Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnézhető a megcsalás, ha genetikai okai vannak?
"Ez azt jelenti, hogy vannak olyan embertársaink, akik viselkedésében a hűtlenség sokkal gyakoribban jelenik meg másokhoz képest. Náluk elképzelhető, hogy olyan génmódosulatok, olyan allélvariánsok vannak jelen, amelyek predesztinálják őket ezekre a viselkedésekre"
Forrás: [link]
Nem.
Bár attól is függ, milyen kapcsolatban vagyunk. Ha nem ő életem szerelme, akkor nem biztos, hogy annyira érdekelne a dolog.
Ha engem csalnak meg, akkor nem, mert nincs rajta nyereségem. Ha teherbe esik a csaj, nem az én génjeim mennek tovább.
Jelenleg szingli vagyok, de ha mondjuk lenne egy átlagos barátnőm és tőle egy gyerekem, de lehetőségem lenne félrekefélni egy eredeti szőke, kék szemű, Victoria's secret modellel, aki mondjuk teherbe esne tőlem, az már nyereség lenne.
Változatos utódok, akik közül a megcsalásból fogant talán még egzotikus is lenne.
Persze, ezt így leírva, rendkívül önző embertelen gondolatok, de ha a természet szemszögéből nézem, akkor ez a helyzet.
"félrekefélni egy eredeti szőke, kék szemű, Victoria's secret modellel, aki mondjuk teherbe esne tőlem, az már nyereség lenne."
Honnan tudod, mit nyernél, amíg nem ismered az összes felmenője genetikáját?
És ha a hibbant dédapja nagyapjára hasonlítana a gyerek?
Figyelembe vettem ezt is, ezért mondtam, hogy "talán még egzotikus is lenne".
Azért az öröklődés jóval bonyolultabb témakör, mint hiszik. Akár fordítva is lehetne:
Az átlagos nő szül egy szép gyereket.
Az átlag feletti nő szül egy átlagos gyereket.
De változatosság meglenne.
Köszönöm. Viszont kívánom.
Egyébként életem szerelmét (ha lehet egyáltalán erről beszélni nálam... 😅) nem tervezem megcsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!