Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit egy kapcsolatban folyamatosan csalnak szeretik? Mivel másabb egy egyszer mint egy folyamatos megcsalás? Helyrehozható/elnézhető?
Engem állítólag szeret. De szerintem inkább a kényelmet szereti, amit az együttlétünk alatt kapott. De ez már kit érdekel, mikor végig hülyének nézett?
Ha egyszer csalt volna meg sem néztem volna el. Így meg főleg nem. Aki nem bír a faxával azt engedni kell.
Ha egyszer történik meg sem dicséretes, de én értelmezésemben az “csak” szex, pillanatnyi elmezavar, részegség, dühös volt rám, akármi. Ha folyamatosan csal, ott van érzelem, plusz nem egy alkalom adta lehetőség, hanem szervezkedik és hazudik folyamatosan. Ez a rosszabb.
Az első eseten talán idővel, jó magyarázattal túl tudnék lépni. Talán. A másodikon semmiképpen sem.
Egyszeri félrelépés lehet rossz döntés. A folyamatos megcsalás azt feltételezi, hogy nem szereti az illetőt, ha ez több partnerrel történik, csak az ösztönei irányítják, ha egggyel, akkor érzelmi kötődés is van.
Minden az adott helyzettől függ, és a két ember viszonyán, viszont tüskét szokott hagyni, ami hosszú távon sem biztos, hogy begyógyul.
Egyenesen imád! Azért csal meg. Ja, és hogy ezt te akarod helyrehozni? Ehhez csak gratulálni tudok!
Kár hogy én nem akadok én buta nőkbe, akiket orruknál fogva lehet vezetni!
Egyszeri mgcsalás= lebukott, vagy beijedt.
folyamatos megcsalás= nem bukott le, biztonságosnak ítélte.
gusztustalan mind a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!