Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elutasítottam, elmondja másoknak az igazságot hogy miért?
Elutasítottam mert végig csesztett mar az ismerkedés alatt milyen legyek, nagyon sértegetőn beszólt sokszor, és nem fogadott el úgy ahogy vagyok. Folyamatosan ment a vita, hogy hogyan felelhetek meg neki.
Több hónapig ismerkedtünk, a szülei, barátai tudtak rólam
Az ilyen srác bevallja a haverjainak hogy én utasítottam el mert iszonyat toxikus votl az elvárásaival vagy kitalál ellenem valami bullshitot?
Vagy van egyàltalán olyan aki elmondja majd neki hogy haver, szemét vagy hogy végig csesztetted a lányt az irreális elvárásaidra?
Ez csak egy kérdés es tudom nem kellene hogy érdekeljen de ki tudja miket hoz majd fel ellenem, közben meg labilis idegbeteg lettem mellette, mert annyiszor okozott megfelelési kényszert, fájdalmat, amit nem Bírtam már
"labilis idegbeteg lettem mellette, mert annyiszor okozott megfelelési kényszert, fájdalmat, amit nem Bírtam már"
Ami nem jó, az nem jó. Nem kell tűrni és szenvedni.
Ugyan már! Fontos, hogy miket mond?
Nyilván nem te vagy az első, aki elküldi. A környezete tuti, hogy jól ismeri. Aki ilyen, az a haverjaival is ilyen, de azok másféle viszonyban vannak vele.
Tudják ők nagyon jól, merről fúj a szél.
Nem téged asszisztáltak végig először.
De fontos ez. Az már nem a te problémád.
Okosan kirúgtad a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!