Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a ferjem mit csinalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a ferjem mit csinaljak vele? Egy szallodat akart folhivni de tevedesbol engem tarcsazott. Ejjel volt "dolgozott", "Rogton atlattam a hejyzetet es bele mentem a jatekba. Azt hittem bizhatok benne, de most minden megvaltozott.

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 18:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha régebb óta házasok vagytok,és gyermek is van,beszéljétek meg,és ha lehet,bocsássál meg neki. Egyszer megbotolhat.De légy résen.Ha újra megteszi,már megfontolandó.
2009. máj. 2. 18:54
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Te ismered én is így elsőre 1 esélyt adnék neki.
2009. máj. 2. 19:00
 3/16 A kérdező kommentje:
4 eve vagyunk hazasok. kozos gyerekunk nics es nem is lesz, mar van egy unokank.Olyan folhaborodva vedekezik es a telefont hibaztatja hogy valaki beleakar maszni az eletunkbe de az o telefonja volt amirol hivott.
2009. máj. 2. 19:01
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Szóval még hazudik is!... Ahelyett, hogy eléd állna és megvallaná a bűneit. Komoly problémát látok a hűség tekintetében az ő részéről. Pedig fiatal házasok vagytok. Azonnal kirakni az életünkből persze nem lehet a másikat, én azért leülnék vele és vallatóra fognám. És amit mond, szigorúan leellenőrizném!
2009. máj. 2. 19:09
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit tudok mondani, hogy engem, ha megcsalnának és még hülyének is néznének utána, úgy rúgnám ki az illetőt (házasság ide vagy oda), hogy csak nézhetne...
2009. máj. 2. 19:20
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

az első válaszoló vagyok

mivel korombeli lehetsz ,én azt mondom bocsáss meg,mivel eléggé csökkennek az eséLyek egy új kapcsolatra, és nem biztos hogy az majd jobb lesz

és hát ki akar egyedül megöregedni

ugye nem bántottalak meg,én igy gondolom

de lehet én gyáva vagyok

2009. máj. 2. 19:56
 7/16 A kérdező kommentje:
Orulok minden valaszolonak es halas vagyok.Csak aszt nem tudom a bizalom nelkul ezekutan hogy lehet egyutt elni.Elmegy dolgozni es mindig aszt gondolom hogy egy hotel szobaban van, valaki massal.Most mikor en szerintem minden olyan szep volt.
2009. máj. 2. 20:03
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
én kidobnám ha egyszer megtette többször is megfoglya ilyenbe nem jó belemenni legalább is nem szeretném ha hülyének nézne ha annyira szeretne nem csinálta volna meg
2009. máj. 2. 20:12
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

az első kommentezőnek

szerinted jobb hogyha a jövőben majd egyre többet megy el szálodába és többször is megcsalja?

nálam a megcsalás ott kezdődik hogy más nőt megnéz vay megkíván. . .

és ha egyszer előfordul és nem érzi a súlyát hogy többé tuti nem csinál ilyet stb..hanem hazudik valamit akkor biztos hogy megismétli majd a félrelépést

másesetben nem tuom pontosan hogy történt mindez.100%hogy megcsalt????

2009. máj. 2. 20:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

ha jól értem, akkor ti már időssebbek vagytok. nem kell babáznotok, gyereket nevelnetek meg stb. úgy gondolom, hogy nektek jól kéne magatokat érezni, szerelmeskedni stb. időssebb korban sokkal könnyebben működik ez a szerelem dolog, kevesebb a probléma.

ha ő megcsal egy ilyen kapcsolatban, akkor én kidobnám.

2009. máj. 2. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!