Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő le akart velem feküdni az első randin de elutasítottam, jól tettem?
Figyelt kérdés
Én már 40 felett vagyok, ő 32. A randi jól sikerült de nem gondoltam hogy nálam akar maradni. Hiba volt, elhívtam magamhoz, azt hittem estére haza fog menni ő meg azt mondta lenne kedve itt aludni és ismerjük meg jobban egymást. Elküldtem, talán majd máskor.2023. aug. 29. 15:46
12/28 A kérdező kommentje:
Persze vonzódok. De nekem ez nem elég, akkor akarom hogy ott aludjon ha biztos leszek bene hogy hosszú távon a kapcsolat működhet és a szex csak ezután kerülhet szóba.
2023. aug. 29. 17:15
13/28 anonim válasza:
Jó, azért félreérthető voltál te is. Ismerkedeskor a szex reményében hívunk meg magunkhoz valakit. Filmezés, vacsora után hazakuldeni a nőt elég gáz. Amíg nem tart ott a kapcsolat, addig nem kell szobára menni.
14/28 anonim válasza:
Ha számodra megfelelő mennyiségű nővel voltál (40 évesen valószínű igen), és ha akkor se bánnád, hogy nem feküdtetek le, ha később nem jöttök össze és egyáltalán nem lesz szex (mert mondjuk holnapután az utcán leszólítja élete párja), akkor jól tetted.
15/28 A kérdező kommentje:
Miért szólítaná le bárki is? Azért nem egy top nőről beszélünk. Vonzó, nem több. Eddig 2 nővel voltam pont azért mert megválogatom őket. Szexet nem ígértem neki csak filmezést és kaját. Ez mind megvolt, nem kérhet számon. Nekem tudnom kell hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Annak oka van hogy nincs családja, gyereke, senkije. Nekem ezek fontosak volnának. Ha nem partner, akkor inkább ne jöjjön többet.
2023. aug. 29. 18:05
16/28 anonim válasza:
Nyugi, nem fog. Értem, hogy megválogatod, kivel fekszel le, de ennyire merev azért nem lehetsz!!
17/28 anonim válasza:
Ha fixen nem akarsz szexet, akkor nem hívod fel magadhoz. Ez egyértelmű invitálás, vagyis fordítva is elsülhet, pont ezzel űzöd el azt a nőt, akit keresel, mert a lakásra kapásból nemet mond, és utána nincs is folytatás, mert azt hiszi csak megakartad fektetni.
Máskor inkább hívd el moziba meg vacsorázni.
18/28 anonim válasza:
"Nekem tudnom kell hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Annak oka van hogy nincs családja, gyereke, senkije."
32 éves a csaj.
Annak van oka, hogy neked 40 pluszosként nincs családod, gyereked, senkid és nem vagy elég érett, hogy tud = felhívlak hozzám bármire is (film, vacsi, kávé, süti stb.) = nyitott vagyok a szexre.
Te 40 felett vagy, kérdező? Biztos vagy benne?
19/28 anonim válasza:
Egy vicc vagy kérdező. 😂
(Vagy troll) 🤷♀️
20/28 anonim válasza:
Szerintem jól tetted, nem dugógépek vagyunk, hanem emberek. Majd ha komoly lesz a dolog, akkor lehet majd több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!