Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha ismerkedtek egy lánnyal, hamar le akartok vele feküdni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 20:01
3/9 anonim válasza:
Ha minden rendben van akkor igen. De jelenleg nem nagyon merném megérinteni
4/9 anonim válasza:
Én nem, szeretném jobban megismerni, és amikor már úgy érzem hogy kezdenek kialakulni érzelmek, a bizalom, és ha mindketten vágyunk rá, csak akkor szeretkeznék egy nővel :)
29/F
5/9 anonim válasza:
Egyből én sem, ez valami furcsa sztereotípia, de szerintem max a férfiak 50%-a dugna minden lyukat.
Meg kell ismernem, hogy tudjam, hogy rá tudjak hangolódni, és akkor lehet igazából jó a szex. Meg hát nyilván ez visszafelé is igaz, de majd egy nő csak megerősít. 32f
6/9 anonim válasza:
Én úgy 4-5randi után szeretnék, addig már kialakult bennem a bizalom. De a tapasztalatom szerint a nők inkább csak 6-10 randi után feküdtek le velem.
7/9 anonim válasza:
Nem azonnal, de előbb meg szeretném ismerni, h szimpi-e
8/9 anonim válasza:
Aki régóta nem volt nővel vagy szex centrikus az ilyen , ezért senkit nem kell elítélni , azt sem ha a férfi akar várni sokat..
9/9 anonim válasza:
Ha ismerkedek vele és bejön, akkor értelemszerűen igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!