Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan magyarázhatnám el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan magyarázhatnám el nekik, h megváltozott? (nagyon fontos)

Figyelt kérdés
16vagyok(lány) ő 22 és nem tudom,h mondhatnám el a szüleimnek,h együtt vagyunk,és azota jobb utra tért,ugyanis elég zűrös életet élt(drogok,kisebb nagyobb verekedések)...és ezekről ők is tudnak....
2011. aug. 26. 16:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, egy Spíler sosem változik!
2011. aug. 26. 16:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondd csak el, legalább ez a 22 éves paraszt nem a 16 éves lányokra hajtana. Érted a logikát?
2011. aug. 26. 16:17
 3/10 napietus ***** válasza:
kétlem hogy egy csitri miatt megváltozott volna. Téged még meg tud vezetni, a vele egyidős lányokat és főleg a szüleidet már nem evvan.
2011. aug. 26. 16:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Aki egyszer drogos volt az az is marad. De te, nagy élettapasztalattal bíró 16 éves csitri nyilván bármit elhiszel...
2011. aug. 26. 16:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt drogos barátom, miattam lemondott érte, de mikor elhagytam, újra rászokott, és egy nagy csőcselék lett újra belőle.
2011. aug. 26. 16:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Húúúúú kislányom te hihetetlen naív vagy. Nyugodtan hidd el, hogy megváltozott, de majd idővel megtudod te is és más lesz a véleményed:D Buta vagy, ha azt hiszed megváltozott. Lehet egy időre lemondott róla és jobb fiú lett, de egy időzitett bombával jársz, mert újra belefog esni azokba! Naív kislány!
2011. aug. 26. 16:31
 7/10 anonim ***** válasza:
De naiv vagy...
2011. aug. 26. 16:32
 8/10 anonim válasza:

Nekem a novceremmel jar egy mafiozo vagyis allirolag volt mafiozo mert azonta hogy nem csinalta de meg tuti csinalja mert parszir elszolta magat elottem es mindig ugty jon haz hogy 100 eouros kotegekben es a kocsijaban asszem tart egy pisztojt is egyszar lattam amikor vette ki a papirjait mar nincs benne a nagy dolgokban de meg valamikben mindig resztvesz lehethogy a palidnais igy van

Aszloket meg nem sztem nem nagyon fogod birni rabeszelni mert azok tuti tartjak a velemenyt

2011. aug. 26. 16:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Te előző, te magyar vagy?
2011. aug. 26. 16:42
 10/10 anonim válasza:
igen :D csak szar a hejesirasom szlovakiaban elek
2011. aug. 26. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!