Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a ferjem mit csinaljak vele? Egy szallodat akart folhivni de tevedesbol engem tarcsazott. Ejjel volt "dolgozott", "Rogton atlattam a hejyzetet es bele mentem a jatekba. Azt hittem bizhatok benne, de most minden megvaltozott.
hát a gyerekeknek sem érdeke a rossz házasság
az ok h megcsalt, vagy elhagy
de ne nézzen hülyének, ellenkező esetben elehet téged már rég kidobott volna, és keresett volna mást, mert a büszkeségük nagyobb annál, amit tőled elvár, h megbocsáss neki, lehet ő nem tenné meg, meg lehet csak kényelemből maradna veled, h csicskája légy
na meg lehet akivel meg csalt az iránt sem érez semmit
ha neki az jelentéktelen volt, akkor gondold el te mennyit érsz neki
ne várja a toleranciát, ha ő nem képes változni, meg őszinte lenni akkor kalap kabát
lehet szereted, meg jobb lenne vele, de ílyen hozzáállással viszonzott szerelem nélkül nincs értelme
inkább egyedül, mint egy ilyennel, a pasik könnyen lelépnek a felelősség elől, elég ha megijednek, csak a saját érdekeiket nézik a legtöbben, nameg a nők maradnak többségben magukra a gyerekekkel
egy esélyt lehet adnék gyerekek miatt
de ha csak a gyanúja felmerül a megcsalásnak dobnám egyből
kígyót ne melengess a kebleden
az ő lelkiismeretére kell bízni
nem szabad h elbízzák magukat, mert visszaélnek vele
légy büszke, ne alázkodj meg, ha nem tanul belőle ő baja, remélem vele is ezt fogja tenni a következő nője, az ilyennek nem értem minek család, vagy komoly kapcsolat egyáltalán
ha meg nincs gyerek, akkor én is azt csinálnám h elmennék szórakozni, és nem venném fel a telefont, meg tök közömbös lennék had legyen féltékeny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!