
akkor kezdj el bízni benne!
De ha még 1szer előfordul, azonnal kakukk!
7/8 anonim válasza:
ak ribanc, tenyleg azis marad. dobd a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!