Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalásnak számít ha fizetős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít ha fizetős rosszlanyhoz megyek el ?

Figyelt kérdés

Nem érzelmileg csalom meg tehát szerintem nem , most az hogy ürítek egyet egy fiatalabb csajba az csak fizikai szükségletem attól még az asszonyt szeretem

De elmondani neki nem tudom el kellene e biztos nem értené meg hiszen nőből van

2022. ápr. 2. 18:52
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
10%
Persze hogy nem megcsalás. Az csak olyan, mint ha kivernéd.
2022. ápr. 2. 18:56
 2/39 anonim ***** válasza:
22%
Dehogy. A csajod is ezt csinálja, csak neki még fizetni se kell érte. Férfi lét hátrányai ugye... de most nem ez volt a kérdés.
2022. ápr. 2. 19:00
 3/39 anonim ***** válasza:
81%
-_-"
2022. ápr. 2. 19:01
 4/39 anonim ***** válasza:
99%
Mindenkinek mást jelent a megcsalás, ezt talán az asszonnyal kéne megbeszélni, de úgy vélem ő szerinte annak számít…😄
2022. ápr. 2. 19:03
 5/39 A kérdező kommentje:
Elmondjam neki vagy inkább ne ?
2022. ápr. 2. 19:03
 6/39 anonim ***** válasza:
97%
Persze de közben kezdj el csomagolni is
2022. ápr. 2. 19:04
 7/39 anonim ***** válasza:
95%
Ez egy tipikusan olyan kérdés aminél biztosak lehetünk hogy a vagánykodó kérdező incel még soha senkibe nem ürített 🤡😂
2022. ápr. 2. 19:07
 8/39 A kérdező kommentje:
Szerintetek kidobna ? Akkor inkább nem mondom el , csak már megint böngészgetem a rosszlanyok oldalt és nagyon kinéztem egyet magamnak de kicsit lelkiismeret furdalásom van és amiatt akartam volna elmondani hátha elfogadja ő is ezt és akkor nyugodtabban járhatnék kicsit lazítani
2022. ápr. 2. 19:07
 9/39 anonim ***** válasza:
25%
Nincs miért aggódnod... Az asszonynak is megvannak a maga kielégítendő igényei...
2022. ápr. 2. 19:08
 10/39 anonim ***** válasza:
3%

Ha nem derül ki, akkor nem, mert ki mondaná, hogy az?

Ha kiderül, akkor igen. Ez olyan, mint a hazaárulás meg a puccs. Csak akkor az, ha bukunk. Ha nyerünk akkor forradalom meg ügyes csel.

2022. ápr. 2. 19:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!