Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hetedik randin, ha meghívom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetedik randin, ha meghívom vacsorázni, hiheti azt, hogy le akarok vele feküdni?

Figyelt kérdés
Hivatalosan a hetedik randink lesz, de ezen kívül is nagyon sokat találkozunk, mert egy egyesületnél sportolunk, sokszor beültünk ide-oda teára stb, azt nem számítom randinak. Külföldön élünk, de egyikünknek sem ez az ország a hazája. Ahonnan ő származik, az ottani konyhának sok jó éttereme van itt, ahol már jártunk, jó magyar étterem viszont nincs. Arra gondoltam, hogy készítenék akkor neki én valami magyarosat, de akkor ez csak úgy működne, ha felhívom magamhoz. Szexről részemről még szó sem lehet. Nem lenne ennek egy olyan csengése mégis? Barátnőm szerint szervezzem úgy, hogy vacsora után egyből menjünk színházba, vagy valami fix programra, így nem érzi célozgatásnak. Mit gondoltok?
2021. nov. 13. 14:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
hany eves vagy? miert erzed korainak a szexet 7. randin? csok mar volt vagy egyeb?
2021. nov. 13. 14:19
 2/23 anonim ***** válasza:
62%
Te hányadik században élsz? A hetedik randin már bőven lehet szexelni.
2021. nov. 13. 14:19
 3/23 A kérdező kommentje:
Nekem korai, csók volt, igen.
2021. nov. 13. 14:20
 4/23 anonim ***** válasza:
43%

"A hetedik, te magad légy"

De amúgy mennyi idő telt el a 7 randi alatt? Ha csak pár hét, akkor valóban korai, ha több hónap, akkor már nem biztos. Persze te magad érzed. Neki ezt meg el kell fogadnia. És el is fogja, kivéve ha pszichopata, szadista vagy olyan kulturális hátterű, ahol ez nem opció (közel-kelet, Afrika bizonyos részei).

2021. nov. 13. 14:21
 5/23 anonim ***** válasza:
56%
Hány éves vagy? 14-nek tűnsz.
2021. nov. 13. 14:23
 6/23 A kérdező kommentje:

2 hét

De nem ez a kérdés, hogy korai, vagy nem korai, mert én akkor sem szexelek ilyen gyorsan, hanem hogy értheti e felkérőnek "keringőre"

2021. nov. 13. 14:23
 7/23 anonim ***** válasza:
28%
Szegény srácok.. Tényleg vannak olyan lányok, akiknek 10 randi erejéig kell könyörögni egy egyszerű szexért? Részvétem nektek!
2021. nov. 13. 14:25
 8/23 anonim ***** válasza:
63%
Ráértek még. Nem kell a fő poént túl korán ellőni.
2021. nov. 13. 14:27
 9/23 anonim ***** válasza:
83%
Igen,ez elég egyértelmű lenne neki.
2021. nov. 13. 14:33
 10/23 anonim ***** válasza:
93%

6.

A két hét nagyon kevés. Ennyi idő alatt nem lehet megismerni valakit, ilyen szintű bizalom kialakításához. Az itteni banda bántani fog érte, mert a többségük a hormonjainak alárendelve él, de ha te így érzed, cselekedj is így.

Ha majd úgy érzed, akkor kerüljön erre sor. Ezt mindenkinek el kell fogadnia. Kivéve itt - itt ne várj semmi jót, te leszel a szemét, meg a frigid, amiért nem szexelsz 2 hét után.

2021. nov. 13. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!