Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a ferjem mit csinalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a ferjem mit csinaljak vele? Egy szallodat akart folhivni de tevedesbol engem tarcsazott. Ejjel volt "dolgozott", "Rogton atlattam a hejyzetet es bele mentem a jatekba. Azt hittem bizhatok benne, de most minden megvaltozott.

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 18:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Pontosan ugy tortent a dolog hogy engem tarcsazot de a hotelt kerte es nevszerint a not, es en valaszoltam es egyszer csak egy noi hang is belepet a telefon avonalba,akit o elozoleg nevszerint keresett.A batorsagom feladva vagy inkabb a dobenetem hogy nem mondtam en vagyok a feleseg....
2009. máj. 2. 20:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, de a saját férjed hogyhogy nem ismerte fel a hangodat???
2009. máj. 3. 10:04
 13/16 A kérdező kommentje:
Minden nagyon gyorsan tortent.Maskor is elofordult,mikor almabol ebred az ember mas a hangja.Megerzesbol en sem ugy jelentkeztem be mint ahogy maskor szoktam.Ez alkalommal kicsit vissza fogtam magam es egyszerure fogtam a beszelgetest mivel nem akkartam hogy az axcentusomat folismerje.Kulonben itthon Magyarul beszelunk de a telefonon Angolul foly a tarsalgas....
2009. máj. 3. 14:17
 14/16 A kérdező kommentje:
MIndenkinek uzenem akik melettem voltak a szomorusagomban.En Hala a JO Istennek tevedtem. Nem a ferjem hivott fol ejjel egy hotelbol hanem egy teves hivas volt ami az ota ketszer megismetlodott.
2009. máj. 12. 03:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
jaj de jó. sok sikert a későbbiekben
2009. máj. 12. 09:06
 16/16 anonim ***** válasza:

hát a gyerekeknek sem érdeke a rossz házasság

az ok h megcsalt, vagy elhagy

de ne nézzen hülyének, ellenkező esetben elehet téged már rég kidobott volna, és keresett volna mást, mert a büszkeségük nagyobb annál, amit tőled elvár, h megbocsáss neki, lehet ő nem tenné meg, meg lehet csak kényelemből maradna veled, h csicskája légy

na meg lehet akivel meg csalt az iránt sem érez semmit

ha neki az jelentéktelen volt, akkor gondold el te mennyit érsz neki

ne várja a toleranciát, ha ő nem képes változni, meg őszinte lenni akkor kalap kabát

lehet szereted, meg jobb lenne vele, de ílyen hozzáállással viszonzott szerelem nélkül nincs értelme

inkább egyedül, mint egy ilyennel, a pasik könnyen lelépnek a felelősség elől, elég ha megijednek, csak a saját érdekeiket nézik a legtöbben, nameg a nők maradnak többségben magukra a gyerekekkel

egy esélyt lehet adnék gyerekek miatt

de ha csak a gyanúja felmerül a megcsalásnak dobnám egyből

kígyót ne melengess a kebleden

az ő lelkiismeretére kell bízni

nem szabad h elbízzák magukat, mert visszaélnek vele

légy büszke, ne alázkodj meg, ha nem tanul belőle ő baja, remélem vele is ezt fogja tenni a következő nője, az ilyennek nem értem minek család, vagy komoly kapcsolat egyáltalán

ha meg nincs gyerek, akkor én is azt csinálnám h elmennék szórakozni, és nem venném fel a telefont, meg tök közömbös lennék had legyen féltékeny

2011. jan. 21. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!