Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ebben az esetben elnézhető a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben az esetben elnézhető a megcsalás?

Figyelt kérdés
Nem hiszem,hogy van ilyen de tételezzük fel,van egy fiu és egy lány,össze kerülnek tizen éves korukban,mindketten szűzek,lesznek 50 évesek gyerekek stb,közös felépitett élet,ebben az esetben elnézhető ha mindketten félrelépnek? Tudom nem igazán van ilyen eset de ha mégis,szerinted?
2018. márc. 2. 09:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%

Nem.

Mintha lenne a hűségnek valami szavatossági ideje, ami 10 év alatt lejár...

2018. márc. 2. 09:11
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Semmilyen esetben nem elnézhető. Ha mindketten félre akarnak lépni, akkor beszéljék meg, ne a másik háta mögött csinálják.
2018. márc. 2. 09:13
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

Senki nem kényszerítette őket, hogy fiatalon letáborozzanak egymás mellett. Ha nem megy 50+, mert beleuntak, akkor külön kell menni, és lehet kefélni mással. Ez is ugyanyan félreba$zcsi, mint bármelyik másik.

(Mondom ezt úgy, hogy hasonlóan indult az életem. 10 éve voltunk együtt, volt már egy gyerek, mikor rájöttem, hogy ezt nem akarom tovább. Igen, félrementem. Nincs rá nagyobb mentség, mintha másképp történt volna... De utána ki is szálltam. Nem 50 voltam, hanem 24.)

2018. márc. 2. 09:14
 4/11 A kérdező kommentje:
de mindkettőben van emberi kiváncsiság
2018. márc. 2. 09:15
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Akkor álljanak egymás elé, hogy félre akarnak dugni!

Ha mindkettő beleegyezik, gond egy szál se.

2018. márc. 2. 09:30
 6/11 anonim ***** válasza:
78%

Csak a kíváncsiságos hozzászólásodra szeretnék reagálni.

kicsit más a sztorink, de hasonló. 18 éve vagyunk együtt. Férjemnek 3nő volt az életében előttem, nekem ő volt az első és egyetlen. És nem, nem vagyok kíváncsi milyen lehet mással! Annyira kielégítő és isteni a szex és a kapcsolat is, hogy fel sem merül bennem, "a milyen lehet mással", gondolat.

Tudod, ha van egy Maserattid még kipróbálás szintjén sem szeretnél egy Suzukiba ülni!

Igen tizenévesen a kapcsolatunk elején felmerült bennem a kipróbálnám mással, de nem tettem inkább a kapcsolatunkba fektettem az energiát és nagyon nagyon megérte!!!

Akik fiatalon összejönnek, és érzelmileg kellően érett személyiségek a kapcsolathoz, mindent meg tudnak beszélni, ott 50 évesen nem jön elő ilyen probléma, vagy nem problémaként élik meg, hanem nyíltan elmondják a vágyaikat, ahogy az elmúlt 40 évben tették! És igen, be lehet vonni harmadik felet, be lehet vállalni a nyitott kapcsolatot, a személyiségüktől, habitusoktól függően. De az a lényeg, hogy meg tudják beszélni a dolgokat ezért nincs szükség megcsalásra!

2018. márc. 2. 09:41
 7/11 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem a megcsalás egyetlen esetben elnézhető, ha a két fél előre tisztázza, hogy nyitott kapcsolatban szeretnének lenni vagy valamikortól nyitják a kapcsolatot és ez mindkettőnek rendben van. Mondjuk így igazából nem megcsalás.

Minden más esetben nem fér bele.

És azt még hozzáteszem, hogy vannak emberek, akik ilyen szempontból rugalmasabbak, nem nagyon érdekli őket, hogy a párjuk van mással is.

2018. márc. 2. 09:59
 8/11 anonim ***** válasza:

A megcsalás nem elnézhető, már ha kiderül. A meglátásom szerint, nagyobb része, soha nem derül ki.

Másik, ahol kiderült, nagyobb részben maradtak együtt, mint amennyi válás lett a megcsalásból.

Mindenkinek, egyéni döntése, ilyen esetben mit tesz.

Lényegtelen, más mit mond, mit tart jónak.

2018. márc. 2. 10:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem is értem, hogy ezt hogy gondolod. Ha közösen megbeszélték, hogy egy ilyen félrelépés belefér a kapcsolatukba, akkor nyilván nem megcsalás. Ellenkező esetben meg nyilván megcsalás.

És ki mondja meg, hogy elnézhető-e? Ha szerintem elnézhető, akkor mi van? Annak, hogy mi itt mit válaszolunk, semmi köze sincs a kérdésben szereplő emberekhez. Tökmidegy, hogy mi elnéznénk-e, csak az számít, ők elnéznék-e.

2018. márc. 2. 10:20
 10/11 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

de mindkettőben van emberi kiváncsiság"

Most akkor azt akarod, hogy mondjuk azt ez nem megcsalás? El kell keserítselek..

Képzeld, a megcsalás az, amikor a PÁRkapcsolatodon kívül mással is folytatsz viszonyt..

2018. márc. 2. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!