Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnézhető a megcsalás, ha genetikai okai vannak?
"Ez azt jelenti, hogy vannak olyan embertársaink, akik viselkedésében a hűtlenség sokkal gyakoribban jelenik meg másokhoz képest. Náluk elképzelhető, hogy olyan génmódosulatok, olyan allélvariánsok vannak jelen, amelyek predesztinálják őket ezekre a viselkedésekre"
Forrás: [link]
Ez csak az ok megértésében segít. Attól még nem bocsátható meg jobban.
A pedofilok is beteg emberek, ettől függetlenül aki képes tettlegességig menni az egy szörnyeteg
Azért egy pedofillal egy megcsalót összevetni nem jó ötlet. A pedofíliából semmi jó nem származik.
Egy megcsalás viszont evolúciós szemszögből változatos utódokat is létrehozhat, tehát pozitív kimenetele is lehet.
Persze na, akinek megcsalnak annak rossz.
Én már csak tudom, engem is csaltak meg. 😅 De akkor legalább egy Brad Pitt féle jóképű pasival tette volna meg. Így csak engem járatott le, hogy kivel állt össze. 😬🤢
Nyilván súlyosságban közel sem azonos, viszont abban azonos, hogy mindkettő negatív hatással van egy másik ember mentális egészségére.
Az állításod meg nyilván csak akkor lenne igaz, ha a megcsalás egy FELTÉTELE lenne a változatos utódok létrehozásának.
Nem az okkal kell tovább együtt élned, hanem a helyzettel és egy konkrét személlyel.
Maradnál a kapcsolatban, ha nem jó neked? Ez itt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!