Hajdinát lefedve vagy folyamatosan kevergetve érdemes főzni?
Figyelt kérdés
Most készítek először életemben, olyat vettem (külföldön...), amin az is rajta van, hogy hogyan kell alapreceptként készíteni, amin lefedés szerepel, míg talált magyar receptben meg folyamatos kevergetés.
Mi a különbség a két módszer eredménye között?
2019. júl. 12. 17:15
1/4 anonim válasza:
Én is lefedve főzöm, mert a folyamatos kevergetéstől kása lesz belőle.
2/4 A kérdező kommentje:
Egyszer kérdeztem vmi hasonlót a rizzsel kapcsolatban is, ahol megtudtam, hogy attól függ, hogy milyen állagú eredményt akarunk, ragacsosabbat, akkor kevergetendő vagy nem ragadósat, akkor lefedve - tán a hajdinára is ez igaz...?
2019. júl. 12. 18:07
3/4 anonim válasza:
Igen,a hajdina is pontosan ugyanúgy viselkedik, mint a rizs, a kevergetéstől szétesnek a szemek, és kásaszerű lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2019. júl. 14. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!