Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetedik randin, ha meghívom vacsorázni, hiheti azt, hogy le akarok vele feküdni?
Figyelt kérdés
Hivatalosan a hetedik randink lesz, de ezen kívül is nagyon sokat találkozunk, mert egy egyesületnél sportolunk, sokszor beültünk ide-oda teára stb, azt nem számítom randinak. Külföldön élünk, de egyikünknek sem ez az ország a hazája. Ahonnan ő származik, az ottani konyhának sok jó éttereme van itt, ahol már jártunk, jó magyar étterem viszont nincs. Arra gondoltam, hogy készítenék akkor neki én valami magyarosat, de akkor ez csak úgy működne, ha felhívom magamhoz. Szexről részemről még szó sem lehet. Nem lenne ennek egy olyan csengése mégis? Barátnőm szerint szervezzem úgy, hogy vacsora után egyből menjünk színházba, vagy valami fix programra, így nem érzi célozgatásnak. Mit gondoltok?2021. nov. 13. 14:15
11/23 anonim válasza:
Bármelyik egészséges lelkületű, érett, felnőtt ember azt feltételezné, hogy régebbi ismeretség, hat randi, és csók után a hetedik randira való átinvitálás szexet is jelent, amivel semmi baj nincs. A szexszel nincs SEMMI baj, normális keretek között, megfelelő védekezés mellett. Úgy beszélsz róla, mintha valami kötelező rossz lenne, amit próbálsz minél inkább eltolni, mielőtt túl kéne esni rajta. Aki még a hetedik randin is azt mondja, hogy ő még biztos nem szexel, annak komplexusai vannak, lelkisérült, vagy iszonyatos bigott neveltetést kapott. Mindhárom azt vetíti előre, hogy a pasi a kapcsolatban is hetente egyszer szexelhet majd sötétben, misszionárius pózban. Remek kilátásai vannak!
12/23 anonim válasza:
Én sem szexelek 2 hét után, nem érdekel hányszor találkoztunk és ki mit gondol erről.Sosem volt gondom a párkereséssel, én hosszútávra tervezek.Ha valakinek nem érek annyit, hogy várjon mondjuk 1-1,5 hónapot, annyit is ér.Eddig kivárta mindenki, akit érdekeltem.Utána is van épp elég idő és lehetőség szexelni.Nem vagyok sem prűd, sem frigid, sem vallálos.
13/23 anonim válasza:
Jajj ne ferdítsünk már! Már régebb óta ismerik egymást, egy egyesületben sportolnak, és már többször találkoztak úgyis, hogy az még nem volt hivatalos randi. Nem két héttel ezelőtt szerzett tudomást a srác létezéről. Óriási a különbség a kettő között.
14/23 anonim válasza:
De miért nem kérdezed meg őt ebben.
Elmondod hogy te gondoltad így meg így és mit szólna hozzá.
Abból már sokat levehetsz amit mond majd.
Lehet hogy ő már szeretne szexelni és arra vár hogy teremtsd meg a helyzetet hozzá.
15/23 A kérdező kommentje:
Na, lefixáltam inkább máshova a randit. Köszi mindenkinek, főleg azoknak, akik a kérdésre válaszoltak, a többit nem tudom hova rakni, mert nem ehhez a kérdéshez tartozó válasz.
2021. nov. 13. 15:06
16/23 anonim válasza:
A következő 8 randin se feküdj még le vele! Ha az orális szexet felhozza, akkor pedig egyből kuka!
17/23 anonim válasza:
Persze. A pasik elvárásai. Alig pár exe legyen, de azért a 3. randin szexeljen.
Valóban nem kell két hét után lefeküdni senkivel, ha nem akar és korainak érzni.
18/23 anonim válasza:
Nekem alig pár exem volt, és a negyedik randin feküdtem le a barátommal. BORZALMAS! Úristen. Ma meg is beszélem vele, hogy ennél nagyobb bűnt el sem követhettünk volna, és mikor minden nap elmondja hogy szeret, beszúrom két mondata közé, hogy csak a testemet akarta anno. Rühellem az inceleket, de abban igazuk van, hogy ide tényleg többségében az élettelen, prűd nők járnak.
19/23 anonim válasza:
szerintem a kerdezo nagyon fiatal es/vagy szuz. mindegy is, lenyeg, hogy nem akar meg szexelni, viszont jol tette, h mashova szervezte a randit. egeszseges niemalis felnott ferfi 6 randi es csok utan szerintem azt feltetelezi, h szexre szamithat, ha felhivod magadhoz. persze normalis ember ert a szobol es ha leallitjak, jelzik neki, h ne, akkor nem nyomul tovabb, de jobb ezt a helyzetet eleve megelozni szerintem. mert igy monnyen csalodas lehet a vege reszerol.
20/23 anonim válasza:
Ne kapkodd el szerntem se.Az hogy 7 eve együtt sportoltok meg nem feltétlen jelenti,hogy ismered.
Vájátok meg a 2024 es párizsi olympiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!