Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít ha fizetős rosszlanyhoz megyek el ?
Figyelt kérdés
Nem érzelmileg csalom meg tehát szerintem nem , most az hogy ürítek egyet egy fiatalabb csajba az csak fizikai szükségletem attól még az asszonyt szeretem
De elmondani neki nem tudom el kellene e biztos nem értené meg hiszen nőből van
2022. ápr. 2. 18:52
31/39 A kérdező kommentje:
De ha nem mondom el akkor nem bántom meg , ezért kérdeztem inkább meg
2022. ápr. 2. 20:27
32/39 anonim válasza:
Én is szeretlek, Béluka, de most megyek egyet dugni a Janikával, mert ólyan helyes pasíííí :D
33/39 anonim válasza:
Én fizetős pasikhoz szoktam járni, semmi érzelem, csak szex. Szeretem, h szép nagy a farkuk. A férjem nem akad ki, ő fizeti igazából. Szerintem nyugodtam mond el a feleségednek.
N29
34/39 anonim válasza:
Igen annak számít. Kivéve ha elmondod neki, hogy el szeretnél menni és ő azt mondja menjel, semmi gond, utána vacsival várlak haza.
35/39 anonim válasza:
Ha valami okból kifolyólag te lennél a pasim, még örülnék is neki hogy mással csinálod. Persze engem hagyj békén, az alap. Csak mosolygunk együtt ahol kell. De eléggé túlgondoltam. Te nyilvánvalóan nem vagy Donald Trump, vagy valaki efféle, akinek a pénzéért boldogan NEM dugunk vele 😁
36/39 anonim válasza:
Ha megölnek valakit, akkor halott, vagy csak nem lélegzik?
37/39 anonim válasza:
A gyilkos gyilkosa, valójában hős...?
38/39 anonim válasza:
Ha állva történik az eset, akkor nem, mert nem feküdtettek le. Szóval, csak is állva/ülve csináljátok!
39/39 anonim válasza:
Probáld vele megbeszélni az igényeidet. Hàtha fülekre talàlsz. Ha nem akkor sajnállak, és lehet itt köpködni, de lehet nem érdemes. Keres magadhoz valot, mert egy nőnek sem tesz jot, ha sok éves hàzassàg utàn hirtelen kiderül, hogy megcsaltad, mert nem tudta kielégiteni az elnem mondott igényeidet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!