Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a ferjem mit csinaljak vele? Egy szallodat akart folhivni de tevedesbol engem tarcsazott. Ejjel volt "dolgozott", "Rogton atlattam a hejyzetet es bele mentem a jatekba. Azt hittem bizhatok benne, de most minden megvaltozott.
az első válaszoló vagyok
mivel korombeli lehetsz ,én azt mondom bocsáss meg,mivel eléggé csökkennek az eséLyek egy új kapcsolatra, és nem biztos hogy az majd jobb lesz
és hát ki akar egyedül megöregedni
ugye nem bántottalak meg,én igy gondolom
de lehet én gyáva vagyok
az első kommentezőnek
szerinted jobb hogyha a jövőben majd egyre többet megy el szálodába és többször is megcsalja?
nálam a megcsalás ott kezdődik hogy más nőt megnéz vay megkíván. . .
és ha egyszer előfordul és nem érzi a súlyát hogy többé tuti nem csinál ilyet stb..hanem hazudik valamit akkor biztos hogy megismétli majd a félrelépést
másesetben nem tuom pontosan hogy történt mindez.100%hogy megcsalt????
ha jól értem, akkor ti már időssebbek vagytok. nem kell babáznotok, gyereket nevelnetek meg stb. úgy gondolom, hogy nektek jól kéne magatokat érezni, szerelmeskedni stb. időssebb korban sokkal könnyebben működik ez a szerelem dolog, kevesebb a probléma.
ha ő megcsal egy ilyen kapcsolatban, akkor én kidobnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!