Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elnézhető a megcsalás vagy lapát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elnézhető a megcsalás vagy lapát?

Figyelt kérdés
Indoklást is írjatok, meg kort és nemet.
2019. ápr. 11. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
A megcsalás szerintem nem elnézhető, mert az egy hiányra utal, ami nincs a mostani kapcsolatban. Fölösleges lenne folytatni ha nem tud mindent megadni amire vágyik az ember.
2019. ápr. 11. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Két gyerekkel, a szerelem elmúlta után talán elgondolkoznék, de jelen esetben lapát.
2019. ápr. 11. 12:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen esetben nem tudnám elnézni. Sőt, emiatt váltam el, pedig van egy másfél éves kisgyerekünk is. 31 éves nő vagyok.
2019. ápr. 11. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Nem mindegy hány évesek vagytok és vannak-e gyerekek.

Ha fiatal vagy és még nem vagytok házasok, nincs vagyoni közösség, akkor indokolta lapát, ha az egész életedet feldobod miatta a gyerekek életével együtt, akkor érdemes előtte átgondolni a helyzetet és esetleg megbeszélni az okokat és közösen változtatni, egyességre jutni.

Mi 17 éve vagyunk egy pár, 7 év után volt egy szünet, meg 11 év után is. Sok mindent egymás fejéhez vágtunk, de lehiggadás után meg tudtuk beszélni. Én azt az elvet vallom, hogy egy kapcsolat akkor működik jól ha őszinték vagyunk egymással és tiszteljük a másik véleményét,akaratát. Ha a páromnak becsúszna egy affér, ami a kapcsolatunkat nem érintené negatívan, akkor simán továbblépnék rajta, úgy állnék a dologhoz, hogy szüksége van rá és pont. Ha érzelmeket is társit hozzá, ha látom rajta, hogy nem őszinte velem, akkor elköszönünk egymástól békességben.

2019. ápr. 11. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

Még szerencsére soha nem csaltak meg, de, magamat ismerve én "megbocsátottam" volna. Csak aztán a bizalmatlanságommal megöltem volna az egész kapcsolatot. Folyamatosan ellenőrizgettem volna, számonkértem volna....

23N

2019. ápr. 11. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem nézhető el. Mert a megcsalók általában olyan takonygerincűek, hogy megcsalás után még nekik áll feljebb, hogy "te nem adtá' meg nekem mindent, hö". Lásd egyes felhasználó érvelését.

Genetikusan is belénk van kódolva a bizalmatlanság a megcsalók iránt. Ennek evolúciós okai vannak: a nők biztosak akarnak lenni, hogy a férfi a leendő utódaikra fordítja minden energiáját, és nem más nőkre, a férfiak meg biztosak akarnak lenni, hogy a nő az ő gyereküket hordja ki, nem valami másik hímnemű egyedét.

2019. ápr. 11. 15:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalás komoly hazugságon alapul, ha nincs bizalom a kapcsolatban, akkor nincs is értelme.
2019. ápr. 11. 15:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet elnézni semmit. Mindennek következménye van, felelősségre kell vonni, felelősséget kell vállalni.

Szerencsére van azért átmenet a két véglet közt, szóval akár meg is lehetne oldani közösen a problémát...

2019. ápr. 11. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!