Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít ha fizetős rosszlanyhoz megyek el ?
Figyelt kérdés
Nem érzelmileg csalom meg tehát szerintem nem , most az hogy ürítek egyet egy fiatalabb csajba az csak fizikai szükségletem attól még az asszonyt szeretem
De elmondani neki nem tudom el kellene e biztos nem értené meg hiszen nőből van
2022. ápr. 2. 18:52
11/39 anonim válasza:
Mond el neki. Utána már nem kellenél az tuti.
13/39 anonim válasza:
Te megértenéd ha más farkára vágyna?
14/39 A kérdező kommentje:
Egy nő más neki az érzelmi szál a fontosabb a testi igényeik kevesebbbek meg azokat én kiszolgálom neki, de nekem van igényem néha fiatalabb és szebb hölgyekre is
2022. ápr. 2. 19:14
15/39 anonim válasza:
Ha téged sem zavarna, hogy néha más férfi használja az asszonyt, akkor semmi probléma nincs
16/39 anonim válasza:
Miért ne vágyhatna más pasira? Lehet félre is dug.
17/39 anonim válasza:
Hahaha nem, nem más egy nő nyugi, neki is igénye van a fiatalabb férfira.
18/39 A kérdező kommentje:
Ki is penderíteném ha megtudnám hogy más férfival szűri össze a levet , az más plusz ő nyilván nem fizetett képzett férfihoz menne ha valami viszonya lenne az megint csak más
én meg csak egy szolgáltatást veszek igénybe érzelmek nélkül
2022. ápr. 2. 19:18
19/39 anonim válasza:
"De elmondani neki nem tudom el kellene e biztos nem értené meg hiszen nőből van"
te biztos megértenéd, ha ő dug mással. Ugye?
20/39 anonim válasza:
#12 felesleges lenne. Ennél sokkal ocsmányabb kérdéseket is itt hagynak. Ez csak egy kis keménykedő incel. Hadd álmodozzon hogy ilyen alfahím 😃 Nézd meg a 14-es hozzászólását. Fogalma sincs a nőkről, életében egyhez se került közel. Csak nyomja itt a sódert hogy mit csinálna kapcsolatban élő pasiként, neki mi járna 🤡
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!