Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elnézhető a megcsalás, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnézhető a megcsalás, ha genetikai okai vannak?

Figyelt kérdés

"Ez azt jelenti, hogy vannak olyan embertársaink, akik viselkedésében a hűtlenség sokkal gyakoribban jelenik meg másokhoz képest. Náluk elképzelhető, hogy olyan génmódosulatok, olyan allélvariánsok vannak jelen, amelyek predesztinálják őket ezekre a viselkedésekre"

Forrás: [link]

2024. febr. 14. 15:41
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Szerintem így sincs rossz genetikám, na de nyilván nem én vagyok a legjobb pasi a világon. 😅

Bár hozzáteszem, hogy az ilyen témánál nálam nagyon fontos az intelligencia is. Mert annak egy része öröklődik.

Na most, egy buta, de jól kinéző nő ebből a szemszögből nem jó választás. Akkor inkább egy átlagos, de intelligens. Nézetem szerint az ember elsődlegesen az intelligenciájával tud érvényesülni a világban.

Talán ezért is van, hogy a jól kinéző (buta) celebek lecsúsznak egy idő után.

2024. febr. 14. 17:13
 22/31 anonim ***** válasza:

Akkor pláne elvárható, hogy megcsaljon a nőd, akár több modellel is. Milyen változatos utódokat hozhat már létre az ő intelligenciájával és a srácok külsejével 😁

2024. febr. 14. 17:20
 23/31 anonim ***** válasza:
Nekem nem fér bele a megcsalás egy párkapcsolatba, viszont mindenkinek más az értékrendje. Hogyha neked az okoz örömet, hogy a párod megcsal, szíved joga, mindenki élje úgy az életét, ahogy szeretné. Legalábbis amíg nem okoz másnak fájdalmat.
2024. febr. 14. 17:25
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nincs rá semmilyen ok és nem is lesz, hogy elnézzem. Ez van. Ha nem tud görcsöt kötni a faszára, akkor vágja le, vagy mehet a picsába.
2024. febr. 14. 17:29
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Genetikai okból csalni? Lol és XD
2024. febr. 14. 19:53
 26/31 anonim ***** válasza:

"Jó asszony mindent megbocsàt"

Ezt csak emiatt talàltàk ki. Szegény pasi ösztönlény hàt csak hagy csaljon még ahànyszor akar.

Szerintem inkább olyan van hogy valaki könnyebben kisértésbe esik. Így neki nagyobb erőfeszítés hűségesnek lenni.

2024. febr. 17. 08:22
 27/31 anonim ***** válasza:
Persze, a kövérség is csak egy betegség. 😉
2024. márc. 9. 16:30
 28/31 anonim ***** válasza:

*genetikai okokra vezethető vissza az elhizás, nem az életmódra.

Előző vagyok, irónia volt.

2024. márc. 9. 16:31
 29/31 anonim ***** válasza:

Genetikai? Persze.

Én meg genetikai okokból nem nézem el.

2024. márc. 9. 19:13
 30/31 anonim ***** válasza:

29, Ott van, hogy irónia.😑 Kb. így lehet elnézni egy megcsalást is.

Egyébként én azt elismerem, megszaladhat az ember, csak az a nem mindegy, keresi-e a megoldást vagy belenyugszik abba, hogy "genetika".

27, 28 vagyok.

2024. márc. 9. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!