Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha gond van a házasságabn megcsalás elnézhető ...? Több lent.
A párom barátnőjének a kapcsolatában sok gond van, két gyerek van 5,2.
Sok év után a gondoktol a hölgy úgy gondolta ,hogy a férj barátja titokban udvarlásának bedől és lefekszik vele. Tropa a kapcsolatuk a srác elkezdett udvarolni neki és a csaj benyalta (aki jóval idősebb) . Egyszer csak elment a feleség ,hogy "neki kimenő kell " és találkozott a faszival ,két napos együttlétre. Persze szex is volt.
Később ez kiderült és a férj hosszas öngyötrés után megbocsatott próbál javítani a kapcsolatokon.
Nektek ez bele férne?
Öszinte leszek , nekem a szex vállo ok, ha gyerek van ha nincs. Azt eltudnám fogadni ,ha bejelenti ,hogy tetszik neki valaki és kész, mehet. De így ...40f
Ugyanez tortent velem, csak nagyobb gyerekekkel. Ezen nincs mit megjavitani, en elvaltam.
42f
nem férne bele.
de azt nem tartom kizártnak, hogy a körülményektől függően nem lenne egyből válás, hanem későbbre halasztanánk (de természetesen innentől már én sem tartom magam a hűség elvéhez)
szóval már csak ezért sem szoktam elítélni, ha kavaró felek közt valamelyik házas.
Nyilván nem. Ha gondok vannak, azokat kell megoldani, ha nem megy, válni kell. Nyilván a megcsalás is idővel válást eredményez, de nem mindegy, hogy közben az ember megtartja-e a gerincét vagy sem. A párod barátnője nem tartotta meg.
A férjet is megértem, nem azt mondom, hogy nem, és szerintem szép dolog, ha megpróbál ezen felülemelkedni, de én őszintén nem gondolom, hogy ezt meg lehet bocsátani. Lehet, hogy nem válnak el egyből, de egy ilyen örökre megmérgezi a kapcsolatot és ha eddig is gondok voltak, akkor azt mondanám, hogy csak az elkerülhetetlent odázzák tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!