Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjes asszonyok: melyik megcsalás fájna nektek jobban?
1. A férjetek szexel egy nővel,ám állítása szerint ez csak testiség, nem érez többet a nő iránt.
2. A férjetek évek óta beszélget naponta többször egy nővel,vele oszt meg mindent, mert állítása szerint a nő a lelki társa, de még kézfogás sem volt?
Az én páromnak nem tilos más nőkkel beszélgetni, ahogy én is beszelgetek más férfiakkal. Ez nem Szaúd-Arábia. Ellenben egyikünk sem fekszik le mással. Egyrészt, mert mindkettőnknek a másikkal a legjobb az eddigi tapasztalatok alapján, másrészt mert PÁRkapcsolat vagyunk, amibe több ember nem fér bele.
Ha olyan nő lenne az életében, aki fontosabb, mint én, akivel többet beszélgetne, és közelebb érezné magához, mint engem, akkor viszont valószinűleg elengedném. De ha csak barát lenne, az nem érdekel.
"1. A férjetek szexel egy nővel" = megcsalás
"2. A férjetek.. beszélget .... egy nővel ....még kézfogás sem volt" = szo sincs megcsalásrol.
A többi fölösleges dili/hiszti ami csak megmérgezi a kapcsolatot.
Mindkettőben volt részem. :D
A sima félredugásnál is lelkiztek azért, meg ment a közös szimpátia..
de az nagyon fájt, amikor a másik exem egy láthatóan csak vele szórakozó csinilánynak öntötte ki a lelkét, és hogy tisztel engem, csak ezért nem csal meg testileg, de nem tart vonzónak és nem szerelmes belém...hát ezt valami rettentő volt olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!