Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő le akart velem feküdni az első randin de elutasítottam, jól tettem?
Figyelt kérdés
Én már 40 felett vagyok, ő 32. A randi jól sikerült de nem gondoltam hogy nálam akar maradni. Hiba volt, elhívtam magamhoz, azt hittem estére haza fog menni ő meg azt mondta lenne kedve itt aludni és ismerjük meg jobban egymást. Elküldtem, talán majd máskor.2023. aug. 29. 15:46
3/28 anonim válasza:
Elzavartad estére haza? Örülhetsz, ha egyáltalán szóba áll még veled.
4/28 anonim válasza:
Na ilyen pasi se sok van. De ne reméld hogy lesz második randi. Ha egy nő akarja, akkor elég nagy pofon neki az elutasítás.
N
5/28 anonim válasza:
Hát sokat számít, hogy hogyan küldted el, de valóban hiba volt felengedned magadhoz, azt kellett volna mondanod, hogy majd máskor feljöhet vagy valami hasonló. Nem hiszem, hogy ebből lesz még randi, így.
6/28 anonim válasza:
Nézd, ha nem álltál rá készen, akkor jól tetted. Ez is egy sztereotípia, hogy a pasik mindig akarják a szexet azonnal. Jogod van nemet mondani. Ha emiatt nem lesz második randi, akkor ugyanazt mondom, mintha fordítva történt volna, ne sajnáld.
7/28 anonim válasza:
Nem értem, milyen indokkal hívtad fel magadhoz? Ha nem állsz készen a szexre, eleve hülyeség hazavinni a másikat.
10/28 A kérdező kommentje:
Filmet néztünk, főztem neki vacsorát, ez volt a randi. Azt nem mondtam hogy aludhat itt bár nem is kérdezte. Én korrekt vagyok. A film megvolt, az ételre azt mondja ízlett neki.
2023. aug. 29. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!