Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Voltatok így, hogy toxikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok így, hogy toxikus pasi után minden más pasi unalmasnak tűnt?

Figyelt kérdés

Valahogy próbálom túltenni magam a barátomon, aki nem volt pozitív figura a számomra, mert sokat csalt es párhuzamos kapcsolatot folytatott. De viszont minden ismerkedésem elakad, egyszerűen sírhatnékom van, mikor új pasit ismerek meg, olyan laposak, unalmasak, üres lélek üres fej, nem vlt jobb az ex sem, de legalább ágyban profi volt, hamar állt fel a farka, nem kellett állítgatni daruval es bűvőlni, tele volt energiával, mindig kapható volt mindenre, szerettem vele időt tölteni, mivel egyszerűbb ember vlt , mellette önmagam lehettem.

De viszont hazudott es csalt igaz mindig tagadta, ahogy “illik” és a hibáit sose látta be

De nem tudok ismerkedni senkivel mert mindenki gyász, unalom es mintsább lefekudjek veluk inkabb bármi más

Már fiatal sem vagyok, 48 éves

Emiatt is nehéz

Ez csak atmeneti idöszak, hogy így érzem vagy szerelmes vagyok ?

2023. dec. 27. 00:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kémia nincs arra értette.

Az viszont már az ő baja ha ilyenekhez vonzódik. Mondjuk azzal is lehet pocsék a szex akivel megvan a kémia.

Mondom jobb lenne az ilyen nőknek azért magukba is nézni, hogy ha ennyire tudják mi kell nekik akkor miért is vannak még mindig egyedül?

2023. dec. 27. 16:15
 22/23 anonim ***** válasza:

Megtaláltam a megfelelő pasit nektek, nők, itt egy szingli, toxikus, öntelt gyökér a szükségleteitekre, saját bevallása szerint kiváló az ágyban, jelentsen az bármit is...

Kicsit nyávogós a pasas, dehát na. Minden nem lehet tökéletes, nem igaz?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2023. dec. 27. 16:30
 23/23 anonim ***** válasza:

#20 Félreérthető voltam, bocsánat. Az nincs EGYEDÜL már tizenévesen sem. Aki el tud tekinteni a... lásd a többit.

Én meg harmincasként is egyedül vagyok, mert nem tudok úgy megmaradni senki mellett, hogy nem kívánom és emiatt már eleve nem tud igazán jó lenni a szex. Hiába normális ember.

2023. dec. 27. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!