Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben elnézhető a megcsalás?
Figyelt kérdés
Nem hiszem,hogy van ilyen de tételezzük fel,van egy fiu és egy lány,össze kerülnek tizen éves korukban,mindketten szűzek,lesznek 50 évesek gyerekek stb,közös felépitett élet,ebben az esetben elnézhető ha mindketten félrelépnek? Tudom nem igazán van ilyen eset de ha mégis,szerinted?2018. márc. 2. 09:07
11/11 anonim válasza:
En es a ferjem szuzek voltunk, hozza mentem ferjhez. Majdnem 10éve hazasok, a ferjem nem csalt meg soha , de nem ez a lenyeg, hanem hogy mennyire szeretjük egymast.
Én nem bízok meg benne sem 100% mert alapból emberbe nem bízok,csak Istenbe, megeshet vele is velem is bármi.
Habár érzem belül hogy soha. De mégis emberek vagyunk, megtörténhet hogy elcsábul.
Ilyenkor az a kerdes hogy magától abbahagyja a megcsalást es azzal a személyel a kapcsolatot vagy semm? Ha igen akkor megbocsajthato , ha nem akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!